Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11095
De la 07 Ianuarie 2003
122871162

Horoscopul zilei

  • 6 May 2015, 23:00
Berbec
Dimineata va lipseste simtul practic si va irositi energia. Colegii va inteleg si incearca sa va ajute. Va recomandam sa fiti prudent. Nu refuzati ajutorul celor din jur!

Taur
Vi se modifica programul pe neasteptate, dar schimbarile sunt de bun augur. Aveti sansa sa faceti cunostinta cu o persoana cu experienta, care va ajuta intr-o afacere. Va sfatuim sa nu luati hotarari la nervi. Evitati speculatiile financiare!

Gemeni
Sunteti putin indispus din cauza problemelor financiare. Aveti un randament foarte bun, mai ales in activitatile intelectuale. Va recomandam sa va dedicati studiului, proiectelor de viitor sau consolidarii relatiilor de afaceri. Sunt sanse sa va faceti noi prieteni. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Rac
De dimineata sunteti hipersensibil si agitat, nu va simtiti in apele dumneavoastra. Va recomandam sa nu luati decizii importante, pentru ca nu aveti un contact prea bun cu realitatea. Evitati discutiile in contradictoriu cu cei din jur!

Leu
S-ar putea ca in prima parte a zilei sa aveti mici probleme in camin. Va recomandam sa le tratati cu calm. Un gest tandru sau o vorba buna va pot ajuta sa evitati o cearta. Financiar nu stati prea bine, dar fiti optimist! Banii vor aparea cand veti avea nevoie.

Fecioara
Dimineata sunteti obosit si confuz, cu un simt practic scazut. Evitati sa luati decizii importante! Va sfatuim sa va odihniti mai mult si sa va limitati la activitati de rutina.

Balanta
Zi favorabila intalnirilor cu prietenii si cu persoana iubita. Dupa-amiaza, s-ar putea sa primiti o suma importanta de bani de la o persoana mai in varsta din familie. Sunt sanse sa vi se propuna o colaborare, dar va sfatuim sa nu va pripiti. Nu este exclus sa aveti probleme din cauza unei femei impulsive.

Scorpion
Aveti tendinta sa fiti idealist si sa credeti ca puteti rezolva totul, foarte usor. Fiti mai realist, ca sa nu aveti surprize neplacute! Va sfatuim sa aveti grija ce spuneti, pentru ca riscati sa jigniti o persoana draga. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere!

Sagetator
S-ar putea sa fiti dezamagit, pentru ca o intalnire de afaceri nu decurge cum ati fi vrut. Nu este o zi prea buna pentru afaceri, dar puteti petrece clipe placute alaturi de persoana iubita. Va recomandam sa va odihiti.

Capricorn
Desi aveti multa treaba, ar fi bine sa mai reduceti ritmul in care munciti. In prima parte a zilei, sunteti tentat sa cheltuiti cam mult. Incercati sa fiti mai prudent! Faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care poate intra in viata dumneavoastra sentimentala.

Varsator
Va recomandam sa nu incepeti activitati noi, pentru ca aveti tendinta sa va grabiti. Astazi sunteti cu capul in nori si riscati sa neglijati problemele importante. Ar fi bine sa va faceti o lista de prioritati. Incercati sa va organizati cat mai bine timpul!

Pesti
Desi cei din jur nu prea va apreciaza ideile la adevarata lor valoare, nu este cazul sa va indispuneti. Va recomandam sa nu semnati documente oficiale si sa nu incepeti afaceri. Puteti avea mari satisfactii pe plan sentimental si in relatiile cu persoane pe care le-ati ignorat pana acum.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Poliţistul emancipat
Reţeta zilei: Malasolca din stiuca si biban
Sentinta in dosarul "Liviu Dragnea - Frauda la referendum" a fost amanata pentru 15 mai
Ingrijorari in Parlamentul European privind intensificarea presiunilor Rusiei asupra Romaniei, Poloniei si Statelor Baltice
Victor Ponta: Cred ca ANAF poate sa lucreze mai bine, trebuie sa urmarim sa nu fie abuzuri
dar principiul privind combaterea evaziunii fiscale este corect
Proteste ale studentilor
pentru 6% din PIB pentru educatie si pentru ca votul lor in alegerea rectorului sa conteze in proportie de 25%. Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara: Sunt mandru de acesti tineri cu initiativa
Presa rusa acuza Romania ca vrea sa destabilizeze Republica Moldova
Curtea Constitutionala: Hotararea Senatului in cazul votului la Dan Sova este neconstitutionala
Tariceanu: Decizia se va aplica, dar asteptam publicarea motivarii in Monitorul Oficial
Botoşani: Motivele ascunse ale suspendării lui Cucoreanu din fruntea IJP
Camera Deputatilor a adoptat un proiect care interzice transportul public contra cost si fara autorizatie
Legea loveste in utilizatorii aplicatiei de ride-sharing Uber
Propuneri pe banda rulanta pentru modificarea Codului Penal
Cine sunt initiatorii celor 7 proiecte de lege si in ce stadiu se afla?
Comunicat de presă Carrefour
Poliţist de frontieră botoşănean premiat cu trofeul de „Maestru al sportului”
Înapoi la PNA şi cu ANI în atele
Ioan Rotundu
Caricatura zilei: Cardul de sănătate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog