Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6799
De la 07 Ianuarie 2003
123130370
pnl

Horoscopul zilei de 3.04.2017

  • 2 April 2017, 23:00
Berbec
Incercati sa nu va asumati riscuri! Nervozitatea va poate crea mari probleme. Daca este posibil, evitati sa conduceti masina! Sunteti predispus la accidente. Nu este momentul sa provocati discutii in contradictoriu.

Taur
4 Se pare ca aveti o zi foarte incarcata, cu multe probleme de rezolvat. Dimineata sunteti putin cam agitat si incercati sa rezolvati mai multe treburi deodata. Va sfatuim sa va faceti un plan detaliat si sa acceptati ajutorul familiei. Spre seara, va linistiti si simtiti nevoia sa va intalniti cu prietenii.

Gemeni
Din cauza stresului, sunteti predispus la probleme de sanatate sau chiar accidente. Va recomandam sa nu faceti eforturi fizice sau intelectuale deosebite. Ar fi bine sa evitati calatoriile lungi si petrecerile, pentru ca sunteti destul de obosit. Nu va lasati enervat de lucruri marunte!

Rac
Dimineata s-ar putea ca un coleg sa va dea o veste care va tulbura. Va sfatuim sa nu va exteriorizati, ca sa nu le transmiteti si celor din jur starea de nervozitate. Menajati-va sanatatea si evitati eforturile intense! Altfel, exista riscul unor probleme de sanatate destul de grave.

Leu
Se intrevede o zi foarte agitata. Dimineata s-ar putea sa fiti nevoit sa refuzati vizita neanuntata a unui prieten. Se pare ca va pregatiti pentru o calatorie si va indispun numeroasele incurcaturi cu care va confruntati. Tineti cont ca la nervi se iau cele mai rele decizii!

Fecioară
Dimineata s-ar putea sa fiti obosit si nervos, dupa un drum lung. Ar fi bine sa va stapaniti si sa evitati discutiile in contradictoriu, pentru ca riscati sa declansati un conflict. Va recomandam sa nu mergeti in vizite, chiar daca partenerul de viata insista. Odihniti-va si recuperati orele de somn pierdute!

Balanţă
Se pare ca nu aveti rabdare sa va pregatiti proiectele pe indelete si va grabiti sa le puneti in practica. Recomandarea eastrolog.ro este sa nu va ambitionati sa rezolvati singur toate problemele. Ar fi bine sa acceptati ajutorul prietenilor. O persoana mai in varsta va ofera sfaturi utile pentru a aplana un conflict.

Scorpion
Oboseala acumulata va face sa fiti cam agitat. Ar fi bine sa va odihniti mai mult. Fiti foarte prudent, pentru ca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie! S-ar putea sa izbucnesca o cearta cu o persoana mai in varsta din familie.

Săgetător
Se pare ca dimineata faceti o deplasare importanta, din care sunt sanse sa va intoarceti cu o suma destul de mare de bani. De asemenea, s-ar putea sa vi se propuna sa va asociati intr-o afacere. Va sfatuim sa evitati discutiile pe un ton ridicat si sa nu va sustineti opiniile cu incapatanare. Ar fi bine sa va abtineti de la speculatii.
Capricorn
Incepeti ziua destul de agitat, cautand un imprumut urgent. Va recomandam sa va pastrati calmul, pentru ca exista riscul unor probleme de sanatate destul de serioase. Aveti rabdare! Dupa-amiaza, ajutorul va veni de la cineva apropiat. Puteti sa va bazati pe intuitia partenerului de viata.

Vărsător
Va simtiti excelent, sunteti relaxat si nimic nu va poate tulbura. Mai mult, reusiti sa calmati o persoana nervoasa. S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca sunteti indiferent si ca nu va ocupati indeajuns de problemele familiei. Spre seara, este posibil sa asistati la o intamplare neplacuta, care va pune pe ganduri.

Peşti
Un prieten va propune sa plecati intr-o excursie, dar faptul ca nu aveti bani va face sa fiti irascibil si sa cautati cearta cu lumanarea. Nu ii cautati nod in papura persoanei iubite! Va recomandam sa fiti atent la volan. Exista riscul unui accident de circulatie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ipocrizie de rangul DNA-ului
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Secretul din buzunar
Politia rusa a arestat 29 de manifestanti la Moscova
Presa publica imagini cu Medvedev la schi, inconjurat de bodyguarzi
Omerta de stat: cum e protejat Dragnea de televiziuni, Opozitie si servicii
Boierul rosu si visul hotului de cai
Bogdan Diaconu: L-am asigurat pe Dragnea ca nu exista niciun fel de colaborare intre PRU si Ponta sau Constantin
Alianta politica BINE - formata din PRU, PRM si ND - va fi inregistrata la Tribunal saptamana viitoare
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 31.03.2017
Lumea lu' Rotundu: Tristeţi eminesciene
Busoi: PNL are nevoie de o coordonare mai buna cu presedintele Romaniei
Rusia ar putea avea gata intr-un an o arma care face inutil scutul de la Deveselu.
Ordinul dat de Vladimir Putin
Ministrul Turismului despre functionarii sai: Este un sistem cangrenat.
Ei vaneaza numai pozitii, se vaneaza unii pe altii, au orgolii, au polite de platit, au frustrari
Ungaria lanseaza o consultare populara anti-UE
Tariceanu il consulta pe Dragnea in toate deciziile, au stabilit Guvernul fara sa discute cu altcineva
MCI: 34 de medalii de aur si 8 de argint pentru Romania la Salonul de Inventii de la Geneva
Botoşani: La Staţiunea Popăuţi angajaţii sunt bătuţi ca pe vremuri sclavii
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog