Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4449
De la 07 Ianuarie 2003
122890098

Horoscopul zilei de 10.01.2017

  • 9 January 2017, 23:00
Berbec
Dimineata s-ar putea sa va iesiti din fire cauza unui partener de afaceri. Faptul ca aveti pareri diferite nu trebuie sa va impiedice sa analizati situatia cu luciditate si sa luati o decizie de comun acord. Nu va revarsati nervii acasa! Va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei.

Taur
Dimineata intervin evenimente neprevazute, care va obliga sa va schimbati planurile. Nu va faceti iluzii cu privire la o afacere ce pare promitatoare la prima vedere! Va sfatuim sa nu luati decizii importante si sa va pastrati calmul. Spre seara, scapati de toate problemele si aveti posibilitatea sa va destindeti in mijlocul familiei.

Gemeni
Va irita faptul ca aveti probleme la locul de munca si ca nimeni nu se gandeste sa va ofere o mana de ajutor. Va sfatuim sa va stapaniti nervii, pentru ca riscati sa spuneti lucruri pe care le veti regreta. Dupa-amiaza, s-ar putea sa aflati ca un prieten a avut un accident de circulatie.

Rac
Se pare ca nu va intelegeti prea bine cu seful direct. Va recomandam sa fiti prudent. Sunt slabe sperante sa aveti castig de cauza. Fiti mai atent cu partenerul de viata! Ar fi bine sa va odihniti mai mult.

Leu
Dimineata sunteti bucuros sa aflati ca vi se confirma, in sfarsit, ca urmeaza sa plecati intr-o calatorie de afaceri. S-ar putea ca partenerul de viata sa nu fie deloc incantat si nu este exclus sa va bata gandul sa renuntati la calatorie. Va sfatuim sa va ascultati intuitia. Evitati excesele alimentare!

Fecioară
Dimineata va merge foarte bine, dar dupa-amiaza s-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca ati cheltuit prea mult sau ca ati intarziat. Va recomandam sa va stapaniti, pentru a nu tensiona atmosfera. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si, mai ales, partenerului de viata.

Balanţă
Va confruntati cu dificultati pe plan sentimental si sunteti nevoit sa luati o decizie importanta. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Munca din ultima vreme isi arata rezultatele. Incep sa apara satisfactiile materiale. Evitati speculatiile!

Scorpion
Va recomandam sa evitati deplasarile cu masina. Exista riscul sa faceti un accident. Daca nu aveti incotro, fiti foarte prudent! Este indicat sa va abtineti de la speculatii, pentru ca puteti pierde sume mari. Ar fi bine sa ascultati sfaturile unei persoane cu experienta.

Săgetător
Reusiti sa demarati o afacere. Pentru ca succesul sa fie deplin, va recomandam sa va temperati tendinta de a critica pe toata lumea. Discutati calm colegii si cu partenerul de viata, ca sa evitati orice disputa! Spre seara, va viziteaza un prieten care va da o veste buna.
Capricorn
Este posibil sa va suparati pe un prieten pentru ca nu va da un imprumut asa cum a promis. Nu va grabiti ii reprosati! Este vorba doar de o intarziere, din motive obiective. Ar fi bine sa aveti mai multa rabdare si sa fiti mai intelegator. Incercati sa va mai destindeti putin!

Vărsător
Pe plan profesional, culegeti roadele eforturilor din ultima vreme. Doriti sa va afirmati si in societate, dar atmosfera tensionata din jur nu va este favorabila. Va recomandam sa evitati intalnirile cu prietenii si petrecerile, pentru ca este posibil sa va certati cu cineva. Ar fi bine sa nu va urcati la volan. Exista pericolul sa faceti un accident.

Peşti
Este posibil sa aveti o disputa cu sefii si, din cauza aceasta, sa nu mai plecati intr-o delegatie. Nu este exclus sa va certati si cu un coleg. Va irita lipsa banilor, iar oboseala acumulata va face si mai nervos. Va sfatuim sa va pastrati calmul, pentru ca sunteti predispus la probleme de sanatate si chiar accidente. Evitati calatoriile lungi si intalnirile de afaceri!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Negocierea creaţiei Evei
Procurorul general Augustin Lazar, despre intalnirea cu ministrul Justitiei:
Vizeaza problematica resurselor Ministerului Public si bugetul pe 2017
Daca am fi avut o gaura de 10 miliarde de lei, cum spune dl. Dragnea, deficitul era de 4.1% din PIB, nu de 2.59%
Kovesi, despre acuzatiile aduse de Sebastian Ghita:
Nu comentez declaratiile unui inculpat fugar care are mai multe dosare, o parte la DNA
Dacian Ciolos raspunde acuzatiilor lui Liviu Dragnea: O scamatorie.
Aceasta "gaura de zece miliarde in buget" NU exista. E constient ca nu stie pe unde sa scoata camasa ca sa acopere financiar promisiunile facute in campania electorala
Publicatiile transilvane sustinute de UDMR ar intampina probleme la presiunea guvernului Viktor Orban
Camera Deputatilor intra in sesiune extraordinara pana pe 31 ianuarie
Nicusor Dan: Un pretext pentru ca Guvernul sa poata da ordonante de urgenta
Cazul deputatului Eugen Bejinariu: DNA asteapta ca Parlamentul sa voteze cererea de urmarire penala
Dragnea: Cand incepe sesiunea in februarie, intra pe ordinea de zi
Procurorii Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi se pronunta impotriva unei legi a gratierii si amnistiei
Ministrul energiei: Estimam ca vom ajunge la un consum istoric de gaze
Bulgaria ne-a solicitat ajutor de urgenta pe furnizarea de energie electrica, dar nu-i putem ajuta
Presedintia, despre fostii directori de scoli numiti prin derogare,
desi nu au promovat concursul sau nu au participat: Vom solicita o clarificarea motivelor pentru care era era singura solutie disponibila
Modificari legislative: perioada de valabilitate a autorizatiei de construire se extinde,
iar emiterea tacita a avizelor este inlocuita de amenzi
Claudiu Teodorescu, fost consilier al lui Victor Ponta, ar urma sa revina pe o functie de conducere in Ministerul Justitiei
Afacerile bănoase ale marii familii PSD Botoşani
* primarul de Gorbăneşti şi deputata Tamara Ciofu au pus umărul la prosperitatea firmei ABC Con Internaţional Botoşani, măsluind anumite documente
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog