Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Mediu
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5355
De la 07 Ianuarie 2003
122577294

Horoscopul zilei de 21.04.2016

  • 20 April 2016, 23:00
Berbec
Un prieten va ajuta sa clarificati o neintelegere cu persoana iubita, aparuta din cauza unor barfe. Aveti rabdare! Totul va reveni repede la normal. Va recomandam sa nu ignorati sfaturile celorlalti, doar din dorinta de a va demonstra independenta.

Taur
Aveti multe de facut, atat acasa, cat si la serviciu, dar se pare ca nu sunteti in forma. Sunteti irascibil si riscati sa va luati la cearta cu cei din jur. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere in fata prietenilor si a partenerului de viata. Ganditi-va de doua ori inainte de a spune ceva!

Gemeni
Sunteti plin de energie si reusiti sa duceti la bun sfarsit o lucrare mai veche. Nu va grabiti sa refuzati o propunere de colaborare! Va sfatuim sa va consultati cu o persoana cu experienta. Daca nu sunteti atent, puteti declansa o cearta in familie, care poate avea consecinte serioase.

Rac
Nu reusiti sa va incadrati in programul de la serviciu, spre nemultumirea sefilor si a colegilor. Va cam lipseste entuziasmul, ceea ce ar putea sa va creeze neplaceri si in familie. Incercati sa ii intelegeti pe cei din jur, mai ales cand va cer sfaturi!

Leu
Sunteti nemultumit de atitudinea celor din jur si riscati sa deveniti impulsiv. Dupa-amiaza, primiti o suma importanta de la o ruda apropiata. S-ar putea, insa, ca partenerul de viata sa nu fie de acord sa cumparati un obiect de valoare. Ca sa evitati un scandal, va sfatuim sa nu luati nici o decizie in pripa.

Fecioară
Va enervati la serviciu, pentru ca nu reusiti sa va terminati treaba la timp. Apelati la ajutorulul colegilor! Ar fi bine sa ii aratati persoanei iubite mai multa afectivitate. Nu va lasati acaparat de problemele personale!

Balanţă
Ar fi bine sa va rezolvati dimineata problemele importante, cand aveti mai multa energie. In a doua parte a zilei, dorinta dumneavoastra de libertate poate sa duca la o deteriorare a relatiilor cu persoana iubita si chiar la o despartire. Acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale!

Scorpion
Aveti ocazia sa faceti schimbari importante pe plan sentimental. Dimineata, faceti cunostinta cu o persoana care va atrage atentia din prima clipa. Va recomandam sa nu va pripiti. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unui prieten.

Săgetător
S-ar putea sa fiti nemultumit de atmosfera creata la locul de munca de un coleg. Va sfatuim sa evitati speculatiile si sa nu va angajati in discutii aprinse. Dorinta de independenta va poate indeparta de prieteni.

Capricorn
S-ar putea sa va certati cu persoana iubita, pentru ca va intelege gresit. Incercati sa lamuriti lucrurile cu calm! Dupa-amiaza aveti de facut mai multe drumuri scurte pentru a rezolva probleme de afaceri. Va sfatuim sa evitati speculatiile financiare.

Vărsător
Daca plecati intr-o calatorie, puteti sa fiti optimist: totul se va derula conform planurilor. Relatiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil sa aveti discutii cu partenerul de viata, daca refuzati ajutorul unei rude. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa diplomatie. Ascultati si parerile celor din jur!

Peşti
Este posibil sa aveti probleme la serviciu, daca nu respectati indicatiile sefilor. Amanati tranzactiile financiare si deciziile importante in afaceri! Ar fi bine sa comunicati mai mult cu persoana iubita.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Morala socialismului
Reţeta zilei: Ciorbă de miel cu cartofi
Botoşani: Pădurarii hoţomani pot fura în continuare cu voie de la Parchetul
Jean-Claude Juncker: UE pierde din sustinerea populara, s-a amestecat prea mult in vietile oamenilor
Trei sportivi, unul din Rusia si doi din Ucraina, au primit cetatenie romana
CSM a sesizat Ministerul Justitiei cu o propunere de interzicere a eliberarii conditionate
pentru recidivistii cu pedepse mai mari de 10 ani
Cati bani trebuie sa returneze presedintele Iohannis din chiriile incasate
Cat ne costa sa comunicam in roaming in UE de la 30 aprilie 2016
Tarifele de roaming in UE vor fi eliminate complet de la 15 iunie 2017
Sprijin masiv pentru cei care cumpara masini electrice:
6.000 de euro eco-bonus si finantare a retelei de alimentare
Concursul de machete ,,BOTOŞANI, ORAŞUL MEU- trecut, prezent, viitor"
Penitenciarul Botoşani: Școala Altfel – Școala Vieții
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog