Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4723
De la 07 Ianuarie 2003
122576662

Horoscopul zilei

  • 26 September 2014, 23:00
Berbec
Capacitatea creativa deosebita va indeamna sa incepeti o activitate noua. Puteti avea succes pe plan intelectual si sentimental. Parcurgeti o perioada favorabila exprimarii artistice. Va sfatuim sa nu neglijati odihna.

Taur
Dimineata sunteti mai sensibil decat de obicei si s-ar putea sa aveti probleme in relatiile cu anturajul. Va recomandam sa fiti prudent in tot ce faceti. Ar fi bine sa nu promiteti nimic, daca nu sunteti sigur ca puteti sa va tineti de cuvant. Spre seara, ar fi bine sa va dedicati unui hobby creativ.

Gemeni
Pot interveni schimbari importante, care va ofera o multime de satisfactii. Activitatea intelectuala intensa si creativitatea iesita din comun va ajuta sa aveti succes pe plan social. Dupa-amiaza sunteti nevoit sa luati o hotarare serioasa in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Puteti sa va ascultati intuitia.

Rac
Dimineata sunteti plin de optimism si aveti o imaginatie debordanta. Inclinatiile artistice va ajuta sa va afirmati in societate. Nu este exclus sa faceti cunostinta cu o persoana importanta, dispusa sa va sprijine. Seara, este posibil sa suferiti o dezamagire sentimentala. Va recomandam sa fiti mai atent cu persoana iubita.

Leu
Se pare ca nu aveti nici un moment de ragaz. Sunteti foarte ocupat, dar gratie imaginatiei si ingeniozitatii de care dati dovada, reusiti sa realizati tot ce v-ati propus. Seara s-ar putea sa fiti foarte obosit, dar va bucurati sa vedeti ca partenerul de viata va este alaturi.

Fecioara
Aveti noroc si sunt sanse sa depasiti cu usurinta orice dificultate. Este o zi foarte buna pentru examene, lucrari artistice si proiecte. Relatiile sentimentale sunt foarte bune. Va recomandam sa acordati mai multa atentie celor mici.

Balanta
Sunteti hotarat sa porniti o afacere, dar nu va ajung banii. Daca va puneti la lucru imaginatia si creativatea, aveti sanse sa obtineti suma necesara. Dupa-amiaza s-ar putea sa suferiti o dezamagire pe plan sentimental. Va sfatuim sa evitati calatoriile lungi.

Scorpion
Puteti sa va faceti planuri de viitor si sa va afirmati pe plan social. Dati dovada de sensibilitate si va simtiti foarte bine in compania prietenilor si a persoanei iubite. Nu luati decizii importante in graba!

Sagetator
Dimineata sunteti cam visator si este posibil sa neglijati probleme importante. Va sfatuim sa nu incepeti activitati noi, pentru ca exista riscul sa luati decizii neinspirate. Ganditi-va de doua ori inainte de a actiona si nu refuzati sprijinul unei persoane mai in varsta din familie!

Capricorn
Cei din jur va apreciaza creativitatea. Ar fi bine sa o folositi pentru a va rezolva problemele de serviciu si de afaceri. Va recomandam sa tineti seama de sfaturile unei rude, mai ales in chestiuni financiare. Dupa-amiaza, primiti vizita unor prieteni de familie.

Varsator
Nu prea sunteti comunicativ si ar f bine sa amanati intalnirile de afaceri. Va sfatuim sa evitati riscurile, pentru ca s-ar putea sa nu mizati corect. Aveti nevoie de relaxare. Daca vi se ofera ocazia sa mergeti intr-o vizita, nu stati mult pe ganduri!

Pesti
Aveti succes in activitati casnice, dar si in societate. Partenerul de viata si colegii va apreciaza ideile. Aveti o deosebita capacitate de comunicare si rezolvati cu usurinta toate problemele. Puteti sa faceti planuri de viitor, dar evitati orice speculatie!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Logica masculina
Anunţ important societatea Urban Serv
Conopidă în oţet
Romanii sunt pe primul loc in topul europenilor care lucreaza in alta tara UE
Celebritatea minciunii
Ioan Rotundu
Iurie Leanca se dedubleaza dupa modelul lui Victor Ponta
Robert Turcescu vrea la judecată
Elena Udrea vrea altfel nde lansare a candidaturii sale
Liviu Dragnea: Nu inteleg candidatura domnului Melescanu
CE cere Ungariei sa-si respecte angajamentul de a livra gaze Ucrainei
Parchetul General a clasat dosarul de conflict de interese al lui Klaus Iohannis
Cine poate fi sforarul?
Ioan Rotundu
PDL Botoşani: Comunicat de presă
Prefectul Macaleţ se laudă cu crearea de noi locuri de muncă
Doina Federovici vrea explicații cu privire la dezastrul financiar d ela Mavromati
Botoşani: Traşi pe sfoară de Ţurcanu, pesediştii se agită în zadar
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog