Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
886
De la 07 Ianuarie 2003
122919107

Horoscopul zilei de 24.02.2018

  • 23 February 2018, 23:00
Berbec
Se pare ca nu va simtiti in forma si nu aveti rabdare sa finalizati ceea ce ati inceput. Va sfatuim sa nu va asumati prea multe responsabilitati, pentru ca riscati sa va irositi timpul. Un barbat mai in varsta v-ar putea ajuta cu sfaturi utile. Azi sunteti predispus la stari depresive si chiar la probleme de sanatate mai serioase, asa ca eastrolog.ro va sfatuieste sa va destindeti si sa va odihniti mai mult.

Taur
La locul de munca sau in afaceri s-ar putea sa ramaneti in urma cu o lucrare, din cauze independente de dumneavoastra. Daca nu va stapaniti nervozitatea, riscati sa ajungeti in situatii neplacute fata de colegii de serviciu si chiar in relatia cu partenerul de viata. Nu este momentul sa luati decizii importante. Este recomandat sa va concentrati asupra activitatilor urgente. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Gemeni
Se pare ca va simtiti slabit si nu reusiti sa va incadrati in programul stabilit. Va recomandam sa nu va asumati niciun risc. Oricat ati forta, sansele de reusita sunt destul de mici astazi. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie mai in varsta, fiindca este foarte posibil sa ajungeti la cearta.

Rac
Se pare ca incepeti ziua cu o stare de nervozitate si aveti tendinta sa deveniti impulsiv. Este posibil sa va certati cu partenerul de viata din cauza ca nu este de acord sa plecati intr-o calatorie in interesul familiei. Amanarea calatoriei ar putea sa fie, de fapt, in avantajul dumneavoastra, intrucat azi sunteti predispus la accidente de circulatie.

Leu
In prima parte a zilei este posibil sa luati o decizie inspirata intr-o problema financiara si sa obtineti beneficii importante pentru familie. Va sfatuim sa fiti prudent in relatia cu un partener de afaceri. S-ar putea ca acesta sa apeleze la metode nu tocmai legale, care va pot creea complicatii nedorite. Ar fi bine sa evitati speculatiile financiare si sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta.

Fecioară
La locul de munca sau in afaceri, se pare ca superiorii sau partenerii va apreciaza pentru realizarile din ultima vreme. Este posibil chiar sa se discute despre o prima, o renegociere sau chiar o calatorie in strainatate. Un coleg ar putea incerca sa tensioneze atmosfera. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va lasati provocat si sa evitati o confruntare.

Balanţă
Este posibil ca partenerul de viata sa gaseasca azi diverse motive pentru a va face reprosuri: fie ca ati venit tarziu acasa, fie ca ati cheltuit prea multi bani etc. Pastrati-va calmul si evitati o cearta! Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si mai ales relatiei cu persoana iubita. Chiar daca vi se pare ca sunteti provocat, va sfatuim sa fiti cat mai diplomat fata de o ruda varstnica.

Scorpion
Astazi este recomandat sa evitati deplasarile cu autoturismul, fiindca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie produs din vina dumneavoastra. In cazul in care sunteti nevoit sa folositi masina, circulati cu mare atentie si nu va grabiti! De asemenea, ar fi bine sa verificati temeinic starea tehnica a autoturismului. In relaiile cu prietenii si cu familia nu se intrevad probleme deosebite.

Săgetător
In cursul diminetii este posibil sa deveniti irascibil si sa aveti tendinta de a face din tantar, armasar. Este recomandat sa evitati discutiile in contradictoriu. In a doua parte a zilei se intrevad cateva drumuri scurte, care imbina interesele profesionale cu cele personale. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca exista un pericol de accidente.

Capricorn
Se pare ca resimtiti o anumita stare de tensiune si s-ar putea sa aveti reactii necontrolate fata de colegii de munca sau partenerii de afaceri. Va sfatuim sa evitati discutiile importante si deciziile privind investitiile. Ar fi bine sa va limitati la activitati de rutina si sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale. Nu este o zi buna pentru speculatii, din cauza ca riscurile sunt mult mai mari decat de obicei.

Vărsător
Din cauza nervozitatii, puteti avea dificultati de comunicare cu partenerii de afaceri si cu partenerul de viata. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa fiti cat mai diplomat in relatiile cu cei din jur. In cazul in care circulati cu autoturismul, conduceti cu prudenta! Exista riscul sa fiti implicat intr-un accident.

Peştii
Se pare ca sunteti nerabdator sa incheiati o lucrare pe care ati inceput-o cu ceva timp in urma. Nu va pripiti, daca nu vreti sa stricati ceva tocmai la final! Este recomandat sa evitati discutiile in contradictoriu. In atmosfera tensionata de azi, se poate ajunge foarte usor la certuri. Daca sunteti invitat intr-o excursie, ar fi bine sa renuntati. Nu este o zi favorabila calatoriilor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Descoperirea scutierului
Cum a ajuns agentul de poliţie Batcă inculpat alături Raluca Stâncescu (IV)
Ioan Rotundu
Cum a ajuns poliţistul Batcă să fie inculpat alături de Raluca Stâncescu (V)
Ioan Rotundu
De ce nu trebuie compătimit poliţistul Constantin Batcă )VI)
Ioan Rotundu
Relaţia Stâncescu – Stavără marcată de scandal, sex şi şantaj (VII)
Ioan Rotundu
Vreme geroasa in toate regiunile, inclusiv in Bucuresti, in acest weekend
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 23.02.2018
Tudorel Toader afirma ca nu va avea o discutie cu Laura Codruta Kovesi
asupra raportului prezentat
Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA:
Doar presedintele poate sa decida acest lucru
Procuroarea care instrumenteaza dosarul Tel Drum si care l-a pus sub acuzare pe Dragnea, anchetata de Inspectia Judiciara
135 de procurori din DNA cer apararea reputatiei profesionale si "dezaproba" cererea de revocare a Laurei Codruta Kovesi:
E intemeiata pe neadevaruri, pe supozitii si pe informatii din presa, neprobate in niciun fel
Codrin Stefanescu (PSD): Presedintele Iohannis e obligat de lege sa o revoce pe Kovesi
Daca nu o revoca, nu il vom suspenda
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog