Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16904
De la 07 Ianuarie 2003
122876971

Horoscopul zilei de 13.02.2018

  • 13 February 2018, 23:00
Berbec
In prima parte a zilei este posibil sa aveti de rezolvat o serie de probleme care nu suporta amanare. Sunta sanse sa duceti totul la bun sfarsit, daca actionati cu calm si fara sa va pripiti. Dupa-amiaza s-ar putea sa va pregatiti pentru o calatorie in interesul familiei, impreuna cu partenerul de viata. Va sfatuim sa verificati cu atentie bagajele, ca sa nu aveti surprize neplacute. Aveti idei originale, dar pentru a le pune in aplicare ar fi bine sa apelati la ajutorul unei persoane apropiate.

Taur
Ar fi bine sa amanati o calatorie planificata pentru azi, fiindca exista riscul sa nu decurga asa cum v-ati dori. Este o zi buna pentru a sustine examene sau concursuri, mai ales in domenii artistice sau care presupun creativitate ori talent. Avand in vedere ca este posibil sa survina evenimente neasteptate, eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va faceti un program strict pentru azi.

Gemeni
Puteti avea succes intr-o activitate noua pe care o demarati impreuna cu o persoana apropiata. Dupa-amiaza este posibil sa primiti o suma importanta, care va determina sa va schimbati planurile pentru zilele urmatoare. In aceasta perioada este indicat sa evitati speculatiile. Va sfatuim sa nu neglijati problemele celorlalti membri ai familiei, chiar daca este necesar sa faceti un efort si sa cheltuiti timp sau bani.

Rac
Impreuna cu persoana iubita, s-ar putea sa faceti planuri indraznete, pe care care cei din jur le considera nerealiste. Cu rabdare si perseverenta, puteti realiza ceea ce v-ati propus. In a doua parte a zilei este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu o persoana mai in varsta din familie. Ar fi bine sa nu va ambalati, pentru ca este foarte posibil sa constatati ca va bazati pe o informatie eronata sau ca totul a pornit de la o simpla neintelegere. Va recomandam sa va menajati si sa va odihniti mai mult.

Leu
Se intrevede o imbunatatire a situatiei financiare. De asemenea, este de asteptat sa fiti intr-o forma fizica excelenta. Este o zi buna pentru a pune bazele unei afaceri, pentru calatorii, si pentru activitati intelectuale. Daca vi se propune o colaborare, va sfatuim sa nu va grabiti sa o refuzati. Aveti, insa, grija sa evitati speculatiile financiare

Fecioară
In prima parte a zilei puteti avea un succes nesperat cu prilejul unei scurte calatorii in interes profesional sau de afaceri. Va sfatuim sa nu va pierdeti rabdarea daca un proiect progreseaza mai incet decat v-ati asteptat. Evitati discutiile in contradictoriu cu partenerii de afaceri! Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa rezolvati o problema sentimentala care va framanta de ceva timp.

Balanţă
Inainte de amiaza este posibil sa incasati o suma importanta, probabil o sponsorizare, o donatie sau chiar venitul care vi se cuvine dintr-o colaborare mai veche. Daca va ganditi sa investiti intr-o afacere, azi puteti incepe sa faceti planuri pe termen lung, dar nu este momentul sa luati o decizie finala. Va recomandam sa va menajati sanatatea.

Scorpion
Inainte de amiaza este posibil sa incasati o suma importanta, probabil o sponsorizare, o donatie sau chiar venitul care vi se cuvine dintr-o colaborare mai veche. Daca va ganditi sa investiti intr-o afacere, azi puteti incepe sa faceti planuri pe termen lung, dar nu este momentul sa luati o decizie finala. Va recomandam sa va menajati sanatatea.

Săgetător
S-ar putea sa fiti nevoit sa va schimbati programul stabilit pentru azi, dar nu aveti motive de ingrijorare, fiindca este foarte posibil ca schimbarile sa se dovedeasca avatajoase. O persoana mai varstnica sau cu mai multa experienta v-ar putea da informatii utile pentru a demara o activitate profitabila. Va sfatuim sa va consultati si cu partenerul de viata. Azi este recomandat sa evitati orice fel de speculatii.

Capricorn
Este posibil sa primiti un cadou neasteptat din partea unei persoane dragi. Capacitatea de comunicare ar trebui sa fie foarte buna si sa va ajute sa rezolvati o problema financiara delicata. In partea a doua a zilei este posibil sa fiti invitat la o reuniune cu persoane apropiate. Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti cumpatat..

Vărsător
Va bucurati de o capacitate de comunicare foarte buna, care va faciliteaza relatiile cu cei din jur, atat in plan profesional, cat si cu familia si prietenii. Ar fi bine sa profitati de ocazie pentru a lamuri neintelegeri mai vechi. Contextul astral de azi este favorabil activitatilor comerciale. In a doua parte a zilei se intrevede o calatorie in interesul familiei.

Peştii
Aveti mari sanse de succes intr-o calatorie in interes de afaceri. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerii. In partea a doua a zilei aveti posibilitatea sa lamuriti o neintelegere mai veche in relatia cu persoana iubita. Din punct de vedere financiar nu ar trebui sa aveti motive de ingrijorare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Tudorel Toader anunta ca isi intrerupe vizita in Japonia,
dupa acuzatiile la adresa DNA
Bancul zilei: Replica lui Păstorel
Fitch: Politica fiscala expansionista a Romaniei va amplifica dezechilibrele macroeconomice
Deputatul PSD Andreea Cosma anunta ca fratele sau, Vlad Cosma,
dupa acuzatiile l este plecat din tara si nu se va prezenta la audieri la DNA Ploiesti a adresa DNA
Tehnica fabricării dosarelor folosită de fostul prim-procuror Raluca Stâncescu
Ioan Rotundu
Dupa programatori, persoane cu handicap si viitoarele mame, o alta categorie se revolta
din cauza mutarii contributiilor: e vorba de corpul de elita al functionarilor publici, managerii publici, care vor da Guvernul in judecata
Laura Codruta Kovesi: Nu a existat nicio discutie cu vreun procuror din DNA
sau cu procurorul Iorga Moraru Mihaiela referitoare la vreun dosar privind un ministru care putea sa ajunga premier
Decizie esentiala pentru marile companii de stat:
Legea care desfiinta guvernanta corporativa, declarata neconstitutionala
Dispozitii din modificarile aduse Legii 317/2004 privind organizarea CSM, neconstitutionale
Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie asigura o protectie adecvata a magistratilor impotriva presiunilor
Ministrul Justitiei participa la o reuniune in Tokyo pe tema regenerarii urbane, fara legatura cu justitia
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog