Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18966
De la 07 Ianuarie 2003
122879033

Horoscopul zilei de 11.12.2017

  • 10 December 2017, 23:00
Berbec
Sunteti tentat sa va implicati intr-un proiect nou care ar putea sa va aduca avantaje materiale substantiale, dar cu riscul de a avea mai putin timp liber. In plan profesional sau in afaceri, eastrolog.ro va sfatuieste sa amanati deciziile importante. Aveti grija sa nu neglijati viata de familie si relatiile cu prietenii!

Taur
4 Contextul astral al zilei de azi va poate predispune la usoare stari depresive si exista riscul sa deveniti irascibil. Nu este momentul sa luati decizii importante sau sa va implicati in activitati care necesita putere de concentrare. Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina si sa incercati sa va relaxati mai mult. Nu va descarcati nervii pe cei din jur!

Gemeni
In prima parte a zilei s-ar putea sa aveti tendinta de a deveni irascibil si greu de multumit. Va sfatuim sa amanati discutiile importante la locul de munca sau in afaceri. Este posibil sa faceti planuri pentru o calatorie lunga in interes personal. Sunt sanse sa petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita.

Rac
In prima parte a zilei este posibil sa fiti dezamagit de atitudinea unei persoane apropiate. Se pare ca sunteti plin de energie si imprejurarile va sunt favorabile. Aveti mari sanse de reusita in tot ce v-ati propus pentru azi. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp impreuna cu persoana iubita.

Leu
Este posibil sa fiti preocupat de situatia financiara din cauza ca sunteti nevoit sa faceti cateva cheltuieli neprevazute, care risca sa va destabilizeze bugetul. In a doua parte a zilei, cu ajutorul unui prieten mai in varsta, sunt sanse sa gasiti o posibila sursa de venituri suplimentare. Ar fi bine sa va sfatuiti si cu partenerul de viata si sa luati o decizie de comun acord.

Fecioară
In prima parte a zilei este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu un coleg de munca sau cu un partener de afaceri, pornind de la o neintelegere sau de la o barfa. Eastrolog.ro va recomanda sa va pastrati calmul si sa va ascultati intuitia. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp impreuna cu cei dragi

Balanţă
In prima parte a zilei este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu un coleg de munca sau cu un partener de afaceri, pornind de la o neintelegere sau de la o barfa. Eastrolog.ro va recomanda sa va pastrati calmul si sa va ascultati intuitia. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp impreuna cu cei dragi.

Scorpion
Este posibil sa nu fiti in cea mai buna forma fizica si sa simtiti ca va lipseste energia. Ar fi bine sa nu va propuneti prea multe pentru azi si sa apelati la ajutorul celor din jur. Sfaturile unei persoane cu experienta va ajuta sa aplanati un conflict cu un coleg de munca sau un partener de afaceri. In cursul serii s-ar putea sa primiti o veste buna, care va determina sa va schimbati programul pentru zilele urmatoare.

Săgetător
In prima parte a zilei este posibil sa fiti nervos din cauza reprosurilor nemeritate din partea unei persoane mai in varsta. Nu va lasati provocat! La locul de munca, va sfatuim sa nu va grabiti, fiindca exista riscul sa faceti greseli de neatentie. Este indicat sa va menajati sanatatea si sa va odihniti mai mult.

Capricorn
In prima parte a zilei este posibil sa nu va simtiti in cea mai buna forma intelectuala si sa aveti dificultati de concentrare. Ar fi bine sa va limitati la activitati simple, de rutina. Dupa-amiaza sunt sanse sa va limpeziti gandurile si puteti petrece momente placute alaturi de persoana iubita. Nu promiteti nimic daca nu sunteti sigur ca puteti sa va tineti de cuvant!

Vărsător
Se pare ca va simtiti in forma si aveti dispozitia necesara pentru a va ocupa de o problema parteneriala mai veche. In a doua parte a zilei este posibil sa fiti dezamagit de un gest al unei persoane apropiate in care ati avut incredere. Va sfatuim sa nu puneti la suflet. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp impreuna cu cei dragi.

Peşti
Este posibil sa faceti o calatorie scurta in interes profesional sau de afaceri. Desi intampinati dificultati neprevazute, aveti sanse sa obtineti mari satisfactii. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti invitat la o intrunire care va prilejuieste o surpriza placuta. Daca trebuie sa conduceti masina, azi va sfatuim sa respectati cu strictete regulile de circulatie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Inspectorul şef al ITM Botoşani cochetează cu Codul Penal
Ioan Rotundu
SUA: Sapte romani au recunoscut in fata unui tribunal federal ca au furat bani fabricand carduri false.
Ei risca 20 de ani de inchisoare
Parchetul General: Independenta financiara este o componenta esentiala a independentei Justitiei;
schimbarea acestei situatii ar demonstra dorinta de punere sub control a procurorilor
Mihai Tudose, dupa o intalnire cu Carmen Dan, despre atacurile asupra politistilor:
Lucrurile sunt scapate de sub control. Solutia - ultrajul sa nu mai fie tratat cu asa usurinta
Dacian Ciolos: Din Platforma Romania 100 se va desprinde un partid politic
La urmatoarele alegeri, indiferent cand vor avea loc, ne vom prezenta cu o oferta politica
Doctorul în plagiat Ionică Nechifor şi balul legumicol al oierilor
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Fantasticul molipsitor
Oresa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 8.12.2017
„Am pierdut regina, am pierdut regele, am rămas cu nebunii!”
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog