Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4649
De la 07 Ianuarie 2003
122890298

Horoscopul zilei de 3.09.2016

  • 2 September 2016, 23:00
Berbec
Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte, care va incurca planurile. Va recomandam sa amanati problemele dificile, care necesita o mare putere de concentrare. Sunteti cu capul in nori si riscati sa nu rezolvati nimic. Ar fi bine sa nu incepeti nici o activitate noua.

Taur
Intentionati sa incepeti o afacere, dar astazi va lipseste simtul practic. Va sfatuim sa mai asteptati pana cand veti vedea totul mai clar. S-ar putea sa aveti mici probleme de sanatate, dar trecatoare. Dupa-amiaza ar fi bine sa va ocupati de problemele partenerului de viata.

Gemeni
Trebuie sa luati o decizie importanta pe plan sentimental, dar sunteti nehotarat. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta. Evitati certurile! Astazi, orice cearta poate degenera cu usurinta. Va sfatuim sa acceptati ajutorul unei persoane mai tinere.

Rac
S-ar putea sa constatati ca planurile pe care vi le-ati facut pentru azi nu prea sunt realiste. Un prieten va roaga sa il ajutati intr-o problema de afaceri. Puteti castiga si dumneavoastra o suma importanta. Evitati orice fel de speculatii! Dupa o zi agitata, petreceti o seara romantica alaturi de persoana iubita.

Leu
Dimineata sunteti confuz si s-ar putea sa intelegeti gresit sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Nu este exclus sa aveti dificultati de concentrare. Incercati sa va concentrati asupra problemelor urgente! Daca intentionati sa cumparati un obiect scump, este indicat sa va consultati cu partenerul de viata.

Fecioară
Va cam lipseste simtul practic si ar fi bine sa nu va asumati noi responsabilitati. Nu abordati probleme importante, mai ales pe plan profesional sau in afaceri!

Balanţă
Dimineata nu sunteti prea bine dispus si nu reusiti sa va adunati. Va recomandam sa nu va asumati nici un risc. Astazi sansa nu este de partea dumneavoastra. Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere, ar fi bine sa nu va grabiti. Sunteti confuz si puteti lua decizii neinspirate.
Scorpion
Se pare ca nu prea aveti spor la serviciu, pentru ca sunteti ametit si neindemanatic. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu sefii si cu colegii. Spre seara este posibil sa mergeti in vizita la prieteni, unde nu este exclus sa va indragostiti de o persoana deosebita.

Săgetător
Daca vi se propune sa deveniti asociat intr-o afacere, va recomandam sa nu va pripiti. Astazi va cam lipseste simtul practic si riscati sa luati decizii gresite. Acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale! Sunt sanse sa petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita.
Capricorn
Sunteti visator si aveti tendinta sa neglijati probleme importante. Nu este momentul sa incepeti activitati noi, pentru ca nu stati prea bine cu simtul practic. Puteti avea succes doar daca acceptati ajutorul prietenilor si al familiei.

Vărsător
Sunteti pornit sa-i criticati pe toti cei din jur. Va recomandam sa fiti prudent si sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii. Amanati calatoriile planificate pentru azi! Exista riscul sa nu rezolvati nimic. Spre seara s-ar putea sa primiti musafiri din alta localitate. Nu este exclus ca acestia sa va faca o surpriza placuta

Peşti
Dimineata s-ar putea sa fiti confuz si sa nu puteti lua o decizie importanta cu privire la o afacere. Nu este o zi favorabila examenelor sau intalnirilor de afaceri. Dupa-amiaza este posibil sa vi se propuna o colaborare. Nu va grabiti sa semnati un contract!

Horoscopul zilei de 2.09.2016
Berbec
Dimineata sunteti usor confuz si este posibil ca la serviciu sa va miscati mai incet. Evitati discutiile in contradictoriu cu sefii si straduiti-va sa recuperati intarzierile! Dupa-amiaza va recapatati buna dispozitie intr-o vizita la prieteni.

Taur
Plecati intr-o delegatie din care va veti intoarce cu satisfactii deosebite. Fiti foarte atent la acte si bagaje! Spre seara, s-ar putea ca o ruda mai in varsta sa apeleze la ajutorul dumneavoastra.

Gemeni
Sunteti nevoit sa cheltuiti o suma importanta pentru a repara unui obiect casnic de care nu va puteti lipsi. Dupa-amiaza, va schimbati programul in ultimul moment pentru a va ocupa de problemele partenerului de viata. Va recomandam sa acceptati ajutorul celor apropiati, daca vreti sa evitati intarzierile.

Rac
S-ar putea sa faceti o greseala la serviciu si sa fiti nevoit sa stati peste program, ca sa o indreptati. Nu luati decizii in graba si nu va ambitionati sa faceti totul de unul singur! Aveti ocazia sa cunoasteti persoane care va pot ajuta mult in viitor.

Leu
2 septembrie 2016 Nu este exclus sa va enervati din cauza dificultatilor materiale. Daca nu va pastrati calmul, riscati sa faceti o impresie gresita. Ar fi bine sa amanati examenele si calatoriile planificate pentru azi.

Fecioară
Dimineata nu prea sunteti in forma si aveti impresia ca nu va reuseste nimic. Nu va ingrijorati! Cei apropiati va ajuta. Impreuna cu partenerul de viata, puteti sa rezolvati o problema financiara. Va sfatuim sa nu va pierdeti rabdarea.

Balanţă
S-ar putea ca o problema de sanatate sa va impiedice sa plecati intr-o calatorie sau sa ajungeti la o intalnire. Relatiile cu partenerul de viata sunt putin tensionate, din cauza unei rude mai in varsta.
Scorpion
Intentionati sa incepeti o noua activitate, dar, din cauza nerabdarii, riscati sa porniti cu stangul. Evitati discutiile in contradictoriu cu colegii si incercati sa terminati ce ati inceput! Comunicati foarte bine cu persoanele mai tinere din anturaj.

Săgetător
Dimineata este posibil sa aveti probleme de comunicare. Fiti prudent la serviciu sau in afaceri! Lipsa banilor nu ar trebui sa va ingrijoreze, pentru ca va ajuta o persoana mai in varsta din familie. Spre seara primiti o veste neplacuta de la o ruda din alta localitate.
Capricorn
La serviciu, traversati o perioada mai dificila din cauza neintelegerilor cu sefii si cu colegii. Nu stati prea bine cu banii, dar va ajuta un prieten. Daca aveti rabdare, veti depasi toate obstacolele.

Vărsător
S-ar putea sa nu va iasa o afacere si sa iesiti in pierdere, probabil din cauza dificultatilor de comunicare. Nu va descurajati! In scurt timp se vor ivi si alte posibilitati de castig. Nu luati decizii in graba si evitati speculatiile!

Peşti
O persoana mai in varsta va surprinde cu o propunere de colaborare. Ar fi bine sa acceptati, chiar daca vi se pare ca nu veti castiga prea mult. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie partenerului de viata si sa ascultati sugestiile unui barbat mai in varsta din familie.

Horoscopul zilei de 1.09.2016
Berbec
Nu este o zi buna pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare ca ideile dumneavoastra nu sunt apreciate la adevarata lor valoare, dar acest lucru nu va afecteaza optimismul si nici dorinta de innoire. Este o perioada favorabila relatiilor sentimentale si initiativelor cu privire la camin.

Taur
Relatiile cu anturajul sunt bine aspectate si decurg fara probleme. In cursul diminetii, va face placere sa va intalniti cu o veche cunostinta. Este o zi buna pentru a rezolva probleme mai vechi ale familiei. Aveti grija sa tineti seama si de dorintele celorlalti!

Gemeni
La locul de munca, s-ar putea sa intampinati dificultati care va indispun. Nu este cazul sa va ingrijorati. Totul se rezolva repede, cu ajutorul colegilor. Dupa-amiaza sunteti decis sa faceti schimbari in camin. Familia este de acord cu initiativele dumneavoastra si va ajuta.

Rac
Treceti printr-o perioada favorabila pe plan sentimental, dar si al castigurilor materiale. Astazi aveti succes in tot ce faceti. Relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune. Pastrati-va realismul si evitati speculatiile financiare!

Leu
Va bucurati de armonie in famile si aveti succes in toate activitatile legate de camin. Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa rezolvati mai usor problemele. Puteti face planuri de viitor. Ar fi bine sa tineti cont de sfatul unei persoane mai in varsta.

Fecioară
Sunteti nevoit sa va schimbati programul de mai multe ori. In prima parte a zilei, aveti de facut mai multe drumuri scurte in interesul partenerului de viata si pentru camin. Astazi puteti rezova mai usor problemele financiare. Pentru luarea deciziilor importante, puteti sa va bazati pe intuitie.

Balanţă
Vi se ofera noi perspective atat pe plan social, cat si sentimental. La o petrecere cu prietenii, faceti cunostinta cu o persoana care va farmeca din prima clipa. Nu este exclus sa legati o prietenie de durata. In cursul serii, o ruda apropiata va viziteaza pe neasteptate.
Scorpion
Ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri planificate pentru astazi. S-ar putea sa aveti dficultati de comunicare. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie familiei. Dupa-amiaza va pregatiti pentru o calatorie in interesul familiei, impreuna cu partenerul de viata.

Săgetător
Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin si de afaceri. Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbarile pe care le propuneti, dar ar fi bine sa tineti cont si de parerile lor. Nu va angajati in mai multe activitati in acelasi timp! Riscati sa nu duceti nimic la bun sfarsit.
Capricorn
Relatiile parteneriale sunt foarte bune. Pe plan profesional, insa, starea de confuzie si atmosfera tensionata va predispun la greseli. Evitati discutiile in contradictoriu. Va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei si activitatilor relaxante.

Vărsător
Intentionati sa faceti o vizita la rude. Va sfatuim sa o amanati, pentru ca exista riscul sa nu decurga asa cum v-ati dori. In partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Nu va pripiti in luarea unei decizii! S-ar putea sa fie ceea ce pare la prima vedere.

Peşti
Astazi va sfatuim sa va odihniti, chiar daca aveti multe probleme de rezolvat. In prima parte a zilei sunteti tentat sa cheltuiti o suma mare de bani. Fiti prudent! Nu este un moment favorabil investitiilor. S-ar putea sa faceti schimbari majore in camin, care se pot dovedi benefice pe plan sentimental.

Horoscopul zilei de 31.08.2016
Berbec
Dupa o perioada dificila pe plan sentimental si financiar, aveti un succes nesperat. Climatul general va este favorabil. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere! Riscati sa va dezamagiti partenerii. Dupa-amiaza aflati ca urmeaza sa plecati intr-o calatorie in interes de serviciu.

Taur
Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita. Aveti un spirit de initiativa cu care reusiti sa va impresionati colaboratorii. Aveti succes pe toate planurile si sunt sanse sa castigati bine. Va sfatuim sa va faceti un program riguros, ca sa nu va risipiti energia. Ar fi bine sa tineti cont si de parerile partenerului de viata.

Gemeni
Aveti parte de schimbari importante pe plan profesional si in relatiile sociale. La serviciu gasiti solutii originale, acceptate de sefi si colegi. Dupa-amiaza va vin in vizita cativa prieteni. Va sfatuim sa fiti cumpatat, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie persoanei iubite.

Rac
Dimineata descoperiti ca o afacere in care nu v-ati pus prea mari sperante urmeaza sa va aduca beneficii importante. Este posibil sa vi se propuna o colaborare. Va recomandam sa nu acceptati. V-ar lua prea mult timp, iar partenerul de viata v-ar reprosa ca neglijati si mai mult familia.

Leu
Se iveste ocazia sa va asociati intr-o afacere sau vi se propune un nou loc de munca. Va sfatuim sa nu luati o hotarare definitiva fara sa cunoasteti toate avantajele si dezavantajele. Ar fi bine sa va consultati si cu o persoana in varsta, cu mai multa experienta. Dupa-amiaza, intuitia va ajuta sa luati o decizie inspirata pentru camin.

Fecioară
Aveti succes la o intalnire cu persoane importante, iar cei din jur va apreciaza ideile. Este o zi buna pentru consolidarea relatiilor si aveti ocazia sa va faceti noi prieteni. Va recomandam sa ascultati si de parerile celor din jur, pentru ca va pot fi de folos.

Balanţă
Dimineata sunteti obligat sa faceti cheltuieli neprevazute, dar apreciate de familie. Dupa-amiaza s-ar putea sa va schimbati programul in ultimul moment. Se pare ca trebuie sa va ocupati de o ruda bolnava. Pentru a face fata tuturor problemelor, va sfatuim sa nu va pripiti.
Scorpion
Daca vi se propune o colaborare, va recomandam sa nu refuzati. Sunt sanse sa va imbunatati sensibil situatia financiara. Va puteti ocupa de afaceri. Aveti sanse mari sa obtineti venituri suplimentare, dar va sfatuim sa va abtineti de la orice fel de speculatii.

Săgetător
Dimineata survin evenimente neasteptate, care va dau peste cap toate planurile. Este posibil sa fiti luat prin surprindere de niste musafiri din alta localitate. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa incercati sa fiti o gazda primitoare. In partea a doua a zilei, cineva cu experienta va ofera sfaturi pentru afaceri
Capricorn
Dimineata inregistrati un succes care va intareste convingerea ca parcurgeti o perioada favorabila. Aveti ocazia sa incepeti o afacere profitabila. Ca sa nu riscati nimic, va recomandam sa acceptati ajutorul unui prieten apropiat. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune. Evitati discutiile in contradictoriu cu membrii ma tineri ai familiei!

Vărsător
S-ar putea sa ajungeti la un punct de cotitura in viata, care sa va aduca multe bucurii. Sociabilitatea si forma intelectuala in care va aflati va asigura succesul pe plan profesional si social. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie, mai ales dupa-amiaza, cand trebuie sa luati o decizie importanta in ceea ce priveste relatiile sentimentale.

Peşti
Aveti un succes remarcabil pe plan social si material. Va sfatuim sa profitati de sansele care vi se ofera, dar aveti grija sa nu fortati norocul! Dupa-amiaza, s-ar putea sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in care puteti obtine castiguri importante. Aveti mare grija de acte!

Horoscopul zilei de 30.08.2016
Berbec
Dimineata s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va farmeca. Va sfatuim sa fiti prudent si modest. In privinta afacerilor, ar fi bine sa nu riscati nimic. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Taur
Sunteti inventiv, bine dispus si gata sa intindeti o mana de ajutor oricui are nevoie. Reusiti sa va afirmati la locul de munca. Relatiile cu prietenii si familia sunt foarte bune. Spre seara, sunteti romantic si nu este exclus sa faceti un cadou persoanei iubite. Va recomandam sa nu neglijati odihna.

Gemeni
Cei din jur va apreciaza pentru atitudinea deschisa pe care o aveti. Relatiile parteneriale au o evolutie foarte buna. Sunteti dispus sa va ajutati colegii si sa le oferiti sfaturi utile. Aveti grija sa nu promiteti decat ceea ce depinde de dumneavoastra!

Rac
Cei din jur va apreciaza pentru atitudinea deschisa pe care o aveti. Relatiile parteneriale au o evolutie foarte buna. Sunteti dispus sa va ajutati colegii si sa le oferiti sfaturi utile. Aveti grija sa nu promiteti decat ceea ce depinde de dumneavoastra!

Leu
Se anunta o zi deosebita, cel putin pe plan sentimental. Cu ocazia unei intalniri de grup, s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita. Atractia pare sa fie reciproca si nu este exclus sa ajungeti la o prietenie durabila. Va sfatuim sa nu plecati urechea la vorbele unui asa-zis prieten, care ar putea fi invidios.

Fecioară
Va recomandam sa evitati calatoriile de afaceri si investitiile. Nu aveti chef de nimic si va lipseste simtul practic. Nu evitati comunicarea cu cei din jur, pentru a nu fi inteles gresit! Relatiile cu persoana iubita merg bine, dar va recomandam sa nu exagerati importanta sentimentelor.

Balanţă
Dimineata s-ar putea sa fiti dezamagit din cauza unui esec financiar si sa deveniti indiferent la tot ce se intampla in jur. Va sfatuim sa fiti mai optimist si mai activ. Dupa-amiaza, o ruda v-ar putea face o surpriza placuta.
Scorpion
Esecul intr-o afacere va ambitioneaza si sunteti tentat sa va asumati mai multe riscuri. Nu este cazul sa va lasati descurajat. Pur si simplu, nu este o zi buna pentru afaceri. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale. Aveti ocazia sa petreceti clipe de neuitat in compania persoanei iubite.

Săgetător
Schimbarile de care aveti parte pe plan sentimental sunt benefice. In societate, aveti o verva deosebita si puteti lega cu usurinta prietenii noi. Nu este exclus sa stabiliti o relatie care sa devina in scurt timp foarte importanta pentru dumneavoastra. Va sfatuim sa nu neglijati problemele de serviciu.
Capricorn
Dimineata este posibil sa va intalniti cu o persoana cu care nu v-ati vazut de mult timp. Relatiile cu prietenii si cu rudele sunt foarte bune. Este un moment propice pentru a rezolva problemele de familie pe care le-ati tot amanat. Puteti sa tineti cont de intuitie, dar sfaturile unei femei mai in varsta s-ar putea dovedi foarte utile.

Vărsător
Daca aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie cu persoana iubita, ar fi bine sa nu stati pe ganduri, pentru ca o mica escapada poate aduce un suflu nou relatiei. Va sfatuim sa nu luati decizii importante in afaceri. Astazi exista riscul sa nu aveti noroc de parteneri prea corecti. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie.

Peşti
Este o zi favorabila deciziilor importante. Puteti sa va faceti planuri serioase in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Va recomandam sa amanati activitatile importante la locul de munca sau in afaceri, pentru ca azi flerul nu va ajuta prea mult. Este posibil sa va intalniti cu un prieten vechi si sa reinnodati relatiile.

Horoscopul săptămânii 29 august – 4 septembrie 2016
Berbec
Berbecul simte nevoia de o schimbare si are variante pentru saptamana aceasta: schimbari la locul de munca sau schimbari in locuinta. Isi dofesc o schimbare, poate fi vorba chiat de o casa noua. Atentiune! In saptamana urmatoare veti actiona favorabil.

Taur
Taurul este atentionat putin sa fie foarte atent la ce hotarari ia. Dupa eclipsa e posibil ca mintea sa o ia razna.

Gemeni
Gemenii devin incisivi, mai bataiosi. E o saptamana cu probe de incercari. Daca se vor calma vor fi mai temperati si va fi in ajutorul lor.

Rac
Pentru nativii in Rac se arata marele castig din toate punctele de vedere, in aceasta saptamana.

Leu
Pentru Lei inca sunt schimbari in curs si continua o saptamana plina de schimbari.

Fecioară
Fecioara este favorizata pana pe 9 septembrie. Pentru Fecioarele care inca nu si-au realizat scopurile, saptamana viitoare sa lase la o parte toate fricile, sa se pregateasca pentru o perioada care dureaza pana in 2017.

Balanţă
Balantele primesc impuls. Se produce un salt rapid in existenta voastra.
Scorpion
Scorpionii. Dupa atatea selectii, acum e selectia cea mai buna. Vor primi cadouri, iar toate lucrurile bune se rasfrang asupra lor.

Săgetător
Sagetatorul are de asemenea doua variante: sa se relaxese si sa termine cu spaimele interioare cum ca cineva din familie are o problema de sanatate. Atentie! Starea de sanatate e buna, are nevoie de o pastila de dragoste.
Capricorn
Capricornii au avut o saptamana precedenta cu ceva probe. Acum vor incerca sa gaseasca rezolvarile necesare pentru acele lucruri.

Vărsător
Varsatorul care deja a inceput sa aiba tensiuni. Daca ati gresit in fata divinitatii veti plati cu varf si indesat. Incercati sa nu faceti lucruri pe care sa le regretati.

Peşti
O saptamana de revigorare. Este un fel de improspatare a fortelor si pregetatiti-va partenerul de viata sa va scoata in lume si la cheltuit bani.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Redacţia Jurnalului vă informează
Bancul zilei: Educaţie cazonă în vremurile trecute
Premierul Ciolos merge saptamana viitoare in Germania, pentru intalniri economice.
Iohannis si Merkel se vor intalni in perioada urmatoare
Ce cauta Ciolos, Dragnea, Basescu, Tariceanu, Ponta si multi altii chiar in aceste zile
"Cel mai longeviv om din lume", un indonezian in varsta de 145 de ani,
spune ca vrea sa moara
Biserica lui Ştefan confiscată de stareţul Mănăstirii Popăuţi
Ioan Rotundu
Cum s-a nascut noul Frankenstein al politicii romanesti
Ambasadorul SUA ,JAMES D.PETIT ]n Republica Moldova a fost expulzat
Moldovenii cer EXPULZAREA ambasadorului SUA la Chișinău
„Zilele Nordului”, o afacere de familie ajunsă orfană politic
Cu tupeu, Mihaela Huncă continuă pesederizarea în şcolile din judeţ
Ioan Rotundu
Guvern: Alegerile parlamentare, pe 11 decembrie
Cele două plăgi care i-au lovit pe ţăranii din norul judeţului
Ioan Rotundu
Peste Transfăgărăşan...
Ioan Rotundu
Prognoza falsă a meteorologului Liviu Dragnea
Ioan Rotundu
Ce se intampla daca mananci TREI OUA PE ZI? Sigur nu stiai asta!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog