Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14320
De la 07 Ianuarie 2003
122899969

Horoscopul zilei de 17.12.2015

  • 16 December 2015, 23:00
Berbec
Aveti succes in afaceri si in activitatile casnice. Schimbarile pe care intentionati sa le faceti pot fi apreciate, daca nu uitati sa cereti si parerea celor din jur. Va sfatuim sa nu faceti exces de zel asumandu-va prea multe responsabilitati, pentru ca exista riscul sa nu le faceti fata. Dupa-amiaza va intalniti cu o persoana deosebita.

Taur
Nu este o zi prea buna pentru intalniri cu prietenii si nici pentru afaceri. Cei din jur nu va inteleg corect dorinta de schimbare. Pe plan sentimental, lucrurile merg mai bine. Va sfatuim sa nu neglijati problemele de serviciu.

Gemeni
Dimineata va intalniti cu o cunostinta cu care nu v-ati vazut de mult, care va invita la o petrecere. Va sfatuim sa nu lasati problemele sentimentale sa se adune. Fiti cinstit si recunoasteti-va greselile!

Rac
Reusiti sa faceti o schimbare in relatiile sentimentale. Dupa-amiaza va simtiti excelent la o intalnire cu prietenii. Aveti grija sa nu monopolizati conversatia! Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie.

Leu
Dimineata sunteti pus pe fapte mari si va asumati o serie de riscuri pentru a rezolva cateva probleme legate de camin. Partenerul de viata va sustine. Puteti sa incheiati contracte avantajoase si sa faceti investitii inspirate, dar va sfatuim sa fiti prudent.

Fecioară
Este o zi buna pentru a face schimbari in casa. Puteti sa va apucati de reparatii, reamenajari, zugravit etc. Apelati la ajutorul prietenilor si nu lasati pe maine ce puteti face azi! S-ar putea ca o persoana mai in varsta sa va enerveze cu sugestiile sale foarte insistente si sa ajungeti la discutii.

Balanţă
Nu va faceti planuri stricte pentru azi! Este putin probabil sa va puteti respecta programul. Dimineata aveti de alergat pentru a rezolva probleme ale partenerului de viata. Este momentul sa va ocupati si de problemele financiare ale familiei. Va sfatuim sa va ascultati intuitia.

Scorpion
Aveti multe idei constructive, pe care doriti sa le discutati cu cei apropiati. O ruda mai in varsta va face o surpriza placuta, oferindu-va sprijin financiar si moral. Este o zi buna pentru investitii. Fiti mai atent cu partenerul de viata!

Săgetător
Sunteti preocupat de problemele profesionale si aveti tendinta sa neglijati relatiile sentimentale. Nu este o zi buna pentru afaceri. Riscati sa pierdeti o suma importanta. Va sfatuim sa va limitati activitati de rutina si sa va odihniti mai mult.

Capricorn
Astazi nu este indicat sa va implicati in activitati importante. Daca aveti ocazia sa petreceti dupa-amiaza impreuna cu partenerul de viata, ar fi bine sa nu ezitati.

Vărsător
Zi buna pentru afaceri. Dimineata sunteti foarte optimist si aveti convingerea ca nimic nu va poate sta in cale. Va bucura si faptul ca relatiile cu persoana iubita merg mai bine. Va sfatuim sa va pastrati realismul si sa evitati speculatiile.

Peşti
Chiar daca aveti multa treaba, nu este cazul sa va faceti griji. Sunteti intr-o forma de zile mari. Singurele dificultati pe care le puteti intampina sunt cele de comunicare. Acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Sărutul pătimaş
Reţeta zilei: Cârnaţi măcelăreşti
Microbuzul SRL Botoşani: Anunţ de interes public
Guvernul a majorat cu 40% sprijinul acordat agricultorilor la achizitionarea motorinei
Ciolos: Sustin pe deplin legea interzicerii fumatului in toate spatiile publice
Papa Francisc si-a exprimat sustinerea fata de un referendum impotriva casatoriilor gay in Slovenia
Dezamagiti de politicieni si coruptie, locuitorii unui oras din Siberia vor sa aleaga primar o pisica
Dragnea si Tariceanu s-au contrat in plenul Parlamentului
Ciobanii, vanatorii si noi
Intrarea in vigoare a legii privind insolvenţa persoanelor fizice ar putea fi amanata
Jos Miorita! 4 concluzii dupa protestul ciobanilor la Parlament
Personajul-cheie care va avea un rol decisiv in Guvernul Ciolos:
seful Cancelariei, gestionar al unui flux birocratic dezvaluit in premiera de executiv
Bugetul de stat pe anul 2016, votat de Parlament
Tariceanu: Este o mancare de carne cu varza de Bruxelles/ Ciolos: Am tinut cont de deciziile luate de Parlament, altfel structura bugetului ar fi fost alta
Botoşani: Sârba Dorului cu Georgiana Spînu va împlini magia Crăciunului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog