Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16024
De la 07 Ianuarie 2003
122876091

Horoscopul zilei de 15.09.2016

  • 14 March 2016, 23:00
Berbec
Este o zi buna pentru a pune bazele unei afaceri la care va ganditi de ceva vreme. Azi intuitia va ajuta sa gasiti cele mai inspirate solutii pentru a finaliza planurile, cu sanse mari sa obtineti beneficii importante in cateva luni. Dupa-amiaza este posibil sa vi se propuna o colaborare pe termen lung. Oricat de tentanta ar fi propunerea, va sfatuim sa o analizati cu mare atentie si sa nu dati un raspuns imediat.

Taur
In prima parte a zilei, un gest generos sau o activitate caritabila va poate aduce admiratia si respectul celor din jur. Este un context astrologic tocmai bun pentru a incepe un studiu si pentru comunicarea cu copiii sau cu adolescentii din familie. In relatia cu partenerul de viata, aveti grija sa va exprimati cat mai limpede! Exista riscul sa fiti gresit inteles.

Gemeni
Se pare ca inca va framanta o controversa avuta cu partenerul de viata acum cateva zile, iar asta va impiedica sa va concentrati. Poate ar fi mai bine sa luati o scurta pauza si va ganditi serios la discutia avuta. Azi intuitia va poate ajuta sa descoperiti cauzele problemei si sa gasiti o solutie. La locul de munca si in afaceri este o zi buna pentru a lua decizii in chestiuni delicate sau care presupun un risc important. Puteti primi sfaturi excelente de la colegi sau prieteni.

Rac
Faceti cunostinta cu o persoana cae v-ar putea deveni partener sau colaborator in afaceri. Azi aveti o excelenta capacitate de comunicare si aveti sanse sa puneti bazele unei relatii de durata. Dupa o perioada destul de lunga de eforturi serioase in plan profesional, incep sa apara si rezultatele financiare. Puteti sa va ganditi ce ar fi mai bine sa faceti cu acest venit suplimentar, dar inca nu e momentul sa incepeti sa cheltuiti. Pentru orice decizie importanta, ati face bine sa va sfatuiti si cu partenerul de viata.

Leu
Este momentul sa cautati o modalitate inventiva, originala, pentru rezolvarea unei probleme care nu va da pace de cateva zile. Ideea salvatoare ar putea sa va vina in cursul unei discutii cu un prieten sau cu un colaborator apropiat. La locul de munca sunteti in forma si puteti sa va propuneti obiective indraznete. In plan financiar, aveti tendinta sa cheltuiti mai mult decat va puteti permite acum. La nevoie, puteti cere ajutorul unei rude mai in varsta.

Fecioară
Situatia financiara ar trebui sa fie din ce in ce mai buna. Sunteti tentat sa va propuneti o cheltuiala majora sau o investitie pe termen lung. Cel mai intelept ar fi sa puneti si ceva de-o parte, pentru zile negre. Sfatuiti-va cu partenerul de viata si cu o ruda mai in varsta! In orice caz, ar fi bine sa tineti cont de faptul ca speculatiile sunt contraindicate azi.

Balanţă
In contextul astral de azi este de asteptat sa fiti intr-o forma excelenta in plan intelectual: minte limpede, capacitate de concentrare, inventivitate. Este recomandat sa amanati chestiunile de rutina si sa va ocupati de rezolvarea problemelor si situatiilor dificile, complexe. Puteti chiar sa le dati sfaturi valoroase colegilor si prietenilor. Atentie la tendinta de a va implica in prea multe activitati simultan si de a promite mai mult decat puteti face!

Scorpion
Beneficiati de o intuitie de zile mari, care va ajuta sa rezolvati probleme dificile. Puteti sa va ganditi serios la o afacere care presupune riscuri financiare, dar cu prudenta si dupa ce va consultati cu partenerul de viata. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp in familie si sa va ocupati mai mult de problemele casei, pe care le-ati cam neglijat.

Săgetător
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa va ocupati de o problema financiara sau de afaceri pe care ati tot amanat-o. Dupa-amiaza, vi se propune sa va implicati intr-o afacere promitatoare. Daca sunteti sigur ca va puteti baza pe cuvantul persoanei respective, puteti sa acceptati propunerea, pentru ca se intrevad beneficii importante.

Capricorn
Azi beneficiati de o inspiratie si o intuitie remarcabile. Puteti pune la cale proiecte indraznete in plan profesional. In a doua parte a zilei reusiti sa rezolvati unele probleme ale casei. Este favorizata comunicarea cu prietenii si cu membrii familiei.

Vărsător
O zi favorabila din toate punctele de vedere. Aveti ocazia sa obtineti beneficii nesperate si sa va faceti remarcat in societate. Relatiile cu persoana iubita sunt excelente, ceea ce va intareste moralul. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Peşti
Inspiratia si claritatea in gandire va pot aduce reusite importante in plan profesional. In societate, opiniile si sfaturile dumneavoastra sunt apreciate la adevarata lor valoare. In partea a doua a zilei, s-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie neplanificata. Cu aceasta ocazie puteti sa va faceti noi relatii foarte utile pentru cariera.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Observaţia lui Bulă
Reţeta zilei: Cartofi cu usturoi şi brânză cu verdeţuri
Un submarin nord-coreean este dat disparut
Rusia spune ca este gata sa colaboreze cu SUA pentru a scoate Statul Islamic din Raqqa
Lavrov: Americanii au sugerat o "diviziune a muncii"
Rezultate oficiale: Branza de la fabrica din Jibou nu este contaminata
Gyorgy Frunda: Normele de aplicare ale OUG trebuie sa defineasca "foarte clar si limitativ" situatiile in care SRI poate face cercetare penala
Ministrul polonez al Apararii acuza Rusia de terorism:
Dupa Smolensk, am fost prima mare victima a terorismului in conflictul care se joaca sub ochii nostri
Victor Grigorescu: Romania este exportator net de energie electrica
Raluca Pruna: Nu am infiintat nicio directie a Securitatii.
Nu regret propunerea mea / SRI nu a primit nicio competenta pe care nu o avea inainte / OUG este o solutie provizorie
Ţigări de contrabandă de peste 112.000 de lei confiscate la frontiera de est
Locuinţă distrusă într-un incendiu, la Unţeni
O „pasăre de zi” ajunsă pe la ITM face valuri politice
Ioan Rotundu
Botoşani/Suharău: „Resursele umane” ale baronaşului Marcel Chelariu
Ioan Rotundu
Prim[ria Botoşani: Cum ne risipesc banii cei de la Direcţia de Impozite şi Taxe
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog