Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4079
De la 07 Ianuarie 2003
122576018

Horoscopul zilei de 30.11.2017

  • 29 November 2017, 23:00
Berbec
Se pare ca sunteti nemultumit din cauza ca trebuie sa amanati o calatorie in interes profesional. Aceasta amanare este de fapt in avantajul dumneavoastra, pentru ca astazi nu sunt recomandate calatoriile lungi. In a doua parte a zilei aveti ocazia sa puneti la cale o colaborare pe termen lung, din care sunt sanse sa obtineti beneficii materiale importante.

Taur
4 Schimbarile pe care intentionati sa le faceti in camin sunt bine primite de membrii familiei, dar ar fi bine sa tineti cont si de dorintele partenerului de viata. Va sfatuim sa nu va ocupati de mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca riscati sa nu duceti la bun sfarsit niciuna dintre ele. Spre seara, este posibil sa aveti parte de o surpriza placuta din partea unei persoane apropiate.

Gemeni
In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa finalizati o lucrare inceputa mai demult in casa. O femeie mai in varsta din familie ar putea fi dispusa sa va ajute financiar, dar probabil ca va incerca sa-si impuna ideile in legatura cu schimbarile pe care doriti sa le faceti. O cearta ar putea sa tensioneze atmosfera din familie, asa ca va sfatuim sa fiti foarte diplomat. Dupa-amiaza este posibil sa primiti o veste buna de la o ruda apropiata.

Rac
Se pare ca azi aveti multe probleme de rezolvat. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va menajati sanatatea si sa acordati mai mult timp odihnei. Aveti posibilitatea sa faceti anumite schimbari in camin, care ar putea contribui la imbunatatirea relatiilor cu partenerul de viata. In partea a doua a zilei s-ar putea sa fiti tentat sa cheltuiti o suma mare. Va recomandam sa fiti prudent, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor.

Leu
Sunteti in forma, atat fizic cat si intelectual, si puteti realiza tot ce v-ati propus. Azi sunt favorizate in special examenele, concursurile si negocierile. Nu se intrevad probleme deosebite in plan sentimental. Ar fi bine, totusi, sa fiti mai atent la problemele partenerului de viata.

Fecioară
Se anunta o zi destul de incarcata, asa ca ar fi bine sa va organizati cat mai riguros. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute. Nu este exclus sa va schimbati programul in ultimul moment, pentru a va ocupa de o problema urgenta a unui partener de afaceri.

Balanţă
Este momentul sa va concentrati atentia asupra problemelor din camin. Va puteti baza pe intuitie, dar va sfatuim sa tineti cont si de dorintele partenerului de viata. Dupa-amiaza, o ruda v-ar putea cere ajutorul intr-o chestiune financiara.

Scorpion
Astazi s-ar putea ivi ocazia sa rezolvati o problema financiara care va preocupa de mai mult timp. In prima parte a zilei este posibil sa vi se propuna o afacere care se anunta profitabila pe termen lung. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.

Săgetător
Aveti ocazia sa puneti in practica planurile pe care vi le-ati facut in legatura cu o afacere. Relatiile cu prietenii ar trebui sa fie foarte bune. Dorinta dumneavoastra de libertate ar putea genera tensiuni in familie. Va sfatuim sa fiti diplomat si sa nu refuzati comunicarea cu membrii familiei.

Capricorn
Aveti tendinta sa lucrati la mai multe proiecte in paralel. Inainte de a va apuca de ceva nou, ar fi bine sa finalizati macar o parte dintre lucrarile deja incepute. Pentru a realiza ceea ce v-ati propus, este necesar sa fiti inventiv si perseverent. Se pare ca traversati o perioada de instabilitate financiara. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa nu va lasati tentat de castiguri usoare si speculatii.

Vărsător
Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun pentru a demara noi activitati. Azi sunt favorizate si planurile de viitor pentru camin. Partenerul de viata si familia va incurajeaza si sunt dispusi sa va ajute. Dificultatile cu care va confruntati in aceasta perioada sunt trecatoare. Eastrolog.ro va sugereaza sa fiti mai optimist.

Peşti
Astazi creativitatea ar trebui sa fie la cote inalte si va poate ajuta sa rezolvati probleme dificile intr-un mod ingenios. Va recomandam sa ascultati sfaturile unei rude mai in varsta. Relatiile sentimentale par sa fie foarte bune. Atentie la tendinta de a-i face reprosuri nemeritate persoanei iubite!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Reproş nehustificat
Bitcoin a sarit si de pragul de 10.000 dolari
O firma care importa imbracaminte din Turcia a prejudiciat bugetul cu circa 45 de milioane de lei
BERD devine actionar minoritar al Black Sea Oil & Gas, ajungand astfel investitor in Marea Neagra
Reactia Facebook dupa ce unii romani care au postat materiale legate de proteste au avut conturile blocate:
A fost o eroare a sistemelor noastre
PNL a elaborat propria rezolutie a Parlamentului,
dupa scrisoarea lui Dragnea si Tariceanu, si cere discutarea ei in sedinta comuna miercuri: "Parlamentul României reafirmă susținerea pentru parteneriatul strategic România - SUA"
Fotografia de moment. SUA avertizeaza, PSD accelereaza
Deputatii USR au protestat parasind sedinta de plen si s-au dus la biroul lui Dragnea
Dan Barna: Considera ca avea dreptul sa raspunda SUA in numele Parlamentului, a avut o atitudine neutro-condescendenta
Primaria Sectorului 1 da 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului.
Ce sume au mai alocat primariile din Bucuresti
La Ipoteşti, preotul Tincu continuă să pângărească memoria titanilor culturii româneşti
Ioan Rotundu
Guvernul a aprobat majorarea salariului minim brut la 1.900 lei lunar
Comisia de buget a Senatului modifica OUG privind Codul Fiscal: Impozitul pe cifra de afaceri, optional
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog