Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Sport
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6523
De la 07 Ianuarie 2003
122578462

Horoscopul zilei de 18.11.2016

  • 17 November 2016, 23:00
Berbec
Dimineata s-ar putea sa fiti acuzat de colegi ca nu sunteti consecvent. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca astazi aveti tendinta sa fiti impulsiv. Dupa-amiaza primiti o importanta suma de bani. Este posibil sa aveti discutii cu partenerul de viata, referitoare la destinatia banilor. Nu neglijati investitiile pentru casa!

Taur
Dimineata aflati ca o cunostinta s-a imbolnavit grav. Va implicati si, astfel, faceti mai multe drumuri scurte. In a doua parte a zilei, sfaturile unei rude va ajuta sa va clarificati sentimentele contradictorii.

Gemeni
Sosirea unor musafiri din alta localitate va obliga sa va schimbati planurile pentru azi. Daca va roaga sa ii ajutati cu ceva, va sfatuim sa nu ii refuzati. Spre seara, s-ar putea ca un prieten de familie sa va dea o veste neplacuta. Va sfatuim sa va pastrati cumpatul.

Rac
Sunteti hotarat sa rezolvati o problema financiara care va sacaie de mai multa vreme. Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere, va sfatuim sa nu ezitati. Cu putin efort si riscuri minime, puteti sa redresati bugetul familiei destul de repede. Tineti cont si de parerea partenerului de viata!

Leu
Intentionati sa incepeti o activitate noua, dar va lipseste simtul practic. Va recomandam sa mai asteptati. S-ar putea sa aveti mici probleme de sanatate. Este ceva trecator, nu va faceti griji! Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina. Petreceti mai mult timp cu partenerul de viata!

Fecioară
Dimineata sunteti foarte sensibil si nu sunteti multumit de nimic. Incercati sa depasiti aceasta stare, pentru ca poate sa va afecteze relatiile cu familia si prietenii! Spre seara, primiti vesti de la o ruda din alta localitate, daca nu cumva chiar va viziteaza. Oricum, va revine buna dispozitie.

Balanţă
Se pare ca nu sunteti foarte inspirat in ceea ce priveste relatiile sociale. Va sfatuim sa nu faceti investitii, chiar daca vi se ofera ocazia. Relatiile sentimentale trec printr-o perioada favorabila. Ar fi bine sa petreceti dupa-amiaza cu persoanele mai tinere din familie.

Scorpion
S-ar putea sa nu va simtiti in forma si sa nu puteti termina ce ati inceput. Nu este momentul sa va asumati noi responsabilitati. Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere unde va simtiti foarte bine alaturi de partenerul de viata si de prieteni.

Săgetător
Se pare ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Dimineata, un prieten va cere o mana de ajutor in afaceri si veti avea de castigat daca nu il refuzati. Va recomandam sa evitati orice fel de speculatii. Dupa o zi destul de agitata, petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita.
Capricorn
S-ar putean azi sa nu stati prea bine cu simtul practic. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu. Nu refuzati ajutorul celor din jur! Sfaturile unui prieten cu experienta va sunt de mare folos pentru a lua o decizie importanta in relatiile sentimentale.

Vărsător
Dimineata este posibil sa aveti mici dificultati pe plan sentimental, dar le puteti rezolva cu calm. Cu o vorba buna, puteti dezamorsa o discutie pornita din nimic. Desi sunteti nemultumit de situatia financiara, va sfatuim sa aveti rabdare si sa evitati speculatiile. In curand veti primi o suma de bani neasteptata.

Peşti
Se pare ca intuitia nu prea va ajuta astazi. Va sfatuim sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Odihniti-va mai mult si cautati sa va destindeti! In cursul serii, s-ar putea sa primiti vizita unor prieteni de familie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Recomandarea potrivită
Frumuşica: Margareta Vamanu, şefa Organizaţiei locale PNL, cercetată penal
Ioan Rotundu
Moartea lui Daniel Prodan a fost violenta. Sotie: "I-a explodat inima in piept"
Confiscarea de la terti. Directiva de Bruxelles
Epic fail: candidatii PNL, fotografie de grup cu Farfuridi, Branzovenescu si Catavencu
Fostul secretar de stat Adrian Sanda, arestat preventiv 29 de zile in dosarul falsilor revolutionari
(P) Kaufland susține excelența în educație anunțând cei șase câștigători ai burselor de studiu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog