Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24356
De la 07 Ianuarie 2003
122884423

Horoscopul zilei de 27.11.2017

  • 26 November 2017, 23:00
Berbec
In prima parte a zilei este posibil sa luati o hotarare in urma careia sunteti nevoit sa va schimbati programul. Un prieten v-ar putea solicita sprijinul intr-o problema de sanatate si ar fi bine sa nu va eschivati. Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara. Va sfatuim sa evitati speculatiile de orice fel. Daca aveti de luat decizii importante, va puteti baza pe intuitie.

Taur
4 S-ar putea sa fiti anuntat ca in curand va trebui sa faceti o calatorie in interes de serviciu. Deplasarea va cam incurca planurile dar, in schimb, sunt sanse sa aduca schimbari benefice in plan sentimental. Daca o colega incearca sa provoace o cearta, pastrati-va calmul si nu va lasati provocat!

Gemeni
Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate in plan profesional si in afaceri. In a doua parte a zilei aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara mai veche. Comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte buna. Eastrolog.ro va reaminteste ca este de preferat sa nu faceti promisiuni daca nu sunteti sigur ca le veti putea respecta

Rac
Se pare ca sunteti in forma si va simtiti plin de energie, iar capacitatea de comunicare este de asemenea excelenta. Prin urmare, este o zi favorabila pentru relatiile de toate felurile, profesionale sau personale. Daca in ultima vreme ati avut dificultati in plan sentimental, astazi aveti posibilitatea sa va detasati putin si sa priviti totul cu obiectivitate. In plan profesional si in ceea ce priveste sanatatea nu se intrevad probleme deosebite.

Leu
Se pare ca sunteti in forma si aveti ocazia sa puneti la punct un proiect cu sanse mari de reusita, care v-ar putea aduce castiguri substantiale. In partea a doua a zilei este posibil sa vi se propuna o colaborare. Chiar daca acum nu pare deosebit de promitatoare, ar putea sa va aduca beneficii indirect, sau in timp. Este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana care v-ar putea deveni partener de afaceri.

Fecioară
In prima parte a zilei este posibil sa fiti destul de agitat si sa nu va simtiti in forma. Ar fi bine sa va stapaniti nervozitatea si sa evitati discutiile in contradictoriu, pentru ca riscati sa se ajunga la cearta. Va recomandam sa evitati intalnirile cu prietenii, chiar daca erau planificate pentru azi. Este momentul sa va odihniti si sa recuperati orele de somn pierdute.

Balanţă
Pot avea loc schimbari benefice in viata dumneavoastra, atat pe plan profesional, cat si social. S-ar putea ca metodele dumneavoastra sa nu fie intotdeauna pe placul celor din jur, dar va ajuta sa va indepliniti obiectivele. Perseverati! Este posibil sa petreceti seara in compania prietenilor. Va sfatuim sa nu neglijati familia.

Scorpion
Este posibil sa resimtiti o stare de oboseala si sa aveti dificultati de concentrare. Ar fi bine sa va odihniti mai mult. Pentru ca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie, eastrolog.ro va recomanda sa fiti foarte prudent, atat ca sofer cat si ca pieton. In familie, cel mai bun lucru pe care il puteti face astazi este sa fiti diplomat si sa preintampinati eventualele conflicte, in special cu cei varstnici.

Săgetător
Sunt sanse mari sa aveti o reusita deosebita in plan financiar si sa va bucurati de succes in plan social. Va sfatuim sa profitati la maximum de acest moment favorabil, dar fara sa fortati nota. Dupa-amiaza este posibil sa fiti nevoit sa faceti un drum neplanificat. Pare sa fie o calatorie in interes personal, dar care va poate aduce si beneficii materiale. Fiti foarte atent la acte!

Capricorn
Dupa o perioada destul de dificila, astazi s-ar putea sa va surprinda placut o reusita deosebita in plan financiar. Aveti idei ingenioase pentru finalizarea unei lucrari importante la locul de munca. Eastrolog.ro va recomanda sa nu refuzati cooperarea cu colegii. Relatia cu partenerul de viata ar trebui sa decurga fara probleme.

Vărsător
In prima parte a zilei aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara de care depinde reusita unei afaceri. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o scurta deplasare neplanificata, dar sunt sanse mari sa reusiti tot ce v-ati propus. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp cu familia.

Peşti
Este posibil sa fiti indispus din cauza unei probleme financiare care va obliga sa renuntati la o calatorie in interes personal. Daca trebuie sa conduceti masina, va recomadam sa fiti foarte atent la volan, fiindca azi riscul de accidente de circulatie este mai mare decat de obicei. Atentie la tendinta de a-i face reprosuri exagerate sau chiar nemeritate partenerului de viata!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Oeştişorul de aur pus în încurcătură
Ministrul Apararii: Miercuri semnam contractul pentru sistemele Patriot.
Este un semnal de descurajare a Rusiei si de aparare
Kelemen Hunor: Centenarul Unirii ar trebui sa fie o perioada in care majoritatea romana sa accepte si ceea ce cerem noi,
un dialog, in care vom avea o noua relatie
Cresterea rapida a salariilor pune in pericol competitivitatea Romaniei
si mareste deficitul de cont curent -O crestere economica sustenabila este improbabila
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 24.11.2017
Vladimir Putin a dispus ca economia Rusiei sa fie redirectionata pe fagas militar
Productia interna de gaze asigura 90% din consum,
furnizarea pentru consumatorii protejati este asigurata
Stephen Hawking a laudat un cantaret de muzica pop din China pentru ca i-a adresat o intrebare despre migrarea in cosmos
Romania trebuie sa faca parte din "nucleul dur" al UE
Cod portocaliu de ninsori si viscol valabil de luni seara pana marti dupa-amiaza
Cod portocaliu de ninsori si viscol valabil de luni seara pana marti dupa-amiaza
„Corupţia teste protectorul fratelui meu Ionică Nechifor”
Ioan Rotundu
Autorităţile judeţului să oprească nelegiuirea preotului Valeriu Tincu
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog