Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Fapt divers
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4661
De la 07 Ianuarie 2003
122576600

Horoscopul zilei

  • 9 October 2014, 23:00
Va simtiti in forma si aveti mari sanse de reusita pe toate planurile. Aveti tendinta sa fiti capricios, ceea ce poate determina o racire a relatiilor cu persoana iubita. Nu va grabiti sa vorbiti si sa actionati! Va sfatuim sa acceptati sprijinul unei rude mai in varsta.

Taur
Reusiti sa va faceti remarcat in societate. Farmecul personal va ajuta sa incheiati afaceri profitabile pe termen lung. Va sfatuim sa nu fiti cusurgiu cu partenerul de viata, pentru ca riscati sa va certati. Evitati speculatiile financiare!

Gemeni
Astazi aveti o creativitate iesita din comun. Incercati sa o folositi la serviciu si in afaceri! Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta. Relatiile sentimentale pot fi foarte bune daca nu ii faceti reprosuri nemeritate persoanei iubite.

Rac
S-ar putea sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. Nu va enervati! Aveti sanse sa o scoateti la capat, daca reusiti sa va pastrati calmul. Va sfatuim sa ascultati sfaturile prietenilor apropiati.

Leu
Dimineata survin evenimente neprevazute care pot sa va dea peste cap toate planurile. S-ar putea sa plecati intr-o delegatie, spre nemultumirea partenerului de viata. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa fiti mai intelegator.

Fecioara
Dimineata dovediti ca sunteti perseverent si pus pe fapte mari. La serviciu, va recomandam sa evitati discutiile care pot duce la certuri. Dupa-amiaza va intelegeti foarte bine cu copiii si cu persoanele mai tinere din anturaj. Va sfatuim sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le puteti respecta.

Balanta
Se anunta o zi foarte buna, cu realizari importante pe plan social si material. Profitati de sansele care vi se ofera, dar nu fortati lucrurile! Aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie neprevazuta. Va sfatuim sa nu ezitati, pentru ca puteti intalni o persoana de la care aflati lucruri importante cu privire la o afacere.

Scorpion
Astazi pot avea loc evenimente deosebite, care va schimba viata in bine. Dimineata munciti serios si reusiti sa va afirmati pe plan social si profesional. Spre seara, luati o decizie importanta intr-o problema sentimentala. Va recomandam sa tineti cont de intuitie, dar si de sfaturile unui prieten.

Sagetator
I Aveti un succes deosebit intr-o calatorie de afaceri. Va sfatuim sa fiti ingaduitor cu cei care va insotesc. Dupa-amiaza reusiti sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. Nu fiti ingrijorat din cauza situatiei financiare! Banii vor aparea la momentul oportun.

Capricorn
Dimineata s-ar putea sa fiti iritat. Nu este exclus sa fiti nedelicat cu persoana iubita si sa declansati o cearta. Va sfatuim sa evitati afacerile si intalnirile cu prietenii. O persoana mai in varsta va apreciaza decizia de a va ingriji sanatatea.

Varsator
La serviciu munciti cu atata entuziasm incat reusiti sa atrageti invidia colegilor. Faptul ca acordati o mare importanta carierei poate duce la discutii cu persoana iubita. Va sfatuim sa fiti mai intelegator partenerul de viata. Clarificati cu rabdare orice neintelegere!

Pesti
Dorinta de castiguri materiale va face sa neglijati relatiile sentimentale. Nu este exclus chiar sa va certati cu partenerul de viata. Va sfatuim sa nu luati decizii pripite. Cautati un compromis intre planul financiar si cel sentimental! Spre seara, este posibil sa mergeti intr-o vizita la rude.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Amintire de neuitat
Locuitorii din Călărași din împrejurimi rămân fără curent electric
Ivan Turbincă caută spectatori sâmbătă la ora 18.00 la Casa de Cultura a Tineretului din Botoșani
„Victor Ponta s-a dovedit a fi un premier slab și nepriceput”
Comunicat de presă APIA Botoşani
Conopida murata
The Guardian: "Romania il va avea de partea ei pe Satana in disputa cu rivalii unguri"
Laureatul premiului Nobel pentru chimie, Stefan W. Hell, la RFI
La liceul din Timisoara am avut un profesor de fizica fantastic
Eurostat: Romania - a treia cea mai abrupta ieftinire a locuintelor, din Uniunea Europeana, in trimestrul II
Traian Basescu cere Guvernului sa preia Rafinaria Lukoil daca firma rusa decide sa inchida operatiunile din Romania
Victor Ponta i-a urat succes lui Mircea Cartarescu la anuntarea premiului Nobel pentru Literatura
Cartarescu, pe Facebook: Resping cu dezgust urarile
Gabriela Firea revine cu un nou atac
Iohannis in tinerete facea traduceri, unii spun chiar mai mult, in afaceri dubioase cu infierea de copii romani
Ioan Rus, dupa intalnirea cu reprezentantii Dacia
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog