Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7080
De la 07 Ianuarie 2003
122579019

Horoscopul zilei de 29.02.2016

  • 28 February 2016, 23:00
Berbec
Un membru al familiei nu isi respecta o promisiune in legatura cu o suma de bani. Nu va grabiti sa ii faceti reprosuri! S-ar putea sa aiba motive obiective. Astazi ar fi bine sa dati dovada de mai multa flexibilitate in relatiile cu prietenii si familia.

Taur
Pe plan profesional, eforturile sustinute din perioada precedenta incep sa dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relatiile cu cei din jur pot avea de sferit. Va sfatuim sa amanati intalnirile cu prietenii si sa evitati deplasarile cu autoturismul, pentru ca riscati sa fiti implicat in accidente.

Gemeni
Partenerul de viata va face reprosuri neintemeiate. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa evitati o confruntare. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si, in special, partenerului de viata. Temperati-va nervozitatea in discutiile cu o persoana mai in varsta din familie!

Rac
S-ar putea sa fiti implicat intr-un scandal la locul de munca din cauza barfelor unei femei mai in varsta. Nu raspundeti la provocari! In scurt timp, situatia se va lamuri si totul va reveni la normal. Dupa-amiaza primiti o suma de bani neasteptata.

Leu
Astazi ar fi bine sa evitati deplasarile cu autoturismul. Exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie din vina dumneavoastra. Daca totusi sunteti nevoit sa conduceti, fiti cat mai atent, nu va grabiti si verificati cu starea tehnica a masinii. Speculatiile financiare sunt de evitat.

Fecioară
Aveti de rezolvat multe probleme la locul de munca, dar colegii nu se grabesc sa va ajute. Daca nu va stapaniti nervozitatea, riscati sa faceti afirmatii pe care le veti regreta. Dupa-amiaza este posibil sa primiti o veste neplacuta in legatura cu implicarea unui prieten intr-un accident.

Balanţă
Deveniti impulsiv din cauza unor neintelegeri cu seful direct. Fiti prudent in afirmatii! Va sfatuim sa va stapaniti nervozitatea in discutiile cu partenerul de viata, altfel riscati sa tensionati atmosfera din familie.

Scorpion
In cursul diminetii primiti vestea pe care o asteptati de mult timp, in legatura cu plecarea intr-o calatorie in interes personal. Partenerul de viata va reproseaza ca nu v-ati ales bine momentul pentru aceasta deplasare. Dupa o discutie aprinsa, s-ar putea sa amanati calatoria sau chiar sa renuntati.

Săgetător
Sunteti cam irascibil, din cauza stresului si a oboselii acumulate. Evitati discutiile in contradictoriu! Sunteti predispus la unele probleme de sanatate si chiar la accidente. Va sfatuim sa evitati calatoriile lungi si intalnirile de afaceri.

Capricorn
In cursul diminetii, colaborarea cu un partener de afaceri va da dureri de cap. Totul porneste de la bani: se pare ca nu va intelegeti in legatura cu o investitie. Va sfatuim sa evitati disputele si sa cautati o solutie comuna. Daca reusiti sa evitati o cearta, perspectivele afacerii sunt foarte bune.

Vărsător
Sunteti destul de confuz si aveti putine sanse sa porniti afacerea pe care o planificati. Va sfatuim sa nu insistati. Ar fi bine sa va limitati la activitati de rutina. Este posibil sa va petreceti seara alaturi de persoana iubita, intr-o atmosfera romantica.

Peşti
Incepeti o activitate care va poate aduce avantaje materiale, cu conditia sa va temperati spiritul critic. Este recomandabil sa fiti conciliant in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata. Orice disputa poate degenera intr-un scandal.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Cercul vicios al succesului
Reţeta zilei: Muşchi de porc cu linte şi varză roşie
Lumea lu' Rotundu: Primarul ranchiunos
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 26.02.2016
Narcis Dreţcanu, unsul infractorului-deputat lui Gireadă în funcţia de subprefect
Ioan Rotundu
Francois Hollande, huiduit si insultat la Salonul de Agricultura de la Paris
Inalta Curte confirma redeschiderea urmarii penale pentru un chestor de
politie avansat recent de Ciolos in conducerea MAI
Mesaj cutremurator al printului Charles pentru o Romanie cu "cancer" in paduri.
"53 de cazuri de taieri ilegale pe zi"
Nicolae Paun: Eu, tiganul din Ferentari, trebuie sa merg in arest preventiv.
Dl Madalin Voicu, care e din familie de Cantacuzini, tre' sa stea acasa
Vicepresedintele Tribunalului Salaj si un fost inspector scolar general, inculpati intr-un dosar DIICOT
Raed Arafat: MAI va achizitiona, in acest an, tehnica pentru interventii la cutremure
Rusia: 36 de morti in urma unor explozii de gaze intr-o mina din Marele Nord
Siria: Sase orase din provincia Alep, vizate de atacuri aeriene, la o zi dupa intrarea in vigoare a armistitiului
Voiculescu, pe blog: Am lucrat 3 ore pe zi si am studiat 2 ore
102 ore de studiu pentru fiecare din cele 10 lucrari stiintifice scrise de Voiculescu
Botoşani/Călăraşi: O şezătoare cu cântec, joc şi voie bună şi două derapaje
Ioan Rotundu
Elevii de la Orăşeni Deal „În lumea lui Creangă”
Tot mai umiliţi de tandemul Şoptic㠖 Gireadă
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog