Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22687
De la 07 Ianuarie 2003
122882754

Horoscopul zilei de 16.02.2018

  • 15 February 2018, 23:00
Berbec
Aveti ocazia sa faceti schimbari importante in viata dumneavoastra, mai ales in plan sentimental. In prima parte a zilei aveti sanse de reusita la locul de munca si in afaceri. De asemenea, sunt favorizate intalnirile cu prietenii. Eastrolog.ro va recomanda sa va organizati timpul in asa fel incat sa nu va neglijati partenerul de viata. S-ar putea sa fiti nemultumit de situatia financiara, dar nu se intrevad motive serioase de ingrijorare.

Taur
La locul de munca sau in afaceri se intrevede o zi agitata, cu numeroase probleme de rezolvat. Hotararea si autodisciplina va ajuta sa realizati tot ce v-ati propus. Va sfatuim sa profitati de aceasta conjunctura favorabila, pentru ca puteti avea realizari importante, atat in plan profesional, cat si din punct de vedere financiar. Este posibil sa petreceti seara in mijlocul familiei si sa faceti planuri pentru o calatorie de placere.

Gemeni
Este un moment favorabil pentru a incepe o activitate noua si pentru a va asuma noi responsabilitati la locul de munca sau in afaceri. Puteti avea succes in activitati intelectuale si aveti ocazia sa va afirmati in societate. Sfaturile unei persoane mai in varsta din familie va pot fi foarte utile, dar ar fi bine sa tineti cont si de opiniile partenerului de viata.

Rac
In prima parte a zilei va simtiti in forma si aveti posibilitatea sa demarati o afacere impreuna cu o persoana apropiata. Va sfatuim sa acceptati sfaturile unei femei si ajutorul partenerului de viata. Dupa-amiaza s-ar putea sa aflati ca in scurt timp va trebui sa faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri. Este posibil ca modificarea de program sa va indispuna, dar ar fi bine sa nu va descarcati nervii in familie.

Leu
Este posibil sa incasati o suma importanta la locul de munca sau de pe urma unei afaceri. Puteti sa va faceti planuri pentru o calatorie in interes personal sau pentru o investitie pe termen lung. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. Eastrolog.ro va sugereaza sa acceptati invitatia, pentru ca sunt sanse sa faceti cunostinta cu o persoana interesanta. Ar fi bine sa nu neglijati odihna.

Fecioară
Este posibil sa cumparati un obiect de valoare pentru casa, cu ajutorul unei rude apropiate. La locul de munca sau in afaceri aveti ocazia sa rezolvati o problema delicata si sa fiti remarcat de superiori sau de parteneri. Astazi este recomandat sa evitati speculatiile financiare.

Balanţă
Se pare ca sunteti in forma si aveti sanse sa duceti la bun sfarsit o activitate importanta, inceputa cu cateva zile in urma. Ar trebui sa inceapa sa apara roadele muncii depuse in ultima vreme. Nu este exclus sa obtineti beneficii materiale si sa va afirmati in societate. Va recomandam sa fiti prudent si sa acordati mai multa atentie familiei si relatiei cu partenerul de viata.

Scorpion
Se pare ca sunteti in forma si plin de energie si sunteti capabil sa rezolvati cu usurinta tot ce v-ati propus pentru azi. Puteti avea realizari importante in activitatea profesionala si in relatiile parteneriale. Va sfatuim sa dati dovada de mult tact in relatiile cu cei din jur. Ar fi bine sa luati in considerare sfaturile partenerului de viata.

Săgetător
Sunt sanse sa va faceti remarcat la locul de munca sau in afaceri, dar cu riscul sa atrageti invidia unor colegi sau parteneri. Persoana iubita v-ar putea reprosa ca dedicati prea mult timp activitatii profesionale. Cu calm si rabdare puteti detensiona atmosfera. Va sfatuim sa nu va lasati influentat de barfe si zvonuri.

Capricorn
Se pare ca sunteti in forma, atat fizic cat si mental. Aveti sanse sa rezolvati tot ce v-ati propus pentru azi, dar va sfatuim sa fiti prudent si sa nu va supraestimati capacitatea de efort. Relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa fie armonioase. In a doua parte a zilei aveti posibilitatea sa petreceti momente placute impreuna.

Vărsător
Este o zi favorabila activitatilor profesionale sau afacerilor si aveti sanse sa va faceti remarcat in societate. In prima parte a zilei este posibil sa incheiati un contract avantajos. Va sfatuim sa aveti rabdare, pentru ca rezultatele vor aparea in timp. Relatiile cu rudele si prietenii ar trebui sa decurga fara probleme.

Peştii
La locul de munca sau in afaceri va puteti astepta la aprecieri din partea superiorilor sau a partenerilor, dar nu este exclus sa provocati invidia unei persoane apropiate. Va recomandam sa fiti prudent si sa nu spuneti chiar tot ce ganditi. Este momentul sa dati dovada de diplomatie. In a doua parte a zilei este posibil sa faceti o scurta calatorie impreuna cu partenerul de via


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Replică pe măsură
Cum l-a racolat Raluca Stâncescu pe Bogdan Buliga, şeful DGA (III)
Ioan Rotundu
Germania vrea sa introduca transportul in comun gratuit pentru a reduce poluarea.
"Combaterea eficienta a poluarii este prioritatea Germaniei"
Bulgarii oscileaza intre autocratie si democratie
Vladimir Putin se bucura de o acceptare de 70%
20 de ingrijorari transmise dinspre BNR:
Au fost remarcate incertitudinile legate de transferul catre angajati a obligatiilor privind contributiile sociale, precum si de potentiale corectii fiscale efectuate in acest an (e doar una dintre ele)
Robert Negoita, audiat in dosarul Bombonicai Prodan:
Una dintre cele doua persoane a fost angajata la cabinetul meu parlamentar, a fost recomandata de partid
Doctorul Irinel Popescu, pus sub control judiciar pe cautiune
Acesta a depus la o banca 150.000 de euro, in contul cautiunii
PNL va ataca la Curtea Constitutionala legea prin care se acorda superimunitate judecatorilor CCR
Victor Ponta publica un document de la DNA
in care se arata ca a fost audiat in calitate de martor si ii cere demisia lui Liviu Dragnea: Mincinosul!
Superimunitatea, curat neconstituţională, dar o primesc!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog