Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Umor
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10274
De la 07 Ianuarie 2003
122870341

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2015

  • 30 December 2014, 23:00
Berbec
Se pare ca relatiile parteneriale sunt tensionate din cauza neintelegerilor legate de plecarea intr-o calatorie. Pentru a evita un conflict, fiti mai obiectiv in privinta posibilitatilor financiare! Va sfatuim sa tineti cont de intuitia partenerului de viata. Renuntati la calatorie, pentru ca nerabdarea va poate duce la accidente grave!

Taur
Aveti o putere de concentrare deosebita, care va stimuleaza in activitatea profesionala. La serviciu, reusiti sa aplanati un conflict. Va recomandam sa ascultati parerile tuturor colegilor. Dupa-amiaza primiti o veste buna de la o ruda din alta localitate.

Gemeni
Pe plan profesional, aveti un succes remarcabil, insa va fi nevoie sa ramaneti la serviciu peste orele de program. Sefii va apreciaza spiritul de initiativa, dar nu si colegii. Va sfatuim sa nu fortati pe nimeni sa faca ceva ce nu ati accepta nici dumneavoastra. Acordati partenerului de viata atentia cuvenita!

Rac
Daca plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa fiti precaut, sa verificati bine bagajele si masina. Altfel, riscati sa aveti neplaceri. Aveti tendinta sa va asumati prea multe responsabilitati. Nu faceti afaceri, pentru ca riscati sa pierdeti bani pe care cu greu i-ati mai putea recupera!

Leu
Spiritul de initiativa va indeamna sa faceti ceva nou. Daca nu stiti bine ce vreti sa faceti sau daca sunteti nesigur, mai bine renuntati! S-ar putea sa aveti probleme minore de sanatate. Va recomandam sa va odihniti mai mult si sa va relaxati.

Fecioara
Va ameliorati simtitor situatia financiara. Fie incasati o prima, fie primiti o mostenire. Aveti posibilitatea sa faceti o investitie avantajoasa, dar fiti atent! Dupa-amiaza va pregatiti pentru o calatorie in interes familial. Va sfatuim sa nu va grabiti si sa evitati speculatiile.

Balanta
Din cauza nerabdarii, s-ar putea sa nu reusiti sa faceti schimbarile pe care vi le doriti pe plan sentimental. Va petreceti dupa-amiaza impreuna cu prietenii si va simtiti grozav. Va recomandam sa ii lasati si pe ceilalti sa vorbeasca. In caz contrar, riscati sa ajungeti la cearta.

Scorpion
Este posibil sa fiti irascibil, pentru ca nu reusiti sa va respectati programul. Starea de nervozitate ar putea sa va puna intr-o situatie neplacuta, atat fata de colegi, cat si fata de prieteni. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa va concentrati asupra treburilor curente. Evitati speculatiile de orice fel!

Sagetator
Starea de iritare de dimineata ar putea sa aiba efecte negative asupra relatiilor cu partenerul de viata. Jignirile reciproce pot genera discutii aprinse. Nu este o zi prielnica intalnirilor cu prietenii si nici calatoriilor. Aveti ocazia sa luati o decizie care va poate aduce avantaje materiale consistente. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie.

Capricorn
Dimineata s-ar putea sa aveti de facut mai multe drumuri scurte, in interes personal. Va sfatuim sa apelati la ajutorul familiei, pentru ca nu va ajunge timpul. Daca mergeti cu masina, aveti sa nu depasiti viteza legala, pentru ca riscati o amenda!

Varsator
In prima parte a zilei, sunteti nerabdator sa terminati o treaba inceputa acum cateva zile. Va sfatuim sa nu va grabiti, pentru ca riscati sa stricati ceva, pierzand astfel timp si bani. Pastrati-va calmul si nu incepeti discutii in contradictoriu cu partenerul de viata! Daca trebuie sa plecati intr-o calatorie, ar fi mai bine sa o amanati, pentru ca s-ar putea sa aveti probleme.

Pesti
Problemele numeroase de la serviciu va extenueaza. Desi aveti spirit de initiativa, astazi nu prea va surade sansa. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc. Aveti rabdare si nu fortati lucrurile!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Felicitare Primăria Manoleasa
Felicitare Primăria Ibăneşti
Felicitare societatea ELSACO Botoşani
Felicitare Primăria Vorniceni
Felicitare Primăria Darabani
Felicitare Primăria Călăraşi
Programul de lucru al casieriilor societăţii Modern Calor în perioada sărbătorilor de iarnă
Felicitare societatea Modern Calor Botoşani
O veche sorcovă
Bancuri… bancuri… bancuri…
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog