Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Mondene
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14370
De la 07 Ianuarie 2003
122874437

Horoscopul zilei de 18.10.2017

  • 17 October 2017, 23:00
Berbec
Relatiile pe plan social evolueaza foarte bine, iar pe plan financiar incepeti sa va redresati. Este posibil sa faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri care va va aduce satisfactii nesperate si o schimbare favorabila in plan sentimental. Va sfatuim sa fiti foarte atent la bagaje si la acte.

Taur
4 S-ar putea sa fiti nevoit sa cheltuiti o suma neplanificata pentru repararea un aparat casnic. Nu este exclus sa va schimbati programul, pentru a da o mana de ajutor unei persoane apropiate care are probleme. Va recomandam sa va pastrati calmul. Ar fi bine sa acceptati sprijinul familiei.

Gemeni
Se pare ca sunteti agitat toata ziua, din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Va sfatuim sa va stapaniti nervozitatea, chiar daca descoperiti ca suferiti pierderi materiale. In plan sentimental parcurgeti o perioada favorabila. Nu se intrevad probleme de sanatate, insa ar fi bine sa evitati excesele limentare.

Rac
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti dezamagit din cauza ca nu v-a iesit o afacere asa cum ati sperat. Nu este cazul sa descurajati, in curand vor aparea alte oportunitati. Este posibil sa aveti probleme de comunicare. Va recomandam sa evitati speculatiile.

Leu
Se prea poate ca o persoana apropiata sa va propuna un al doilea serviciu. Eastrolog.ro va sfatuieste sa acceptati, chiar daca nu prea va convine nivelul veniturilor. Ar fi bine sa aveti mai multa rabdare cu partenerul de viata, sa il ascultati cu rabdare si sa nu il contraziceti la fiecare vorba.

Fecioară
S-ar putea sa fiti nevoit sa amanati o calatorie din cauza unor probleme de sanatate. Nu este cazul sa va faceti griji, pentru ca nu se intrevede nimic grav. Pe plan sentimental ar trebui sa nu aveti niciun fel de probleme. Aveti grija sa va respectati promisiunile!

Balanţă
In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa rezolvati anumite probleme ale casei. Din cauza nerabdarii, s-ar putea sa fiti agitat si sa va dati peste cap tot programul. Evitati discutiile in contradictoriu si incercati sa terminati ce ati inceput! Astazi puteti sa comunicati foarte bine cu membrii mai tineri ai familiei.

Scorpion
Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si realizarilor pe plan social. In ceea ce priveste activitatea profesionala si afacerile, eastrolog.ro va recomanda sa fiti cat mai prudent. In a doua parte a zilei aveti ocazia sa petreceti momente placute impreuna cu partenerul de viata. Dificultatile financiare sunt trecatoare si nu reusesc sa va indispuna.

Săgetător
La locul de munca sau in afaceri, aveti tendinta sa faceti greseli si riscati sa nu va puteti onora angajamentele. Va sfatuim sa nu va precipitati si sa acceptati ajutorul celor din jur. Ar fi bine sa iesiti in lume, pentru ca aveti ocazia sa faceti cunostinta cu persoane care vor juca un rol important in viata dumneavoastra. Nu neglijati odihna!

Capricorn
Stresat de problemele financiare, s-ar putea sa jigniti o persoana apropiata. Ganditi-va de doua ori inainte de a deschide gura! Nu este o zi buna pentru examene si intalniri cu prietenii. Daca trebuie sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa o amanati. Dupa-amiaza sunt sanse sa petreceti momente placute in mijlocul familiei.

Vărsător
S-ar putea sa va loviti de tot felul de obstacole si sa aveti senzatia ca stradaniile dumneavoastra nu dau niciun rezultat. Din fericire, puteti conta pe sfaturile si ajutorul celor apropiati. Relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte bune. Impreuna, puteti sa rezolvati o problema financiara.

Peşti
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti confuz si sa nu reusiti sa va respectati programul stabilit pentru azi. Dupa-amiaza va reveniti si, cu putin efort, puteti sa recuperati intarzierile. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu. Spre seara este posibil sa va intalniti cu un prieten bun si sa va regasiti buna dispozitie si optimismul.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Deputatii au respins cererea DNA de urmarire penala a Rovanei Plumb
Fostul ministru: "Se incearca demonizarea PSD, intoarcerea votului popular"
Valer Dorneanu, criticat de CSM pentru declaratii legate de decizii ale instantelor
Bogdan Mateescu: Este absolut revoltatoare aceasta declaratie din partea presedintelui CCR
Unde esti, Basescule? Ochii plansi ai PSD vor sa te vada
Dragnea, despre votul in cazul Rovanei Plumb:
Este o expresie ca oportunitatea apartine decidentilor/ In 2015, Dragnea spunea ca i se face "rau fizic" sa decida "destinul unui om"
Ministrii Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica au depus juramantul.
Klaus Iohannis nu a transmis niciun mesaj in timpul ceremoniei
Ce redevente vor plati Exxon, OMV, Lukoil si celelalte companii care vor scoate gaze din Marea Neagra.
Plus: cati angajati romani trebuie sa aiba, ce avize sunt necesare si ce amenzi primesc institutiile care nu dau autorizatiile la timp
Ecouri la violenţa practicată în :Şcoala Tudora venite de la Madrid
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Inexistenţa existenţei dorite
Reactia Ambasadei SUA dupa ce Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Rovanei Plumb:
Nu trebuie sa se faca abuz de imunitatea parlamentara pentru a apara pe cineva de raspundere
Cum mi-a asigurat poliţistul Gorgan pază personală
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog