Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14213
De la 07 Ianuarie 2003
122874280

Horoscopul zilei de 27.02.2018

  • 26 February 2018, 23:00
Berbec
Aveti sanse de reusita in plan profesional si in activitatile casnice. Schimbarile pe care intentionati sa le faceti pot fi bine primite daca aveti grija sa cereti si parerea celor din jur. Va sfatuim sa nu faceti exces de zel asumandu-va prea multe responsabilitati, pentru ca exista riscul sa nu le faceti fata. In a doua parte a zilei este posibil sa va intalniti cu o persoana deosebita.

Taur
Nu este o zi prea buna pentru intalniri cu prietenii si nici pentru afaceri. Cei din jur ar putea sa nu va inteleaga corect dorinta de schimbare. In plan sentimental, este de asteptat ca lucrurile sa aiba o evolutie pozitiva. Recomandarea eastrolog.ro este sa aveti grija nu neglijati problemele profesionale.

Gemeni
In prima parte a zilei este posibil sa va intalniti cu o cunostinta cu care nu v-ati vazut de mult timp si sa fiti invitat la o reuniune. In plan sentimental ar fi bine sa nu lasati neintelegerile si tensiunile sa se acumuleze. Este momentul sa fiti onest si sa recunoasteti unde ati gresit.

Rac
Aveti posibiltatea sa faceti o schimbare benefica in relatia cu persoana iubita. In a doua parte a zilei s-ar putea sa participati la o intrunire cu persoane apropiate. Aveti grija sa nu monopolizati conversatia! Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie.

Leu
In prima parte a zilei sunteti in forma si dispus sa va asumati o serie de riscuri pentru a rezolva cateva probleme legate de camin. Partenerul de viata va sustine. Aveti posibilitatea sa incheiati contracte avantajoase si sa faceti investitii inspirate, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti prudent. Este posibil sa primiti o veste buna de departe.

Fecioară
Este o zi buna pentru a face schimbari in casa. Puteti sa incepeti lucrari de reparatii, reamenajari, zugravit etc. La nevoie, puteti sa apelati la ajutorul prietenilor. S-ar putea ca o persoana mai in varsta sa va enerveze cu sugestiile sale insistente si sa ajungeti la discutii aprinse

Balanţă
Ar fi bine sa nu va faceti un program strict pentru azi, fiindca este putin probabil sa il puteti respecta. Inainte de amiaza s-ar putea sa aveti de alergat pentru a rezolva o problema a partenerului de viata. Este un moment propice pentru a va ocupa de problemele financiare ale familiei. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Scorpion
Aveti idei ingenioase, pe care ar fi bine sa le discutati cu cei apropiati. Este o zi buna pentru a face planuri in privinta unei investitii. O ruda mai in varsta v-ar putea face o surpriza placuta, oferindu-va sprijin financiar si moral. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie partenerului de viata.

Săgetător
Se pare ca sunteti preocupat de problemele profesionale si aveti tendinta sa neglijati relatia cu persoana iubita. Nu este o zi buna pentru afaceri, fiindca exista riscul sa suferiti o pierdere importanta. Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina si sa va odihniti mai mult.

Capricorn
La locul de munca sau in afaceri, astazi nu este indicat sa va implicati in activitati importante. Va sfatuim sa amanati eventualele negocieri sau planuri de viitor privind investitiile. Ar fi bine sa petreceti seara impreuna cu partenerul de viata.

Vărsător
Contextul astral al zilei este favorabil Varsatorilor in plan profesional si in afaceri. In prima parte a zilei va simtiti in forma si aveti convingerea ca nimic nu va poate sta in cale. Va incurajeaza si faptul ca relatiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri sunt foarte bune. Va sfatuim sa va pastrati realismul si sa evitati speculatiile.

Peştii
Chiar daca aveti multe probleme de rezolvat azi, puteti fi optimist. Este de asteptat sa fiti intr-o forma excelenta si aveti sanse mari sa realizati tot ce v-ati propus. Este posibil sa intampinati dificultati in comunicarea cu colegii sau cu partenerii de afaceri, asa ca va sfatuim sa va exprimati cat mai clar si sa va asigurati ca ceilalti va inteleg corect. Acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Reversul ispitei biblice
De ce s-a speriat Raluca Stâncescu şi s-a adresat Judecătoriei Botoşani
Ioan Roitundu
Aventurile amoroase ale fostului magistrat Raluca Stâncescu
Ioan Rotundu
Dan Barna despre cererea de revocare a Codrutei Kovesi:
Sunt convins ca decizia presedintelui va fi de a respinge aceasta solicitare care se bazeaza pe citate din presa de scandal
Instanta suprema respinge cererea DNA de redeschidere a urmaririi penale a vicepremierului Paul Stanescu
Germania: Primariile nu vor transport gratuit pentru toti cetatenii
In timp ce Europa se confrunta cu temperaturi care ajung pana la -35 de grade Celsius,
la Polul Nord s-au inregistrat temperaturi cu 20 de grade Celsius peste cele normale in aceasta perioada a anului
Liviu Dragnea: Am discutat azi cu ExxonMobil despre proiectul legii offshore.
Nu vrem sa priveze statul roman de resurse importante
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog