Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25052
De la 07 Ianuarie 2003
122885119

Horoscopul zilei de 29.01.2018

  • 28 January 2018, 23:00
Berbec
Este posibil sa va confruntati cu intarzieri sau neintelegeri care genereaza dificultati financiare de scurta durata. Ati face bine sa fiti mai optimist si mai destins, fiindca altfel riscati sa tensionati relatiile cu cei din jur. Daca trebuie sa sustineti un examen sau sa calatoriti, va recomandam sa fiti foarte atent si precaut. Seara puteti petrece momente placute impreuna cu persoana iubita.

Taur
In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de comunicare, din cauza carora relatiile cu cei din jur pot avea de suferit. Se pare ca resimtiti oboseala acumulata in ultima perioada. N-ar strica sa va odihniti mai mult. Daca se iveste ocazia sa participati la o intrunire cu persoane apropiate impreuna cu persoana iubita, eastrolog.ro va recomanda sa profitati.

Gemeni
Este posibil sa amanati o calatorie din cauza unei mici probleme de sanatate. Sunteti predispus la tulburari digestive, dar nu se intrevede nimic serios si totul se poate rezolva destul de usor. Relatia cu partenerul de viata ar putea fi tensionata din cauza unei rude care se amesteca prea mult in problemele cuplului. Incercati sa rezolvati totul cu calm!

Rac
Daca aveti de gand sa incepeti o activitate noua, va sfatuim sa fiti atent la tendinta de a deveni prea nerabdator. Din cauza grabei, riscati sa faceti greseli si sa irositi timp si bani. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii si sa va concentrati asupra problemelor care nu suporta amanare. Astazi sunt favorizate relatiile cu persoanele mai tinere.

Leu
In prima parte a zilei este posibil sa faceti o scurta calatorie in interes personal. Va sfatuim sa fiti foarte atent la acte si la bagaje, pentru ca exista riscul sa pierdeti ceva. Sunt sanse sa vi se propuna o colaborare tentanta. Sfatul eastrolog.ro este sa nu va grabiti sa decideti azi. Ar fi bine sa luati in considerare timpul liber de care dispuneti si sa va consultati cu partenerul de viata.

Fecioară
La locul de munca sau in afaceri este posibil sa treceti printr-o perioada dificila, din cauza neintelegerilor cu un coleg de munca sau cu un partener de afaceri. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa apelati la ajutorul unei persoane apropiate. Pentru a depasi cu bine dificultatile de azi, este indicat sa aveti rabdare si sa nu actionati sub impulsul momentului.

Balanţă
Este posibil sa ratati o oportunitate de afaceri si sa fiti dezamagit. Nu este cazul sa va intristati, vor aparea curand alte oportunitati. S-ar putea sa intampinati cateva dificultati in plan profesional din cauza unor probleme de comunicare. Va recomandam sa aveti rabdare si sa evitati orice fel de speculatie..

Scorpion
Este posibil ca o persoana apropiata sa va propuna o colaborare sau asocierea intr-o afacere. Va sfatuim sa nu va grabiti sa refuzati propunerea, chiar daca la prima vedere beneficiile nu par mari. Pentru orice decizie importanta este indicat sa va consultati cu partenerul de viata. Se pare ca aveti nevoie de mai multa odihna.

Săgetător
In prima parte a zilei este posibil sa resimtiti o stare de confuzie care va face sa ramaneti in urma cu anumite activitati profesionale sau de afaceri. Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati discutiile aprinse cu superiorii sau cu partenerii de afaceri. Aveti toate sansele sa recuperati intarzierile in scurt timp. Spre seara, va regasiti buna dispozitie in cadrul unei intalniri cu persoane apropiate.

Capricorn
In prima parte a zilei este posibil sa resimtiti o stare de confuzie care va face sa ramaneti in urma cu anumite activitati profesionale sau de afaceri. Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati discutiile aprinse cu superiorii sau cu partenerii de afaceri. Aveti toate sansele sa recuperati intarzierile in scurt timp. Spre seara, va regasiti buna dispozitie in cadrul unei intalniri cu persoane apropiate.

Vărsător
Se anunta o zi incarcata, asa ca va sfatuim sa va concentrati asupra chestiunilor care nu suporta amanare. In a doua parte a zilei este posibil sa va schimbati programul si sa va ocupati de o problema a partenerului de viata. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o cheltuiala neplanificata pentru a repara ceva in casa. Totul se poate rezolva mai repede si mai usor daca actionati cu calm si fara sa va grabiti.

Peştii
Capacitatea de comunicare ar trebui sa fie foarte buna azi. Contextul astral al zilei favorizeaza negocierea contractelor si semnarea documentelor oficiale. Anumite probleme casnice par sa nu suporte amanare. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute pentru o reparatie. Puteti sa va bazati si pe ajutorul unei rude mai in varsta.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Când creierul nu mai gândeşte
Romania are un nou Guvern care va incerca sa opreasca justitia
Kelemen Hunor, despre programul de guvernare:
Mi s-a spus ca arata de parca ar fi scris printre doua beri
Tudorel Toader despre evaluarea lui Kovesi: In momentul in care voi decide, voi anunta
Politia sustine necesitatea proiectului pentru intarirea autoritatii politistului,
dupa cazul femeii retinute intr-un complex comercial
Cinci schimbari de viziune ale Guvernului Dancila fata de Guvernul Tudose
Tudorel Toader: In Romania recidiva a scazut; penitenciarele - o problema de sistem
Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalnii, a fost retinut de politie in timpul unei manifestatii la Moscova
Liderii coalitiei despre Valentin Popa, propus la Ministerul Educatiei
Dragnea: Are o buna sustinere din partea rectorilor, pentru mine asta este foarte important / Tariceanu: Trebuie judecat dupa realizari; nu e profesor de limba romana
Dezvăluiri despre promiscuitatea morală a cuplului Stavăr㠖 Stâncescu
Ioan Rotundu
Din nou primesc mesaje de ameninţare
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog