Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19323
De la 07 Ianuarie 2003
122879390

Horoscopul zilei de 310.2017

  • 2 October 2017, 23:00
Berbec
Este posibil sa treceti printr-o perioada mai dificila pe plan sentimental. Din fericire, aveti o capacitate de comunicare foarte buna, care va ajuta sa lamuriti neintelegerile si sa dezamorsati eventualele conflicte. Va sfatuim sa tratati cu calm dificultatile intampinate in plan social. Fiti atent la ce afirmatii faceti in public!

Taur
4 In prima parte a zilei s-ar putea sa suferiti o dezamagire in dragoste. Va sfatuim sa amanati intalnirile de afaceri, pentru ca s-ar putea sa nu fiti in cea mai buna forma. Exprimati-va cat mai clar, ca sa nu fiti inteles gresit! Ar fi bine sa incercati sa va temperati orgoliul.

Gemeni
Traversati o perioada favorabila, in care aveti sanse de reusita in orice domeniu. Totusi, va sfatuim sa va exprimati cat mai clar, pentru a nu lasa loc de neintelegeri. In plan fnanciar, va sftuim sa aveti rabdare. Banii pe care ii asteptati vor veni in curand.

Rac
In prima parte a zile aveti tendinta sa criticati pe toata lumea si sa nu va multumeasca nimic. La locul de munca sau in afaceri, este posibil sa va enervati pe superiorul direct sau pe un partener de afaceri. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va pastrati calmul. Astazi ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii si cu partenerul de viata.

Leu
Nu este momentul sa incepeti activitati noi, pentru ca riscati sa nu le puteti duce la capat. Ar fi bine sa va limitati la activitati de rutina, strict necesare. Chiar daca aveti multe de rezolvat, nu este momentul sa insistati. Ar fi bine sa va concentrati asupra problemelor sociale si sentimentale.

Fecioară
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor dificultati in plan financiar si in viata sentimentala. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiilor sociale si caminului. Dupa-amiaza este posibil sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. Ar fi bine sa acceptati invitatia, pentru ca sunt sanse sa faceti cunostinta cu o persoana interesanta.

Balanţă
Aveti posibilitatea sa rezolvati probleme sentimentale. Cu putina tandrete, puteti pune capat multor tensiuni. Este posibil sa intampinati dificultati in plan financiar, dar nu este cazul sa va ingrijorati. In scurt timp, o ruda mai in varsta v-ar putea ajuta cu o suma de bani.

Scorpion
Relatiile sentimentale pot avea de suferit astazi, din cauza ca resimtiti o stare de confuzie si nu reusiti sa va faceti inteles corect. Va recomandam sa nu puneti la suflet eventualele neintelegeri cu cei din jur si sa evitati certurile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Va puteti regasi buna dispozitie intr-o vizita la prieteni sau la rude, impreuna cu partenerul de viata.

Săgetător
Nu va ambitionati sa rezolvati singur problemele locuintei! Este posibil sa intampinati dificultati serioase, asa ca eastrolog.ro va sfatuieste sa acceptati ajutorul familiei. Un barbat mai in varsta v-ar putea da sfaturi intelepte pentru a clarifica o neintelegere cu persoana iubita.

Capricorn
S-ar putea sa incepeti ziua cu un sentiment de nemultumire din cauza ca sunteti nevoit sa amanati o calatorie in interes profesional. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu deveniti morocanos, ca sa nu tensionati relatiile cu cei din jur. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiilor sociale si sentimentale.

Vărsător
O femeie din anturaj va poate ajuta sa va clarificati sentimentele contradictorii care va framanta. Pastrati-va optimismul, pentru ca perioada dificila pe care o traversati este trecatoare! In a doua parte a zilei s-ar putea sa aflati ca este posibil sa plecati intr-o calatorie in strainatate.

Peşti
Aveti tendinta de a exagera, atat in relatiile sentimentale, cat si in ceea ce priveste afacerile. Ar fi bine sa va temperati, pentru ca riscati sa va indepartati prietenii. Va recomandam sa nu fiti egoist si sa intindeti o mana de ajutor celor care au nevoie. Nu va neglijati sanatatea!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Avantajul profesiei
Patriarhul Daniel le cere bisericilor sa sprijine studentii saraci
Depopularea este cea mai mare problema a Romaniei in acest moment
Dragnea, cu privire la cresterea indicelui Robor:
Trebuie sa aiba loc o discutie cu BNR
Guy Verhofstadt, primul inalt oficial european ce rupe tacerea generalizata a UE fata de situatia din Catalonia:
Condamn clar ce s-a intamplat azi
Ce miscari autonomiste mai exista in Europa: din Catalonia in Lombardia, din Tara Bascilor in Tinutul Secuiesc
Liviu Dragnea, la inceputul anului universitar, despre manualul unic:
Cand am fost noi in facultate poate eram mai prosti, dar aveam un singur manual si se pare ca au iesit totusi ingineri, economisti, profesori
Criza spaniola a ajutat leul,
acesta castigand un ban in fata unei monede europene penalizate de piata?ROBOR urca la randul lui la 1.71%
Ordonanta de Urgenta care prevede crearea sistemului de avertizare a populatiei in caz de dezastre naturale, blocata.
Ministerul de Interne cere mai multa transparenta si considera ca nu e cazul unei situatii de urgenta pentru ca nu exista prognoze despre viitoarele vijelii
Tudorel Toader ignora avizul negativ al CSM si anunta ca nu va rescrie proiectul de modificare a legilor justitiei:
N-ai ce sa rescrii acolo
Klaus Iohannis, atac la plagiatori si la calitatea proasta a scolilor doctorale
Punct final escrocheriilor la care s-a dedat primul procuror Raluca Stâncescu
Ioan Rotundu
Tudora: Cornelia Vatavu, directorul de şcoală cu apucături dictatoriale
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog