Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6612
De la 07 Ianuarie 2003
122892261

Horoscopul zilei de 02.03.2016

  • 1 March 2016, 23:00
Berbec
Este foarte posibil ca astazi sa va cam lipseasca elanul si entuziasmul care ii caracterizeaza de obicei pe Berbeci. Se pare ca nu aveti chef nici de munca, nici de distractii. Un scurt ragaz de singuratate si introspectie nu strica nimanui. Dar daca sunteti cautat de prieteni, nu-i evitati! Daca va ingrijoreaza o anumita situatie, eAstrolog.ro va recomanda sa nu va mai ganditi la ea o zi-doua. Veti vedea ca lucrurile stau mult mai bine decat le vedeti azi.

Taur
Configuratia astrala de azi le ingreuneaza Taurilor activitatea profesionala si afacerile. La locul de munca este preferabil sa va limitati la activitati de rutina, pe care le stapaniti foarte bine, si sa nu incepeti proiecte noi. In afaceri, cel mai bine ar fi sa amanati totul pe maine sau poimaine, inclusiv deplasarile. In schimb, este recomandat sa petreceti mai mult timp cu partenerul de viata si sa incercati sa-i dati o mana de ajutor.

Gemeni
Se pare ca Gemenii nu prea sunt in apele lor astazi. Este posibil sa intampinati dificultati tocmai in domeniul in care, de obicei, va descurcati cel mai bine: comunicarea. De vina ar putea fi o stare de inhibitie cauzata de o configuratie astrala de scurta durata. Daca puteti, amanati toate intalnirile pe maine, inclusiv cele cu prietenii sau rudele! Investitiile si achizitiile sunt de evitat azi, fiindca riscati sa nu luati cele mai inspirate decizii.

Rac
Sensibilitatea Racilor este azi la cote maxime. Daca aveti dificultati de concentrare, este normal si nu este cazul sa va ingrijorati. De asemenea, este posibil sa resimtiti o stare de oboseala accentuata. Daca este asa, ocupati-va numai de activitati simple, de rutina. Nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii in chestiunile financiare care va framanta de ceva timp. Amanati luarea deciziilor si, intre timp, sfatuiti-va cu cei apropiati!

Leu
Exista zile in care Leul, cat e el de Leu, nu simte prea grozav in pielea lui. Iar astrele au decis ca azi este una dintre aceste zile. Cum sansele de a straluci in societate sunt minime, cel mai bine ar fi sa va retrageti discret si sa profitati de ragaz pentru a va incarca bateriile. Daca sunteti tentat sa va faceti cadou un obiect de valoare (care sa va "panseze" orgoliul), sfatul eAstrolog.ro este sa va abtineti. Azi riscul de a face o alegere neinspirata, pe care sa o regretati mai tarziu, este prea mare.

Fecioară
Pentru Fecioare, este o zi in care nu prea merita sa iasa din casa. Pe de o parte, se intrevad dificultati si riscuri sporite in afaceri si in activitatea profesionala. In orice caz, nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii, pentru negocieri si pentru a semna contracte. Pe de alta parte, sunt favorizate activitatile casnice si relatiile cu persoana iubita. Daca aveati de gand rearanjati mobila sau sa faceti ordine prin casa, azi aveti cea mai buna ocazie.

Balanţă
O zi agitata pentru Balante, cu multe probleme de rezolvat pe diferite planuri. Nu este exclus sa va confruntati cu dificultati de natura financiara. Aveti toate sansele sa va mobilizati exemplar resursele de creativitate si energie si sa faceti fata cu brio. Dupa o zi grea dar incununata de succes, cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa petreceti seara in sanul familiei si sa va bucurati de tihna caminului.

Scorpion
Scorpionii ar face bine sa puna astazi afacerile si activitatea profesionala pe planul doi, din cauza configuratiei astrale care le scoate in cale diverse obstacole si chiar capcane. In cazuri extreme, nu este exclus ca deciziile luate azi in afaceri sa conduca la pierderi importante. In schimb, este o zi favorabila activitatilor casnice si relatiilor cu cei dragi.

Săgetător
S-ar putea sa fiti tentat sa incepei un nou proiect de afaceri sau o noua activitate la locul de munca, dar configuratia astrala de azi arata ca ati face mai bina sa va mai ganditi doua-trei zile. Se pare ca pierdeti din vedere un aspect important, care poate sa va dea peste cap toate planurile. In schimb, astrele sunt favorabile vietii de familie si relatiei cu partenerul de viata. Nu pierdeti ocazi sa petreceti o seara minunata alaturi de cei dragi!

Capricorn
Desi sunteti pus pe treaba ca intotdeauna, se pare ca nu prea sunteti in forma si nici intuitia nu va este de mare ajutor. Prin urmare, azi sunt recomandate activitatile simple, de rutina, in care riscurile sunt minime. In orice caz, nu este momentul sa luati decizii importante sau sa demarati proiecte ori afaceri noi, cu miza importanta. Aveti tendinta sa refuzati comunicarea cu cei din jur, iar asta ar putea sa genereze neintelegeri mai ales in relatiile cu cei dragi.

Vărsător
Varsatorii sunt azi intr-o forma excelenta din punct de vedere intelectual si creativ. Este cel mai bun moment pentru a pune la cale proiecte de afaceri si strategii. Fiindca aceasta situatie nu va dura mult, ar fi bine sa va organizati cat mai eficient, astfel incat sa puteti profita la maximum de acest moment favorabil. Totusi, domeniile cele mai favorizate de astre azi sunt activitatile casnice si relatiile cu familia. Aveti ocazia sa petreceti seara impreuna cu cei dragi si sa comunicati pe indelete.

Peşti
S-ar putea sa nu fiti intr-o stare de spirit prea buna. Nu este exclus sa aveti impresia ca persoana iubita va neglijeaza. Daca aveti posibilitatea sa stati de vorba cu un prieten despre ceea ce va framanta, nu ratati ocazia! In orice caz, cel mai rau lucru pe care il puteti face este sa "fierbeti in suc propriu". Chiar daca aveti tendinta de a va izola in tacere, nu evitati dialogul cu partenerul de viata!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Rîzbunarea lui Ion
Reţeta zilei: Plăcintă cu spanac
La liberalii botoşăneni a sunat goarna deşteptării
Ioan Rotundu
O noua initiativa a consilierului din Medias care a propus scoaterea corzilor vocale ale cainilor galagiosi:
Animalele sa latre noaptea in casa stapanului, nu in curte
Japonia vinde in premiera obligatiuni pe 10 ani cu randament negativ.
Practic, cumparatorii bondurilor platesc pentru privilegiul de a imprumuta statul
Statul roman, condamnat de CEDO sa-i plateasca lui Gabriel Popoviciu daune morale de 4.500 de euro
Excelenta iniţiatică a lui Ion Istrate
Ioan Rotundu
Botoşani: Afacerile şi moralitatea murdare ale deputatului liberal Gireadă
Prognoza meteo pentru miercuri si joi
Franta reia lucrarile de dezmembrare a Junglei din Calais, dupa tensiunile de luni
SUA, presate sa preia fraiele unei reglementari mondiale, pentru a evita prabusirea unor tari din Orientul Mijlociu si din Europa
Traian Basescu: Am vazut-o pe doamna Kovesi facand politica mai ceva ca doctor Ponta
Se depun cererile unice de plata a subventiilor in agricultura
Inspectori ANAF, legitimati de politie dupa ce au parcat pe locul pentru handicapati
Vicepresedintele CJ Prahova, Radu Ionescu, retinut de DNA pentru luare de mita
Primarului Bacaului, transportat la spital
dupa ce i s-a facut rau in sala de judecata, la un termen al procesului in care este acuzat de coruptie
Clasamentul Forbes: Numarul miliardarilor a scazut usor, Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume
Cea mai tanara miliardara este o norvegianca de 19 ani
Vladimir Putin: Companiile petroliere sunt de acord cu inghetarea productiei la nivelul lunii ianuarie
Adrian Curaj, ministrul Educatiei, despre retragerea titlului de doctor in cazul Victor Ponta:
Daca se putea, se facea
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog