Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11709
De la 07 Ianuarie 2003
122583648

Horoscopul zilei de 10.05.2016

  • 9 May 2016, 23:00
Berbec
Dimineata luati o decizie in urma careia vi se schimba tot programul. Este posibil sa faceti pregatiri pentru o petrecere. Astazi puteti sa va ocupati de problemele financiare, dar va sfatuim sa va abtineti de la speculatii. Daca aveti de luat decizii importante, ascultati-va intuitia!

Taur
Puteti avea intalniri agreabile cu prietenii si cu rudele. Dupa-amiaza este posibil sa aveti mici probleme de sanatate. Va reveniti repede si va recapatati buna dispozitie. Fiti cumpatat in toate domeniile vietii!

Gemeni
Este momentul sa concepeti proiecte ambitioase pe termen lung. Va sfatuim sa amanati o calatorie lunga in interesul familiei. Dupa-amiaza va simtiti foarte bine in vizita la prieteni, impreuna cu persoana iubita. Va sfatuim sa fiti cumpatat cu alcoolul.

Rac
Va puteti ocupa de afaceri si aveti ocazia sa terminati activitati incepute mai demult. Sunteti bine dispus si puteti lua decizii inspirate. Discutati mai mult cu prietenii si cu partenerul de viata si aveti grija sa va respectati promisiunile!

Leu
Faceti impresie cu seriozitatea de care dati dovada si sunteti cautat pentru sfaturi. Puteti sa va faceti planuri pe termen lung si sa sa va ganditi la investitii. Profitati de contextul favorabil de astazi pentru a va rezolva problemele importante! Va sfatuim sa nu neglijati viata de familie.

Fecioară
Astazi sunt favorizate planurile de viitor si investitiile financiare. Este posibil sa incasati banii pentru o lucrare incheiata recent. Va recomandam sa va menajati sanatatea si sa va odihniti mai mult. Ascultati sfaturile persoanei iubite!

Balanţă
Vi se implieste dorinta de a schimba ceva in relatiile parteneriale. Aveti incredere in fortele proprii si vointa de a actiona. Dupa-amiaza va simtiti foarte bine la o intalnire cu prietenii. Va sfatuim sa nu monopolizati discutia.

Scorpion
Aveti un succes deosebit in afaceri. Puteti sa incheiati contracte si sa semnati documente oficiale. Relatiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Va sfatuim sa aveti rabdare. Nu alergati dupa rezultate imediate, ca sa nu aveti surprize!

Săgetător
Dupa o serie de deceptii pe plan social si sentimental, sunteti incantat de un succes neasteptat. Aceasta schimbare de situatie va pune pe ganduri. Profitati de conjunctura favorabila! Aveti grija sa nu va dezamagiti prietenii! Spre seara aflati ca urmeaza sa plecati intr-o delegatie.

Capricorn
Sunteti plin de entuziasm si este momentul sa va faceti planuri pentru activitati noi. Puteti sa faceti investitii, sa demarati o afacere sau sa plecati la drum. Va sfatuim sa profitati de aceasta conjunctura, pentru ca puteti avea succes in orice domeniu. Evitati speculatiile de orice fel!

Vărsător
Zi buna pentru afaceri. Aveti mari sanse sa redresati bugetul familiei. Sunt favorizate relatiile cu cei din jur. Colaborarile decurg excelent. Va sfatuim sa nu neglijati odihna.

Peşti
Sunteti preocupat de problemele financiare. Puteti sa castigati foarte bine, mai ales daca va ajuta si partenerul de afaceri. Va sfatuim sa fiti prudent, ca sa nu aveti necazuri cu autoritatile. Ascultati sfaturile unei persoane cu experienta!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Destăinuire
Botoşani: Bani publici pentru distracţia unui grup de privilegiaţi din Darabani
Ioan Rotundu
Candidaţi compromişi pe listele PSD
Ioan Rotundu
Arheologii se contrazic pe tema camerelor secrete din mormantul lui Tutankhamon
Liviu Dragnea anunta ca PSD modifica Regulamentul ca sa-l revoce pe Zgonea
Biris (MFP): Legislatia referitoare la TVA este mult prea complicata;
din pacate, folosim legislatia pentru a pedepsi contribuabilul
Liviu Dragnea: Nu am primit invitatie la Cotroceni
Sunt foarte trist pentru asta
PSD va depune o motiune simpla pe Agricultura
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani
Senatul a votat proiectul care mutileaza Legea educatiei in privinta doctoratelor.
Legea merge la promulgare
Gigantul chinez Baidu, obligat sa reduca drastic reclamele la medicamente,
dupa moartea neasteptata a unui student de 21 de ani
Medicul legist Abdo Salem: "Patrick Ekeng a murit din cauza unei afectiuni cardiace"
Din tarile emergente au fost sifonate spre firme offshore 12.000 mld. $.
Este ca in scena barului din Star Wars, spune autorul studiului
Senatoarea Florina Jipa, care l-a miruit pe Sova, a demisionat din UNPR, pentru ca nu a fost sustinuta la Curtea Constitutionala.
Ea a provocat un scandal la Comisia Juridica
Procurorii Bogdan Licu, acuzat de plagiat, si Laura Oprean au fost delegati adjuncti ai Procurorului General al Romaniei
Ziua Europei sărbătorită în Centrul de Tineret Botoșani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog