Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
104
De la 07 Ianuarie 2003
122885753

Horoscopul zilei de 14.11.2016

  • 13 November 2016, 23:00
Berbec
Dimineata s-ar putea sa va treziti obosit si indispus. Incercati sa va controlati agresivitatea, pentru ca riscati sa declansati unui conflict! Va sfatuim sa amanati vizitele la prieteni sau la rude, chiar daca partenerul de viata insista. Profitati de timpul liber pentru a va odihni!

Taur
In prima parte a zilei este posibil sa fiti irascibil din cauza oboselii acumulate in ultima perioada. Ar fi bine sa va dramuiti eforturile la locul de munca. In ritmul acesta, riscati sa va extenuati si chiar sa va imbolnaviti. Dupa-amiaza s-ar putea sa va loviti de o problema financiara. Pare sa fie trecatoare si nu merita sa-i dati prea multa importanta.

Gemeni
Este posibil sa plecati intr-o calatorie importanta, care va poate aduce castiguri serioase. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu ridicati tonul la o persoana mai in varsta. Pe plan sentimental, puteti avea probleme daca sunteti prea incapatanat.

Rac
Se pare ca aveti nevoie de un imprumut. Cu rabdare si diplomatie, pana la urma reusiti sa faceti rost de bani. Pastrati-va calmul si odihniti-va mai mult! Sunteti predispus la probleme de sanatate.

Leu
Dimineata s-ar putea sa aveti dificultati de comunicare si sa simtiti ca sunteti neinspirat. S-ar putea sa deveniti agitat si nervos. Va sfatuim sa amanati intalnirile de afaceri si calatoriile. De asemenea, este indicat sa evitati activitatile complexe, care necesita atentie si concentrare. Puteti avea succes in activitatile legate de camin.

Fecioară
Este posibil sa faceti o calatorie in interes profesional. Nu sunteti in cea mai buna dispozitie si aveti tendinta sa exagerati. Va sfatuim sa nu va sustineti parerile cu incapatanare si sa evitati discutiile in contradictoriu. S-ar putea sa fiti nervos pentru ca nu stati prea bine cu banii. In curand ati putea primi o suma importanta.

Balanţă
Astazi aveti tendinta sa criticati pe toata lumea. Incercati sa va temperati spiritul critic si sa fiti mai diplomat! Este recomandat sa fiti foarte atent pe ce dati banii. S-ar putea ca partenerul de viata sa nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceti. Ca sa evitati o cearta, va sfatuim sa faceti impreuna lista de cumparaturi. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiilor parteneriale.

Scorpion
Este posibil sa primiti o veste proasta de la o ruda indepartata, care va indispune si va obliga sa va schimbati programul. Nu este exclus sa fiti nevoit sa faceti un drum neplanificat. Va sfatuim sa fiti atent, pentru ca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident.

Săgetător
Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc astazi, pentru ca sunteti nervos si s-ar putea sa mizati gresit. Evitati sa mergeti cu masina sau fiti extrem de atent si prudent! Sunteti predispus la accidente. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu.
Capricorn
Aveti de rezolvat o multime de probleme, pe care le-ati tot amanat. Atentie la tendinta de a va ocupa de mai multe treburi in acelasi timp! Va sfatuim sa va organizati cat mai riguros. La nevoie, nu ezitati sa cereti ajutor celor din familie! Spre seara, s-ar putea sa ajungeti in vizita la prieteni.

Vărsător
Va recomandam sa fiti deosebit de prudent astazi, pentru ca puteti avea probleme cu sanatatea sau chiar accidente. Nu va suprasolicitati! Ar fi bine sa evitati calatoriile lungi si intalnirile cu persoane importante. Exista riscul sa deveniti irascibil si nu este exclus sa va luati la cearta.

Peşti
La locul de munca, s-ar putea sa fiti indispus in urma unei discutii cu superiorii. Nu este indicat sa va exteriorizati nemultumirea. Va recomandam sa va menajati sanatatea. Eforturile pe care intentionati sa le faceti va pot cauza dureri de cap sau chiar probleme de sanatate mai serioase.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Răzbunarea studentului
„Avocatul diavolului” şi apărătorii păcătosului Teodosie
Ioan Rotundu
De cer ar trebui votaţi cei care-l susţin pe Cioloş
Ioan Rotundu
Somati sa plateasca spitalizarea daca se accidenteaza singuri.
Cat are de platit un pensionar care a cazut de pe bicicleta
Vicepremierul ungar sustine ca politicienii maghiari din Romania cu probleme penale sunt "intimidati sub pretextul luptei anticoruptie"
Turbine eoline pentru consumatorii casnici, produse in Romania.
Cum s-a dezvoltat o afacere locala, cu bani de la norvegieni
Lucian Trufin minte frumos, mistifică adevărul, calităţi reale de viitor senator PSD
Trufin şi-a desemnat moştenitor la Primăria Vlăsâneşti
20 situaţii de urgenţă generate de vânt şi inundaţii
Un mason bătrân dezvăluie – tunelurile din Bucegi duc către panoul de siguranțe al lumii.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog