Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7581
De la 07 Ianuarie 2003
122579520

Horoscopul zilei

  • 7 May 2015, 23:00
Berbec
Dimineata s-ar putea sa intampinati probleme financiare, insa nu este cazul sa va demoralizati. Aveti mai mult noroc dupa-amiaza. O ruda apropiata va propune o colaborare pe termen lung. Daca acceptati, va veti imbunatati situatia financiara. S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca nu acordati destula atentie familiei.

Taur
Aveti succes pe plan sentimental si in societate. Dupa-amiaza, primiti vesti bune, din cauza carora va schimbati programul. Este o zi buna pentru planuri de viitor, in legatura cu o afacere. Va sfatuim sa tineti cont de intuitie.

Gemeni
Relatiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le sustineti cu incapatanare. Va sfatuim sa va intrebati daca nu cumva cei din jur au dreptate. Prietenii va ajuta sa treceti mai usor peste o deziluzie sentimentala.

Rac
Dimineata faceti planuri de vacanta impreuna cu persoana iubita. Sunteti bine dispus, pentru ca va simtiti inconjurat de prieteni adevarati. Tineti cont de sfaturile unei persoane cu experienta, in special daca aveti de luat decizii importante!

Leu
S-ar putea sa aveti dificultati pe plan sentimental si sa fiti nevoit sa luati o decizie importanta. Astazi puteti sa va faceti proiecte de viitor si sa va folositi cunostintele teoretice. Munca depusa isi va arata rezultatele in scurt timp si veti castiga bani frumosi. Va sfatuim sa evitati speculatiile financiare.

Fecioara
Traversati un moment favorabil, in care aveti posibilitatea sa va asumati noi responsabilitati sau sa incepeti o activitate extraprofesionala. Puteti avea succes in activitatile intelectuale si sociale, ajutat fiind de farmecul personal si de ingeniozitatea de care dati dovada. Spre seara, primiti o veste neplacuta de la un prieten, in legatura cu un plan comun.

Balanta
Puteti sa va faceti planuri in legatura cu pornirea unei afaceri. Prietenii si partenerul de viata va sustin si va ajuta cu sfaturi utile. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti o disputa cu un membru al familiei. Va sfatuim sa va calmati, pentru ca in scurt timp totul revine la normal. Cu aceasta ocazie va recomandam sa nu neglijati problemele membrilor de familie, sa va faceti timp sa-i ascultati!

Scorpion
Va sfatuim sa nu va faceti un plan strict pentru astazi. Dimineata sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte, iar dupa-amiaza aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara a familiei. Bazati-va pe intuitie!

Sagetator
Dimineata aveti mult de alergat pentru niste acte legate de o mostenire. Spre seara, va pregatiti sa plecati intr-o calatorie in interes familial, impreuna cu partenerul de viata. Este un moment favorabil planurilor de viitor, care se pot concretiza in scurt timp.

Capricorn
Puteti sa va faceti planuri in legatura cu o afacere rentabila, care va va imbunatati radical situatia financiara. Relatiile cu prietenii si cu rudele sunt foarte bune. In partea a doua a zilei, aveti musafiri care va fac o deosebita placere. Va sfatuim sa nu neglijati persoanele mai in varsta.

Varsator
Intuitia va ajuta sa faceti schimbari importante in plan social. Pentru aceasta, insa, sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte, impreuna cu un prieten. Va sfatuim sa profitati de acest moment favorabil. Rezultatele muncii de acum se vor vedea in curand. Nu neglijati odihna!

Pesti
Dimineata aveti sansa sa gasiti un serviciu mai bine platit sau sa fiti promovat. Veti avea responsabilitati mai mari, dar si castigurile vor fi pe masura. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata. Tineti cont si de sfaturile unei persoane cu experienta din familie!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Nedumerirea franţuzoaicei
Reţeta zilei: Musaca dobrogeană
Seful NATO pentru operatiuni speciale, in vizita in Romania
Un candidat UKIP din circumscriptia lui Nigel Farage a spus ca romanii sunt "gunoaie de oameni"
Senatul a reuşit să amuţească zornăitul cătuşelor
Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Suceava
Secretar de stat in Ministerul Finantelor: Sunt bani de autostrazi, dar nu exista spatiu fiscal
Fondurile UE pentru Romania, intrerupte de Comisia Europeana, in mai multe domenii
Explicatiile ministrului Nica
Fiscul nu restituie banii încasaţi pe amenzile anulate de judecători
Să-şi toarne şi ei cenuşă în cap!
Ioan Rotundu
Suntem nişte gunoaie de oameni
Ioan Rotundu
Caricatura zilei: Musafirii Elenei Udrea
Traian Basescu: Opriti-va, imbecililor!
Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii privind statutul functionarilor publici, neconstitutionala
Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a fost retinut de DNA
Botoşani: Condamnaţi pentru evaziune fiscală fără a fi vinovaţi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog