Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Ultima oră
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8850
De la 07 Ianuarie 2003
122580789

Horoscopul zilei de 24.03.2017

  • 23 March 2017, 23:00
Berbec
In cursul diminetii luati o hotarare, in urma careia sunteti nevoit sa va schimbati programul. Un prieten va solicita sprijinul intr-o problema de sanatate si ar fi bine sa acceptati fara nici o ezitare. In partea a doua a zilei va ocupati de o problema financiara. Evitati speculatiile de orice fel! In luarea deciziilor importante, va puteti baza pe intuitie.

Taur
4 Sunteti anuntat ca maine veti pleca intr-o calatorie in interes de serviciu. Aceasta veste va cam incurca planurile, dar puteti fi optimist: calatoria va determina schimbari benefice in relatiile sentimentale. Evitati discutiile in contradictoriu provocate de o femeie!

Gemeni
Puteti aborda probleme importante din domeniul afacerilor si sunteti capabil sa finalizati lucrari incepute cu mai mult timp in urma. Aveti ocazia sa rezolvati probleme financiare. Comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata este foarte buna. Aveti grija sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le puteti respecta!

Rac
Sunteti foarte activ si sociabil, ceea ce favorizeaza relatiile de colaborare. Se pare ca aveti probleme sentimentale, dar optimismul dumneavoastra este mai puternic. Pe plan profesional si din punctul de vedere al sanatatii nu aveti nici un motiv de ingrijorare.

Leu
Se anunta un succes remarcabil intr-o afacere, insotit de un castig substantial. In partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Cu prilejul unei calatorii in interes personal, s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana importanta care va poate deveni partener de afaceri.

Fecioară
Sunt favorizate relatiile de colaborare. Toate activitatile incepute azi au mari sanse de reusita. Aveti succes in afaceri si puteti rezolva problemele financiare ale familiei. Evitati speculatiile de orice fel!

Balanţă
Au loc schimbari benefice in viata dumneavoastra, atat pe plan profesional, cat si social. Metodele pe care le aplicati, desi nu sunt pe placul tuturor, va ajuta sa va indepliniti obiectivele. Petreceti dupa-amiaza impreuna cu prietenii. Va sfatuim sa nu neglijati familia.

Scorpion
Sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna si colaborati excelent cu persoanele din anturaj. Aveti succes in toate activitatile legate de familie si camin. Va sfatuim sa tineti cont de parerile partenerului de viata.

Săgetător
Aveti parte de un succes neasteptat pe plan social si financiar. Nu pierdeti momentul favorabil, dar nici nu fortati nota! Dupa-amiaza plecati intr-o deplasare neplanificata. Se pare ca este o calatorie in interes personal, care va poate aduce beneficii materiale substantiale. Aveti grija de acte!
Capricorn
Dupa o perioada de dezamagiri, astazi sunteti placut surprins de succese nesperate in domeniul financiar si pe planul relatiilor sentimentale. Ideile dumneavoastra ingenioase contribuie la finalizarea unei lucrari importante la locul de munca. Va recomandam, insa, sa nu refuzati cooperarea cu colegii de serviciu.

Vărsător
In prima parte a zilei va ocupati de rezolvarea unei probleme financiare de care depinde reusita unei afaceri. Pentru aceasta, sunteti nevoit sa plecati intr-o scurta calatorie in afara localitatii. Eforturile va vor fi rasplatite din plin si va veti recupera cheltuielile in scurt timp. Acordati mai multa atentie familie!

Peşti
Incepeti sa va redresati financiar. Se pare ca primiti o prima, ca recompensa pentru finalizarea unei lucrari importante, sau o mostenire neasteptata. Daca va intrebati ce ar fi mai bine sa faceti cu banii, iata o sugestie: astazi sunt favorizate investitiile pe termen lung. Ingrijiti-va sanatatea si acordati mai mult timp odihnei!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Drepturile europenilor din M. Britanie, inclusiv ale romanilor, prioritatea UE in negocierile pentru Brexit.
Ce vrea sa obtina Bruxellesul, dupa “divortul” de Londra
Consiliul Concurentei a inceput o investigatie in domeniul serviciilor conexe distributiei de gaze
Imagini cu momentul in care arhitecta din Constanta a fost aruncata de pe podul Westminster
Un fost parlamentar rus, Denis Voronenkov, care se refugiase in Ucraina, a fost ucis in centrul Kievului
Cum va arata economia Romaniei in urmatorii 10 ani?
Companiile pot creste sustenabil cu circa 5%. Daca ne dorim cresteri mai mari ale PIB, initiativa ar apartine autoritatilor, nu firmelor (studiu BNR)
Guvernul vrea sa construiasca fabrici si uzine de stat si sa le privatizeze.
Cum va functiona fondul-mamut de dezvoltare si investitii al Romaniei
Sondaj surpriza in Germania:
sustinerea pentru UE a ajuns la maximul ultimilor 25 de ani
Pe piata masinilor noi deja se inregistreaza diminuari
la anumite modele care sunt puternic concurate de masinile second hand din import
Bancul zilei: Strategia spermatozoizilor
Scrisoare deschisă către Consiliul Judeţean Botoşani şi Primăria Mileanca
Primăria Botoşani: Comunicat de presă
ANAF Botoşani: În atenţia contribuabililor – facilităţi fiscale deosebite
aler Dorneanu pregăteşte albirea lui Dragnea
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog