Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22819
De la 07 Ianuarie 2003
122882886

Horoscopul zilei de 14.12.2015

  • 13 December 2015, 23:00
Berbec
Se pare ca aveti dificultati de comunicare. Va recomandam sa amanati intalnirile de afaceri si sa evitati deciziile importante. Fiti mai atent cu partenerul de viata si cu persoanele varstnice din familie! N-ar strica sa va ocupati mai mult in problemele casei.

Taur
Incepeti o lucrare grea, care va poate aduce castiguri serioase. Va sfatuim sa va organizati astfel incat sa nu neglijati nici problemele de familie, nici relatiile cu prietenii. Daca prietenii va invita intr-o excursie, va recomandam sa nu stati pe ganduri. Aveti nevoie si de relaxare.

Gemeni
Dimineata faceti planuri de afaceri foarte ambitioase. Va sfatuim sa fiti mai realist si sa intelegeti ca singur nu va puteti descurca. Dupa-amiaza este posibil sa aveti discutii cu persoana iubita, daca refuzati sa mergeti intr-o vizita la rude.

Rac
Va cam lipseste simtul practic si s-ar putea sa va descurcati mai greu la serviciu. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu cu sefii si colegii. Spre seara va simtiti mai bine in compania unor prieteni si a persoanei iubite.

Leu
S-ar putea sa constatati ca v-ati facut planuri total nerealiste. Va recomandam sa va sfatuiti cu partenerul de viata. Impreuna, puteti rezolva problemele cu care va confruntati in camin. Situatia financiara incepe sa se imbunatateasca dupa-amiaza, dupa ce primiti o suma importanta de la o ruda mai in varsta.

Fecioară
Aveti tendinta sa incepeti prea multe treburi simultan si riscati sa nu va reuseasca nimic. Va sfatuim sa nu va impuneti punctul de vedere. Riscati sa declansati o cearta. Astazi este indicat sa amanati afacerile si investitiile.

Balanţă
Din cauza starii de confuzie pe care o resimtiti, dimineata s-ar putea sa intelegeti gresit sfaturile unui barbat mai in varsta. Daca doriti sa cumparati un obiect de valoare pentru locuinta, ar fi bine sa nu faceti nimic fara sa va consultati cu familia.

Scorpion
S-ar putea sa plecati intr-o calatorie neprevazuta. Descoperiti noi oportunitati de afaceri. Profitati de sansele care vi se ofera, dar feriti-va de speculatii! Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie, pentru ca s-ar putea sa nu aveti dreptate.

Săgetător
Dimineata aveti tendinta sa va supra-apreciati capacitatea de efort. Este foarte bine ca aveti incredere in fortele proprii, dar pastrati-va realismul! Va recomandam sa nu luati decizii importante in graba, pentru ca riscati sa suferiti o mare dezamagire.

Capricorn
O veche cunostinta va propune sa va schimbati locul de munca. Va sfatuim sa nu dati un raspuns definitiv. Nu provocati discutii in contradictoriu cu partenerul de viata! N-ar strica sa fiti mai cu picioarele pe pamant.

Vărsător
Va preocupa gasirea unor noi surse de venituri, dar va sfatuim sa mai aveti putina rabdare. O femeie pe care ati ajutat-o mai demult va intoarce astazi serviciul. Desi aveti nevoie de bani si tentatia este mare, va sfatuim sa evitati speculatiile.

Peşti
Dorinta de a castiga mai mult va face sa neglijati planul sentimental si riscati sa ajungeti la discutii aprinse cu partenerul de viata. Va recomandam sa cautati o solutie de compromis. Dupa-amiaza, o ruda apropiata va invita la o mica petrecere. Ar fi bine sa nu va eschivati.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Răzbunarea soţiei
Reţeta zilei: Pilaf cu carne de porc
Deputatul Claudiu Manda a injurat de mama un roman ce lucreaza in Marea Britanie.
Cine este parlamentarul PSD
Certuri intre ministrul Culturii si parlamentari, dupa ce s-au respins banii pentru "Cumintenia pamantului"
Euro 2016: Romania, in grupa cu Franta, Elvetia si Albania
La vremuri nepotrivite, scrieri potrivite!
Ioan Rotundu-Dângeanu: ÎNCĂ IMI PASĂ
Articol scris de: Ion Istrate / 11 Dec 2015
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 10.12.2016
Prognoza meteo pentru luni si marti
Evolutia economiei romanesti din anul 2015 in cinci indicatori
Zeci de mii de polonezi au manifestat la Varsovia pentru "apararea democratiei"
Lupte de strada in Leipzig, 69 de politisti au fost raniti, 50 de masini de politie au fost avariate
Punct de cotitura in istoria Arabiei Saudite: o femeie a fost aleasa intr-o functie publica
Rusia anunta ca unul dintre distrugatoarele sale a tras lovituri de avertizare spre o nava turceasca in Egee
Botoşani: Ipocrizia senatorului Doina Federovici
Ioan Rotundu
În afară de mulţumiri, n-am alte mijloace de recompensă
Ioan Rotuindu
Microvuzul SRL Botoşani - anunţ de interes public
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog