Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9398
De la 07 Ianuarie 2003
122869465

Horoscopul zilei de 15.01.2018

  • 14 January 2018, 23:00
Berbec
In prima parte a zilei este posibil sa fiti indispus din cauza ca o afacere a dat rezultate mai slabe decat v-ati asteptat. Daca analizati situatia cu calm si detasare, puteti descoperi cauza problemei. Astazi eastrolog.ro va sugereaza sa va limitati la activitati de rutina, care nu necesita o concentrare deosebita. Relatia cu partenerul de viata s-ar putea tensiona daca insistati sa amanati o vizita pe care v-ati planificat-o pentru azi.

Taur
Se pare ca sunteti preocupat de chestiuni financiare si aveti tendinta sa neglijati relatiile sentimentale. Nu este exclus ca partenerul de viata sa va reproseze acest lucru. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. Ar fi bine sa profitati de ocazie pentru a va relaxa si a va detasa de problemele cotidiene.

Gemeni
Astazi aveti tendinta de a fi mai putin comunicativ si este recomandabil sa amanati intalnirile de afaceri. Nu este momentul sa luati decizii importante in plan profesional, pentru ca riscati sa fie neinspirate. Va sfatuim sa va dedicati unor activitati relaxante si sa acordati mai multa atentie partenerului de viata.

Rac
Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin, cu conditia sa va organizati bine timpul. Este recomandabil sa amanati deciziile importante in afaceri. Aveti posibilitatea sa petreceti seara in familie. Incercati sa va relaxati!

Leu
Astazi capacitatea dumneavoastra creativa este deosebita si va poate ajuta sa rezolvati mai usor probleme dificile in plan profesional si in afaceri. Relatiile sentimentale pot fi foarte bune daca va temperati tendinta de a-i face reprosuri persoanei iubite. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp in camin, impreuna cu cei dragi.

Fecioară
In prima parte a zilei s-ar putea sa aveti tendinta de a fi cu capul in nori. Este recomandat sa va limitati la activitati de rutina si sa amanati luarea unor decizii importante, atat in plan profesional cat si personal. Ati face bine sa va cantariti cu atentie cuvintele, fiindca exista riscul sa jigniti o persoana mai in varsta din familie.

Balanţă
Este posibil sa intampinati dificultati in plan sentimental si sa deveniti irascibil. Pastrati-va calmul si nu va grabiti sa replicati! Sfaturile prietenilor va pot fi foarte utile pentru aplanarea unui conflict in familie, daca va temperati orgoliul si incapatanarea. Puteti avea realizari deosebite in activitati creative.

Scorpion
Este posibil sa survina evenimente neasteptate care va dau programul peste cap. Nu este exclus sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie in interes profesional, anuntata in ultimul moment. Partenerul de viata ar putea fi nemultumit de schimbarea de program. Cu calm si intelegere, puteti evita un conflict in familie.

Săgetător
S-ar putea sa fiti tentat sa amanati o calatorie in interesul familiei, din ratiuni financiare. Chiar daca aveti intentii bune si nu vreti decat sa reduceti cheltuielile, riscati sa va indispuneti partenerul de viata. Contextul astral al zilei sporeste riscul de neintelegeri si exagerari, asa ca este recomandat sa fiti tolerant si diplomat in comunicarea cu cei din jur, atat in plan profesional, cat si in familie.

Capricorn
Este posibil sa fiti indispus din cauza ca un coleg de munca sau un partener de afaceri a luat o decizie neinspirata intr-o chestiune financiara. Daca reactionati cu calm, puteti sa evitati o cearta si sa gasiti o rezolvare eficienta a problemei. In a doua parte a zilei ar fi bine sa va relaxati si sa va detasati de problemele cotidiene, pentru a nu tensiona atmosfera din familie.

Vărsător
Se pare ca in ultima vreme ati facut eforturi serioase pentru a gasi noi surse de venituri, iar acum resimtiti oboseala acumulata. Eastrolog.ro va recomanda sa nu fortati lucrurile si sa aveti rabdare. Sunt sanse mari ca in curand sa vi se propuna colaborarea intr-o afacere rentabila. In aceasta perioada nu sunt indicate speculatiile.

Peştii
In prima parte a zilei aveti tendinta sa fiti cam visator si sa neglijati probleme importante la locul de munca sau in afaceri. Nu este momentul sa incepeti proiecte sau activitati noi, pentru ca riscati sa luati decizii gresite. Sfaturile unei persoane apropiate v-ar putea ajuta sa evitati o incurcatura neplacuta.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Oresa-n gzra lu' Rotundu: Emisiunea din 12.01.2018
Teodor Epure, „stejarul” din Dumbrava Înaltă
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Chemarea străbunilor
La Botoşani, sărbătoarea Unirii confiscată de ticăloşii politici
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Solicitare respinsă
Poetul Mihai Eminescu – în festival internațional în stațiunea de pe Valea Cernei!
Umiliţi de unguri ]n propria noastră Casă
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog