Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
105
De la 07 Ianuarie 2003
122885754

Horoscopul zilei de 25.11.2017

  • 24 November 2017, 23:00
Berbec
Se pare ca sunteti irascibil si va nemultumeste aproape tot ce se petrece in jur. N-ar strica sa fiti mai conciliant, daca vreti sa nu stricati relatiile cu partenerul de viata si cu prietenii. In cursul dupa-amiezii, membrii mai tineri ai familiei v-ar putea face o surpriza placuta. Seara este posibil sa primiti un cadou din partea unei femei mai in varsta.

Taur
4 Astazi nu este indicat sa va ocupati de afaceri, fiindca sansele de reusita sunt reduse. De asemenea, va sfatuim sa evitati orice fel de speculatii si sa nu cedati tentatiei unor chilipiruri. In schimb, relatiile sentimentale va pot oferi mari satisfactii. S-ar putea, chiar, sa fiti dispus sa faceti declaratii de dragoste persoanei iubite.

Gemeni
Este posibil sa fiti surprins si dezamagit de o tranzactie care a dat rezultate mai slabe decat v-ati asteptat. Nu este cazul sa va pierdeti increderea. Pur si simplu, ziua de azi nu este favorabila afacerilor si nici comunicarii cu persoane importante. Este de asteptat ca relatia cu partenerul de viata sa decurga foarte bine. In a doua parte a zilei, puteti face impreuna planuri de viitor.

Rac
In prima parte a zilei este posibil sa fiti dezamagit din cauza unei schimbari neasteptate la locul de munca. Ar putea fi vorba despre anularea unei calatorii in care v-ati pus mari sperante. Nu va revarsati nervii asupra colegilor! In partea a doua a zilei, va sfatuim sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Impreuna puteti sa rezolvati o problema a familei, probabil in legatura cu locuinta.

Leu
Se anunta o zi foarte buna pe plan profesional. Este posibil sa fiti recompensat pentru o realizare deosebita. Activitatea intelectuala va poate aduce in continuare mari satisfactii, inclusiv in plan financiar. Dupa-amiaza este posibil sa va ganditi sa faceti o schimbare in privinta relatiei cu persoana iubita. Intuitia va ajuta sa luati cea mai buna decizie.

Fecioară
Este posibil sa fiti indispus din cauza dificultatilor financiare pe care le intampinati si sa aveti tendinta sa va izolati. Daca va puneti mari sperante in succesul unei afaceri incepute recent, eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti perseverent si sa aveti rabdare pana cand vor incepe sa apara beneficiile. Pe de alta parte, nu se intrevad probleme deosebite in plan sentimental.

Balanţă
Ar fi bine sa fiti foarte atent la locul de munca. Astazi aveti tendinta sa faceti greseli aparent minore, dar care se pot dovedi costisitoare mai tarziu. In cursul diminetii este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana mai tanara care va juca un rol important in viata dumneavoastra. Relatia cu persoana iubita este de asteptat sa decurga excelent.

Scorpion
In prima parte a zilei, ati putea fi tentat cumparati un obiect de valoare pentru camin. Ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata inainte de a da banii. Este posibil sa fiti nevoit sa va schimbati programul in ultimul moment, din cauza unei situatii neprevazute la locul de munca. Sunt sanse sa petreceti seara in familie si sa faceti planuri pentru o calatorie.

Săgetător
Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere, eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va pripiti in luarea unei hotarari. Este posibil sa aveti dificultati de concentrare si sa nu reusiti sa luati o decizie inspirata. Dupa-amiaza ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiei cu persoana iubita. Puteti petrece impreuna o seara romantica.

Capricorn
Este posibil sa inceapa sa apara rezultatele muncii sustinute din ultima vreme. Totul se datoreaza perseverentei si seriozitatii cu care va achitati de responsabilitatile asumate. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiei sentimentale. Se pare ca partenerul de viata se simte neglijat.

Vărsător
Astazi sunt favorizate relatiile cu rudele si cu prietenii. In prima parte a zilei, este posibil sa va intalniti cu o persoana mai tanara cu care nu v-ati mai vazut de mult timp. S-ar putea sa fie nevoie sa va implicati in rezolvarea unei probleme de sanatate cu care se confrunta o persoana mai in varsta din familie. In a doua parte a zilei sunt sanse sa primiti o veste buna din partea unei persoane apropiate.

Peşti
Azi ar trebui sa fiti in forma si bine dispus, iar relatiile cu anturajul sa decurga foarte bine. Aveti sanse mari de reusita in tranzactii comerciale si investitii financiare. Va sfatuim sa evitati speculatiile de orice fel.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Unchiul Gheorghe
Iohannis: Astept un buget pentru 2018 care sa poata fi pus in practica.
Banii pentru investitiile publice sa nu fie doar alocati, acestea sa fie si executate
Achizitiile publice sub 13.000 de lei vor putea fi facute fara SEAP
Radulescu, BNR: O eventuala recesiune in Europa ar putea antrena efecte mult mai severe in Romania
Banca Transilvania a semnat acordul de preluare a Bancpost.
Cele doua banci vor functiona independent pana la primirea aprobarilor BNR si ale Consiliului Concurentei
Reactia lui Iohannis dupa ce comisia lui Iordache i-a luat presedintelui puterea de a refuza numirea judecatorilor si procurorilor simpli:
"Nu va ramane asa"
Catrenul săptâmânii
O nouă cacealma de rang ministerial pusă la cale de Federovici
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 24.11.2017
"Atacuri de necrezut" incearca sa deraieze campania anticoruptie,
denunta Kovesi la Euronews
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog