Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5885
De la 07 Ianuarie 2003
122577824

Horoscopul zilei de 15.02.2018

  • 14 February 2018, 23:00
Berbec
Daca intentionati sa demarati o afacere sau un proiect nou, puteti fi optimist. Aveti sanse sa gasiti cea mai buna cale de a va pune planurile in aplicare si de a obtine sustinere financiara. In ceea ce priveste sanatatea nu se intrevad probleme deosebite, dar va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei.

Taur
Se anunta o zi deosebit de placuta, mai ales in plan sentimental. Nu este exclus sa discutati despre o eventuala casatorie. In ceea ce priveste banii, chiar daca situatia actuala nu va incanta, puteti conta pe sprijinul unei persoane apropiate. Atentie la tendinta de a neglija chestiuni importante in activitatea profesionala si in afaceri!

Gemeni
In prima parte a zilei s-ar putea sa intampinati mici dificultati financiare, dar sunt sanse sa le depasiti destul de repede. Contextul astral de azi este favorabil activitatilor artistice. Talentul, creativitatea si originalitatea va pot ajuta sa va faceti remarcat in societate. Va recomandam sa nu neglijati problemele familiale.

Rac
S-ar putea ivi sansa sa faceti cunostinta cu o persoana importanta, cu experienta in afaceri, care este dispusa sa va invete cate ceva. S-ar putea ca aceasta intalnire sa va stimuleze sa faceti planuri indraznete. Daca sunteti perseverent si aveti rabdare, puteti reusi tot ce v-ati propus. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va bazati doar pe intuitie si sa analizati totul la rece.

Leu
Se anunta o zi obositoare, cu multa alergatura, dar rezultatele eforturilor depuse pot fi deosebite. Se pare ca va pregatiti pentru o calatorie in interes profesional sau de afaceri, care ar putea reprezenta un mare pas inainte in cariera. Partenerul de viata va incurajeaza. Va sfatuim sa nu neglijati odihna.

Fecioară
S-ar putea sa va preocupe finalizarea unei lucrari de reparatii sau modernizare in locuinta. O persoana apropiata ar putea fi dispusa sa va ajute cu bani, dar va incerca sa-si impuna ideile. Va sfatuim sa evitati o cearta, pentru ca riscati sa rupeti relatiile! In general, azi ar fi bine sa evitati orice discutie in contradictoriu.

Balanţă
Aveti posibilitatea sa rezolvati o problema legata de locuinta. Daca v-ati propus sa cumparati o locuinta noua, azi s-ar putea sa descoperiti o oportunitate care corespunde dorintelor si posibilitatilor dumneavoastra. Este posibil ca o femeie mai in varsta din familie sa se opuna planurilor dumneavoastra, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va lasati influentat.

Scorpion
Se intrevede o zi buna pe plan profesional si in afaceri, dar si in viata personala si sociala. In prima parte a zilei sunteti plin de energie si reusiti sa-i mobilizati pe cei din jur. Partenerul de viata va sustine. Va sfatuim sa profitati de ideile originale care pe care le aveti astazi. Aveti posibilitatea sa faceti planuri de viitor pe termen lung.

Săgetător
In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa gasiti o solutie originala pentru o problema profesionala. Nu ar fi de mirare ca unii colegi sa devina invidiosi si sa inceapa sa va barfeasca. Dupa-amiaza s-ar putea ca o persoana mai in varsta sa va faca reprosuri nemeritate. Va recomandam sa nu va lasati provocat.

Capricorn
S-ar putea sa incepeti un proiect nou, la care va ganditi de ceva vreme. Aveti toate sansele ca proiectul sa reuseasca si sa va aduca beneficii frumoase. Ar fi bine sa acceptati ajutorul unui prieten, ca sa treceti cu bine peste toate obstacolele. Va sfatuim sa va temperati spiritul critic si sa nu provocati discutii in contradictoriu. Evitati speculatiile!

Vărsător
Aveti idei originale, care va ajuta sa obtineti castiguri suplimentare. O persoana apropiata ar putea sa va propuna sa colaborati intr-o afacere sau sa va ofere un nou loc de munca. Va sfatuim sa nu acceptati oferta pana cand nu o analizati cu atentie. Ar fi bine sa va consultati si cu partenerul de viata.

Peştii
Este o zi buna pentru a pune bazele unor colaborari sau asocieri si pentru a lua decizii in privinta unor contracte sau investitii. In plan sentimental, totul ar trebui sa decurga fara probleme. Contextul astral al zilei este favorabil planurilor de viitor. Chiar daca sunteti convins ca aveti dreptate, va recomandam sa respectati parerile celorlalti.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Nevasta instalatorului
Şefi de instituţii racolaţi de Raluca Stâncescu în câmpul său infracţional (II)
Ioan Rotundu
AFP, despre cresterea economica record a Romaniei:
Un boom care ingrijoreaza
Superimunitatea pentru judecatorii Curtii Constitutionale, adoptata de Senat:
nu pot fi urmariti penal, arestati preventiv sau trimisi in judecata fara votul a doua treimi dintre ei/ Legea merge la promulgare
INS: In anul 2017, economia a crescut cu 7% (date semnal)
Investitorii straini, exasperati de lipsa infrastructurii,
cer Guvernului Dancila sa isi asume direct marile proiecte
Liviu Dragnea annta Congres extraordinar PSD in luna martie,
cand va cere vot de incredere si va pune "institutiile de forta in matca lor"
Economia romaneasca a crescut de doua ori mai rapid decat media din UE in trimestrul patru 2017
Ingrid Mocanu si Horia Georgescu, 4 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale
Decizia nu e definitiva
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog