Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3341
De la 07 Ianuarie 2003
122888990

Horoscopul zilei de 24.06.2016

  • 23 June 2016, 23:00
Berbec
S-ar putea sa inregistrati un esec in afaceri sau sa pierdeti o suma importanta. Daca nu va stapaniti nervozitatea, riscati sa aveti probleme cu colegii de serviciu si cu persoana iubita. Evitati cu orice pret o cearta cu partenerul de viata!

Taur
Sefii va reproseaza ca nu acordati destula atentie sarcinilor de serviciu. Pe plan sentimental, este posibil ca atmosfera tensionata din ultimele zile sa se accentueze. Nu va descurajati! Cu rabdare si tact, puteti trece cu bine peste toate dificultatile.

Gemeni
Dimineata este posibil sa apara evenimente neprevazute, care va impiedica sa va respectati programul. Nu este momentul sa intrati in afaceri. Relatiile de parteneriat va pot crea mari probleme. Tineti cont de sfaturile celor cu experienta in acest domeniu!

Rac
Nu este exclus sa pierdeti o afacere avantajoasa pentru ca intarziati la o intalnire importanta. Nu va enervati! Sunteti predispus la accidente vasculare. Va sfatuim sa va relaxati mai mult. Copiii va fac o surpriza placuta si reusesc sa va redea buna dispozitie.

Leu
Dimineata este posibil sa primiti o veste neplacuta de la o ruda apropiata si sa va schimbati compet programul zilei. Sunteti nevoit sa faceti cheltuieli care va depasesc bugetul. Nu ezitati sa apelati la prieteni! Dupa-amiaza sunt sanse sa primiti o suma importanta pentru o colaborare mai veche.

Fecioară
Un esec in afaceri va face sa deveniti irascibil. Va sfatuim sa nu va revarsati nervii acasa. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata. Spre seara, va mai linistiti la o intalnire cu prietenii.

Balanţă
S-ar putea sa intelegeti gresit actiunile unui partener de afaceri si sa va certati cu el. Va sfatuim sa discutati calm si sa analizati impreuna toate problemele, pentru ca altfel riscati sa rupeti relatiile. Spre seara, primiti vizita unui prieten de familie care va ajuta sa treceti cu bine peste aceste momente.
Scorpion
Va sfatuim sa amanati plecarea intr-o calatorie. Este posibil sa survina evenimente neprevazute. S-ar putea sa aflati ca o ruda a avut un accident si sa faceti cateva drumuri scurte impreuna cu partenerul de viata. Daca nu va ajung banii, puteti sa apelati la prieteni.

Săgetător
Dimineata s-ar putea sa fiti acuzat de colegi ca nu sunteti consecvent. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca astazi aveti tendinta sa fiti impulsiv. Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o importanta suma de bani. Este posibil sa aveti discutii cu partenerul de viata, referitoare la destinatia banilor. Nu neglijati investitiile pentru casa!

Capricorn
Dimineata s-ar putea sa aflati ca o cunostinta s-a imbolnavit grav. Va implicati si, astfel, faceti mai multe drumuri scurte. In a doua parte a zilei, sfaturile unei rude mai in varsta va ajuta sa va clarificati sentimentele contradictorii.

Vărsător
Sosirea unor musafiri din alta localitate va obliga sa va schimbati planurile pentru azi. Daca va roaga sa ii ajutati cu ceva, va sfatuim sa nu ii refuzati. Spre seara, un prieten de familie va da o veste neplacuta. Va sfatuim sa va pastrati cumpatul.

Peşti
Sunteti hotarat sa rezolvati o problema financiara care va sacaie de mai multa vreme. Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere, va sfatuim sa nu ezitati. Cu putin efort si riscuri minime, puteti sa redresati bugetul familiei destul de repede. Tineti cont si de parerea partenerului de viata!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: O afacere bănoasă
Un fost director IT in Ministerul Justitiei, urmarit penal de DNA,
in dosarul lei Fenechiu, sub acuzatia ca a luat mita 239.000 euro
SIE spune ca "nu exista niciun fel de sincopa sau deficienta" in relatia cu presedintele Klaus Iohannis
Presedintia dezminte informatiile publicate de Evenimentul Zilei,
potrivit carora Iohannis ar fi refuzat sa semneze un document SIE ce putea duce la salvarea romanului rapit in Burkina Fasso
Rusia ar putea amplasa rachete Iskander capabile sa poarte focoase nucleare in enclava Kaliningrad pana in 2019
Atac armat intr-un cinematograf din apropiere de Frankfurt
Atacatorul a fost omorat de politie
Recomandări de la pompieri pentru zilele fără apă
Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Botoşani: Comunicat de presă
Botoşani: Nici după un an de anchetă, comisarul Cucoreanu n-a fost trimis în judecată
Darabani: Strâmba judecată a vicarului Chirilă în biserica din Teioasa
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog