Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13028
De la 07 Ianuarie 2003
122873095

Horoscopul zilei de 21.09.2017

  • 20 September 2017, 23:00
Berbec
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa luati o decizie dificila: vi se propune o colaborare avantajoasa, dar partenerul de viata nu este de acord sa munciti in plus. Ganditi-va bine inainte sa luati o hotarare! Va sfatuim sa nu faceti excese alimentare.

Taur
4 Aveti sanse sa terminati cu bine o activitate importanta. S-ar putea sa gasiti, in sfarsit, solutii la anumite probleme ale familiei. Nu este momentul sa cumparati un obiect de valoare. Cel mai bine ar fi sa asteptati pana cand veti sta mai bine cu banii.l!

Gemeni
Se pare ca intentionati sa va asumati mai multe responsabilitati la serviciu, dar va temeti ca superiorii nu vor fi de acord. Relatiile cu colegii de serviciu se anunta tensionate. Va sfatuim sa va ganditi bine inainte de a actiona. Stabiliti-va clar prioritatile!

Rac
La locul de munca, superiorii va apreciaza, dar nu este cazul sa va asteptati la felicitari din partea colegilor. Ar fi bine sa nu spuneti chiar tot ce ganditi. Dupa-amiaza este posibil sa mergeti in vizita la o ruda mai in varsta. Eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent in afirmatii, daca vreti sa evitati o cearta.

Leu
In prima parte a zilei este posibil sa survina evenimente neprevazute, care va strica planurile. Nu este recomandabil sa va puneti mari sperante intr-o afacere, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Va sfatuim sa va pastrati calmul. Micile probleme cu care va confruntati se pot rezolva destul de repede si, spre seara, va recapatati buna dispozitie.

Fecioară
S-ar putea sa amanati plecarea intr-o calatorie in interes profesional, din cauza unei probleme minore de sanatate. Superiorii sau partenerii de afaceri vor intelege situatia. Va sfatuim sa evitati certurile, pentru a nu va agrava situatia. Acceptati ideea ca trebuie sa va odihniti!

Balanţă
In prima parte a zilei este posibil sa aveti probleme la locul de munca sau in afaceri, din cauza zvonurilor lansate de o femeie invidioasa. La nevoie, puteti pune doi colegi fata in fata. Spre seara sunt sanse sa va regasiti linistea alaturi de partenerul de viata.

Scorpion
Intuitia va ajuta sa aflati de ce si-a schimbat un prieten atitudinea fata de dumneavoastra. Temperati-va nervozitatea, pentru ca nu rezolvati nimic certandu-va! Astazinn este indicat sa evitati speculatiile.

Săgetător
S-ar putea sa fiti nevoit sa luati o decizie dificila cu privire la asocierea intr-o afacere. Sfaturile unei persoane cu experienta va pot ajuta sa intelegeti ca avantajele financiare nu justifica timpul cheltuit. Ar fi bine sa va ocupati mai mult de partenerul de viata si de familie, altfel s-ar putea sa regretati mai tarziu.

Capricorn
S-ar putea sa va dati seama ca o femeie din anturaj va invidiaza. Nu este recomandabil sa provocati o discutie. Ar fi bine sa dati dovada de discretie. Va sfatuim sa va odihniti mai mult, daca vreti sa nu aveti probleme de sanatate. In a doua parte a zilei aveti ocazia sa va relaxati la o intrunire cu persoane apropiate.

Vărsător
Relatiile cu partenerul de viata si cu prietenii ar trebui sa fie excelente. Avand in vedere contextul astral al zilei, eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent in afaceri si sa nu alergati dupa castiguri usoare. Dupa-amiaza puteti petrece momente placute in compania celor dragi. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere

Peşti
Este posibil sa vi se ofere un cadou cu valoare sentimentala deosebita. Nu este exclus sa incasati si de la locul de munca o suma de bani. Azi nu sunt recomandate calatoriile in interes personal, fiindca exista riscul sa cheltuiti prea mult si sa va certati cu partenerul de viata. Va sfatuim sa acordati mai mult timp celor tineri din familie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Afacere bine gândită
Gheorghe Stefan va fi eliberat conditionat, decizia este definitiva
Tratatul de cooperara penala intre Romania si Brazilia,
pus in dezbatere publica. Acesta este menit sa ajute cooperarea in lupta impotriva coruptiei, criminalitatii organizate si terorismului
A crescut numărul insolvențelor la firme și PFA
Barna (USR): Declaratia ministrului de Finante privind salariile din mediul privat e o aberatie economica
Un deputat USR a depus plangere la DIICOT pentru abuzurile functionarilor de la CNAS si Ministerul Sanatatii
Lista lui Daniel Dragomir depusa la Comisia SRI cuprinde 11 oameni din presa, 15 din politica si 13 oameni de afaceri
Mai este monitorizarea angajatilor posibila in CEDO - Cauza Barbulescu
si a noului Regulament European de Protectie a Datelor cu Caracter Personal
Am discutat cu premierul si alti membri ai Guvernului ca in foarte scurt timp sa ne prezinte o varianta de comasare a unor institutii
Numeroase adunari generale ale judecatorilor si procurorilor resping modificarile privind legile justitiei
Cazul Iulian Vlas sau când stânga justiţiei nu vrea să ştie ce-a hotărât dreapta
Ioan Rotundu
Capcana lui Dragnea întinsă preşedintelui Iohannis
Ioan Rotundu
Un început de an școlar cu bucurie pentru elevii din ciclul primar
de la Şcoala Gimnazială Petrechioaia nr 1, din judeţul Ilfov!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog