Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6226
De la 07 Ianuarie 2003
122578165

Horoscopul zilei de 23.03.2018

  • 22 March 2018, 23:00
Berbec
Dimineata, lipsa banilor va determina sa amanati o calatorie in interes personal, ceea ce va afecteaza relatiile cu partenerul de viata. Va ingrijoreaza starea de sanatate a unui membru mai tanar al familiei - un copil sau un frate mai mic. Eastrolog.ro va sfatuieste sa dati dovada de mult calm.

Taur
Starea de melancolie va poate afecta relatiile sentimentale. Aveti mari sanse de reusita in activitati casnice: curatenie, reparatii, mutat mobila etc. Va recomandam sa acordati mai multa atentie persoanelor varstnice din familie.

Gemeni
Dorinta de a va intalni cu prietenii va face sa lipsiti cam mult de acasa. Nu este exclus sa aveti o discutie cu partenerul de viata. Eastrolog.ro va recomanda sa va organizati in asa fel incat sa nu neglijati relatiile sentimentale. Temperati-va nervozitatea!

Rac
Discutiile cu persoana iubita va irita, iar starea de nervozitate va poate afecta relatiile sociale. Va sfatuim sa va exprimati clar si sa nu evitati comunicarea. Ar fi bine sa va mai temperati orgoliul. Sfaturile unui prieten de incredere se pot dovedi foarte folositoare.

Leu
Este posibil sa aveti un conflict cu o persoana mai in varsta din familie. Tensiunile se pot aplana foarte usor, cu o vorba buna. Fiti mai atent la ce spuneti, mai ales ca astazi sunteti mai vorbaret ca de obicei! Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o veste buna, legata de o afacere.

Fecioară
Relatiile sentimentale pot avea de suferit daca refuzati sa mergeti intr-o vizita la rude. Partenerul de viata nu este de acord ca un esec in afaceri poate fi un motiv pentru a ramane acasa. Eastrolog.ro va recomanda sa va limitati la activitati de rutina.

Balanţă
Dimineata s-ar putea sa va pierdeti rabdarea si sa va certati cu cineva din familie, din cauza banilor. Mai mult calm! N-ar strica sa va odihniti mai mult. Oricum, este recomandabil sa evitati activitatile care necesita eforturi deosebite.

Scorpion
In prima parte a zilei, aveti dificultati de concentrare, ceea ce va scoate din sarite. Eastrolog.ro va recomanda sa amanati deciziile importante. Acordati mai mult timp odihnei! Va asteapta o saptamana grea, cu multe probleme de rezolvat. Spre seara, va face placere sa intalniti o persoana cu care nu v-ati vazut de mult.

Săgetător
S-ar putea fiti apatic si, din cauza aceasta, sa aveti probleme sentimentale. Aveti chef sa fiti lasat in pace si sa nu faceti nimic. Oricat de indispus ati fi, eastrolog.ro va sfatuieste sa acordati mai multa atentie persoanei iubite. Dupa-amiaza, un prieten va ofera sugestii pretioase pentru o afacere. Va sfatuim sa nu actionati in pripa.

Capricorn
Aveti tendinta de a fi impulsiv. Va sfatuim sa va calculati bine fiecare pas, in special in afaceri si pe plan sentimental. Ar fi bine sa nu faceti astazi investitii si sa evitati calatoriile in interes personal. Nu exagerati cu munca, pentru ca puteti avea probleme cu sanatatea!

Vărsător
Dimineata s-ar putea sa fiti indispus si sa nu va purtati corect cu persoana iubita. Nu este exclus ca de aici sa inceapa o cearta in toata regula. Va sfatuim sa evitati afacerile si intalnirile cu prietenii. Spre seara, sariti in ajutorul unei rude mai in varsta, care are probleme de sanatate.

Peştii
Aflati ca trebuie sa plecati de urgenta intr-o delegatie, spre nemultumirea partenerului de viata. Eastrolog.ro va recomanda sa va pastrati calmul, indiferent de situatie. Nu faceti investitii astazi, pentru ca nu este un moment favorabil!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Industria si-a revenit usor in februarie, dar inceputul de an ramane slab
Increderea oamenilor de afaceri in activitatea viitoare a scazut (Barometrul industriei)
Mihai Goțiu anuntă că dă în judecată Antena 3
Bancul zilei: Reclamă neinspirată
Tranzacție de 145 milioane dolari:
Cel mai mare serviciu de muzică din SUA a cumpărat un start-up cu centrul de inginerie în România
Klaus Iohannis il felicita pe Vladimir Putin,
la patru zile dupa alegerile din Rusia
Tariceanu, prezentat de ALDE Dolj mare favorit la prezidentiale in fata lui Liviu Dragnea,
potrivit unui sondaj Avangarde
Carmen Dan, despre amendarea unui barbat surdo-mut pentru ca ar fi scandat la un miting:
S-au dispus verificari. Acolo este o eroare de redactare a procesului-verbal
Arbitrul telecom a aplicat amenzi in valoare de 180.000 de le
i pentru nereguli la aplicarea regulamentul european Roam like at home in Romania
ÎCCJ răstoarnă scorul penal în favoarea Ralucăi SAtâncescu şi a lui Buliga
Ioasn Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog