Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3061
De la 07 Ianuarie 2003
122575000

Horoscopul zilei de 18.09.2015

  • 17 September 2015, 23:00
Berbec
In prima parte a zilei sunteti cam visator si aveti tendinta sa neglijati problemele importante pe care le aveti de rezolvat. Nu este momentul sa incepeti noi activitati, pentru ca deciziile pe care le luati s-ar putea sa fie gresite. Profitati de ajutorul pe care vi-l ofera o persoana draga din familie!

Taur
Talentul dumneavoastra creativ este apreciat in societate. Ar fi bine sa il folositi pentru rezolvarea problemelor profesionale si in afaceri. Sfaturile unei rude mai in varsta va ajuta sa evitati o problema financiara. Dupa-amiaza primiti vizita unor prieteni de familie, in compania carora va simtiti foarte bine.

Gemeni
Nu sunteti prea comunicativ si ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri. De asemenea, va sfatuim sa amanati deciziile importante in domeniul financiar. Dedicati-va unor activitati relaxante!

Rac
Aveti succes in toate activitatile legate de camin, dar si in societate. Puteti sa va faceti planuri de viitor. Ideile dumneavoastra sunt apreciate atat de partenerul de viata, cat si de partenerii de afaceri. Va sfatuim sa evitati speculatiile de orice fel.

Leu
Puterea creativa de care dispuneti va indeamna sa incepeti o activitate noua. Aveti toate sansele de reusita pe plan intelectual si sentimental. Parcurgeti o perioada favorabila inspiratiei artistice, in care imaginatia va stimuleaza creativitatea. Nu neglijati odihna!

Fecioară
In prima parte a zilei, sunteti mai sensibil decat de obicei, iar relatiile cu anturajul ar putea fi usor tensionate. Fiti prudent si nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti putea respecta! Va sfatuim sa va dedicati timpul liber activitatilor creative.

Balanţă
In viata dumneavoastra au loc schimbari importante, care va ofera multe satisfactii. Activitatea intelectuala intensa si puterea creativa de care dispuneti contribuie la succesul dumneavoastra pe plan social. In partea a doua a zilei, aveti de luat o decizie importanta pe plan sentimental. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Scorpion
Incepeti ziua plin de optimism si cu o imaginatie debordanta. Aveti toate sansele sa va faceti remarcat prin talentul artistic. In partea a doua a zilei, s-ar putea sa faceti cunostinta cu o personalitate din domeniul artelor, care va juca un rol important in cariera dumneavoastra. Nu neglijati relatiile cu persoana iubita!

Săgetător
Se pare ca nu aveti nici un moment de relaxare, dar imaginatia si ingeniozitatea va ajuta sa duceti totul la bun sfarsit. Astazi puteti avea mari realizari pe plan financiar. Daca va stapaniti nervozitatea cauzata de oboseala, relatiile cu partenerul de viata pot fi excelente.

Capricorn
Aveti sanse de reusita in tot ce faceti azi. Este un moment excelent pentru a sustine examene, lucrari artistice si proiecte. Relatiile pe plan sentimental sunt foarte bune. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie problemelor cu care se confrunta membrii mai tineri ai familiei.

Vărsător
Sunteti hotarat sa incepeti o afacere, dar nu prea va ajung banii. Daca reusiti sa va puneti la lucru imaginatia si inventivitatea, puteti face rost de suma necesara. Dupa-amiaza s-ar putea sa suferiti o deziluzie pe plan sentimental, care, insa, nu va afecteaza prea mult. Va sfatuim sa evitati calatoriile lungi.

Peşti
Zi favorabila pentru planuri de viitor si pentru demararea unor noi activitati in domeniul social. Relatiile cu prietenii si cu partenerul de viata sunt excelente. Nu va pripiti in luarea deciziilor importante!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Precauţia martorului
Reţeta zilei: Legume pentru iarnă
Botoşani: Baronul primar de Văculeşti şi consilierii PSD au făcut din lege hârtie igienică
Ioan Rotundu
Pofta ce-o pofteşte Oprişanu: primar sau senator
Ioan Rotundu
Administratorul judiciar Mihaela Lazăr pus în dificultate
Marea insulta care ii face pe angajati sa plece din firma. 9 greseli ale patronilor
Victor Ponta i-a amenintat cu sesizari la parchet pe inspectorii fiscali care solicitau documente din cabinetul sau de avocatura
Germania a pregatit un proiect de lege care taie masiv ajutoarele pentru azilanti
DNA: Dan Sova a folosit un proces verbal falsificat intr-un proces de calomnie intentat Monicai Macovei
in care europarlamentarul a fost obligat sa ii plateasca daune de 10 mii de lei
Cum a ajuns o parte din poporul roman mai usor de prostit decat pe vremea lui Ceausescu
Prima reactie a premierului Victor Ponta dupa trimiterea sa in judecata
Singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera
Ce l-a scapat pe Victor Ponta pe termen scurt
FMI: In trei ani, economia Romaniei poate intrece Cehia, Grecia si Portugalia
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog