Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11641
De la 07 Ianuarie 2003
122871708

Horoscopul zilei de 24.12.2016

  • 23 December 2016, 23:00
Berbec
S-ar putea sa fiti indispus din cauza unui esec in afaceri sau a unei discutii in contradictoriu cu un prieten. Relatiile cu persoana iubita pot deveni incordate daca refuzati sa mergeti intr-o vizita. Va sfatuim sa fiti mai diplomat in relatiile cu cei apropiati. Incercati sa va relaxati mai mult!

Taur
Va recomandam sa va amanati vizitele planificate pentru azi. S-ar prea putea sa nu decurga intocmai cum ati dori. Impreuna cu partenerul de viata, puteti sa faceti planuri in legatura cu locuinta. Dupa-amiaza s-ar putea sa castigati o suma importanta sau vi se propuna o colaborare avantajoasa. Nu va grabiti sa luati o decizie!

Gemeni
S-ar putea sa aveti o neintelegere cu persoana iubita si sa plecati intr-o excursie cu prietenii. Nu exagerati pozand in victima! Va sfatuim sa nu hotarati nimic astazi in privinta relatiilor sentimentale, pentru ca s-ar putea sa regretati.

Rac
Dimineata sunteti dezamagit de un partener de afaceri in care ati avut mare incredere. Nu puneti la suflet! Sunteti energic si aveti mari sanse de reusita in tot ce faceti impreuna cu persoana iubita. Din cauza problemelor financiare, s-ar putea sa amanati o calatorie.

Leu
S-ar putea ca o disputa cu o femeie mai in varsta din familie sa va dea de gandit. N-ar strica sa va intrebati daca aveti o atitudine corecta fata de cei din jur. Va sfatuim sa fiti mai prudent, ca sa evitati un scandal sau o deceptie pe plan sentimental. Menajati-va sanatatea!

Fecioară
S-ar putea ca o intalnire de afaceri sa nu decurga conform asteptarilor si sa ramaneti cu un gust amar. Nu va descurajati! Pur si simplu, azi nu este o zi buna pentru afaceri. Aveti sanse sa petreceti momente placute alaturi de persoana iubita. Faceti planuri in legatura cu o calatorie la rude.

Balanţă
Chiar daca aveti multe probleme de rezolvat, va sfatuim sa va relaxati. Dimineata aveti de gand sa cheltuiti o suma importanta. Fiti prudent, nu este un moment favorabil investitiilor sau cheltuielilor mari! S-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va determina sa va schimbati planurile de viitor.

Scorpion
Nu este momentul sa incepeti noi activitati. S-ar putea sa nu gasiti cele mai bune solutii si sa aveti parte de o dezamagire. Dimineata sunteti cam visator si aveti tendinta sa neglijati probleme importante. Ar fi bine sa va faceti un plan foarte strict.

Săgetător
S-ar putea ca cei din jur sa nu va aprecieze ideile la adevarata lor valoare, dar asta nu va descurajeaza. Va sfatuim sa nu semnati acte oficiale si sa amanati planurile referitoare la pornirea unei afaceri. In schimb, puteti avea mari satisfactii pe plan sentimental si in relatiile cu persoanele mai tinere din familie.
Capricorn
Evenimente neprevazute va determina sa va schimbati programul. S-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o delegatie, spre nemultumirea partenerului de viata. Va recomandam sa dati dovada de mult calm, pentru ca numai astfel puteti evita o cearta in familie.

Vărsător
S-ar putea sa nu intrati nici azi in posesia unor bani pe care trebuia sa ii primiti zilele trecute. Amanarea unei calatorii planificate mai demult va poate afecta relatiile sentimentale. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa asteptati zile mai bune.

Peşti
Sunteti cu capul in nori si s-ar putea sa pierdeti din vedere probleme importante. Va recomandam sa nu incepeti proiecte noi, pentru ca aveti tendinta sa actionati superficial si riscati sa compromiteti totul. Puteti rezolva tot ce v-ati propus, cu conditia sa va concentrati asupra aspectelor cu adevarat importante.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Lumea lu' Rotundu: Vârfu Câmpului - Tradiţii de Crăciun
Felicitare Primăria Călărasşi
Felicitare Primăria Păltiniş
Felicitare Conrec SA Botoşani
Felicitare Primăria Ungureni
Felicitare Primăria Ibăneşti
Felicitare Primăria Copălău
Felicitare Primăria Corni
Felicitare Primăria Avrămeni
Felicitare societatea MICROBUZUL SRL Botoşani
Felicitare PNŢ - CD Botoşani
Felicitare Primăria Vorniceni
Bancul zilei: Ţăranu. Preotul şi Dumnezeu
Felicitare Primăria Municipiului Botoşani
Felicitare Primăria Frumuşica
Papa Francisc a numit pentru prima data in istorie o femeie la conducerea Muzeelor Vaticane
Bancul zilei: Ţăranu. Preotul şi Dumnezeu
Prognoza meteo de Craciun, in tara si in Capitala
Segregarea elevilor in functie de criteriul dizabilitatii sau statutul socio-economic al parintilor - interzisa in scoli
Donald Trump publica o scrisoare de la Vladimir Putin,
in care liderul de la Kremlin afirma ca isi doreste relatii mai bune cu SUA
Donald Trump: SUA trebuie sa-si intareasca si extinda capacitatile nucleare
Vladimir Putin: Nimic nou in asta
Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu, acuzati de crime impotriva umanitatii in Dosarul Mineriadei
Felicitare Primăria Coţuşca
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog