Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18342
De la 07 Ianuarie 2003
122878409

Horoscopul zilei de 27.03.2018

  • 26 March 2018, 23:00
Berbec
Ca sa nu intarziati la serviciu sau la o intalnire de afaceri, ar fi bine sa nu plecati de acasa in ultima clipa. S-ar putea sa aveti probleme de comunicare. Eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent in relatiile cu colegii si cu prietenii. Situatia financiara nu trebuie sa va ingrijoreze. In a doua parte a zilei, partenerul de viata ar putea primi un ajutor important de la o ruda apropiata.

Taur
Este posibil ca azi sa intampinati dificultati in munca din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Nu este cazul sa fiti pesimist. Un prieten este dispus sa va ajute sa rezolvati o problema financiara stringenta. Va sfatuim sa va inarmati cu rabdare si sa evitati discutiile in contradictoriu cu persoana iubita.

Gemeni
S-ar putea sa nu aveti spor in activitatile intelectuale. Se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma si nici inspiratia nu prea va ajuta. Eastrolog.ro va recomanda sa nu va pripiti in afaceri, fiindca exista riscul sa faceti greseli si sa intrati in conflict cu autoritatile. In plan sentimental se pare ca totul merge bine. Va sfatuim sa nu va ascundeti sentimentele.

Rac
Astazi ar fi bine sa evitati intalnirile de afaceri. La locul de munca, ar fi bine sa nu va amestecati in problemele care nu va privesc. In caz contrar, riscati sa suferiti un esec care ar putea sa va demoralizeze pe termen lung. Va recomandam sa va dedicati activitatilor de rutina si sa acordati mai multa atentie familiei.

Leu
In prima parte a zilei aveti tendinta sa va asumati prea multe responsabilitati. Va sfatuim sa fiti atent si prudent la locul de munca si in afaceri, pentru ca este posibil ca o persoana de incredere sa incerce sa va atraga intr-o cursa. Daca trebuie sa plecati intr-o calatorie, puteti sa va bazati pe intuitie.

Fecioară
Diverse evenimente neprevazute care survin in prima parte a zilei va dau peste cap tot programul de azi. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va faceti planuri in ceea ce priveste investitiile, fiindca s-ar putea sa suferiti o dezamagire. Va recomandam sa nu va pierdeti increderea. Situatiile dificile sunt trecatoare si perioada care urmeaza este mai favorabila.

Balanţă
S-ar putea sa va bulverseze neintelegerile cu o femeie mai in varsta. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va pastrati calmul si sa analizati situatia la rece. Nu va impacientati daca nu reusiti sa rezolvati repede o problema financiara! Daca aveti rabdare, aveti toate sansele sa depasiti si aceasta perioada dificila.

Scorpion
Se pare ca intentionati sa incepeti un proiect nou, dar sunteti prea nerabdator. Amintiti-va ca graba strica treaba! Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati discutiile in contradictoriu si sa va straduiti sa terminati ce ati inceput. Dupa-amiaza sunt favorizate relatiile sentimentale si colaborarea cu persoanele mai tinere.

Săgetător
Azi nu sunt recomandabile intalnirile cu prietenii si nici deciziile importante in privinta problemelor sentimentale. Va sfatuim sa va concentrati asupra activitatilor intelectuale si studiului. Sunt favorizate calatoriile si intalnirile de afaceri. Aveti posibilitatea sa castigati sume mici, dar va sfatuim sa evitati orice fel de speculatii. Incercati sa respectati promisiunile pe care le-ati facut persoanei iubite!

Capricorn
Inainte de amiaza este posibil sa fiti indispus din cauza unor piedici care va provoaca intarzieri. Nervozitatea risca sa va puna intr-o lumina nefavorabila atat in societate, cat si in familie. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa va concentrati atentia asupra lucrarilor pe care trebuie sa le finalizati in curand.

Vărsător
In prima parte a zilei sunteti hotarat sa rezolvati mai multe treburi simultan, desi la prima vedere este imposibil. Aveti sanse de reusita, gratie talentului organizatoric si optimismului care va caracterizeaza. Eastrolog.ro va recomanda sa nu fiti exagerat de neincrezator in afaceri, fiindca riscati sa ratati o ocazie foarte buna de a castiga bani.

Peştii
Astazi s-ar putea sa va nemultumeasca tot ce se intampla la locul de munca. Suportati greu glumele colegilor si aveti impresia ca, desi munciti mult, superiorii nu va apreciaza. De asemenea, colaborarea cu partenerii de afaceri ar putea intampina diverse obstacole neprevazute. Va sfatuim sa evitati exagerarile si sa va controlati impulsivitatea.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Muzeul Judeţean Botoşani în întâmpinarea Centenarului
Bancul zilei: Becaliană
Vicepremierul Paul Stănescu: În această lună vom veni cu o lege a achizițiilor publice.
Robert Negoiță, președinte al Asociațiilor Municipiilor, ar vrea o unitate centralizată de achiziţii publice
Regimul fiscal al microîntreprinderilor sub semnul incertitudinii
Dragnea la învestirea lui Trump: cum descrie New York Times
o schemă prin care accesul la președintele SUA ar fi fost folosit ca ”premiu pentru potențialii clienți” ai unui om de afaceri
Din 1 aprilie 2018, plafonul pentru scutirea de TVA va fi de 300.000 lei.
Vezi ce se schimbă în cazul cesiunilor de creanță vândute în pierdere dar și alte modificări fiscale recente
Schweighofer vinde pădurile pe care le deține în România către grupul suedez GreenGold
Probleme în lanț la Nuclearelectrica.
Dupa oprirea controlata a Unității 1 de la Cernavodă, și puterea Unității 2 a fost redusă la 55%
Transgaz- un nou record negativ în privința investițiilor:
Dosarul Skripal, val de expulzări de diplomați rusi:
Un diplomat rus la București a fost declarat persona non-grata
100 de ani de puţine bucurii şi multă durere
Ioan Rotundu
Declaraţia de Unire a Basarabiei cu România
de la 27 martie 1918
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog