Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7924
De la 07 Ianuarie 2003
122579863

Horoscopul zilei de 7.04.2016

  • 6 April 2016, 23:00
Berbec
Dimineata primiti un ajutor financiar nesperat si reusiti sa incepeti o activitate laborioasa. Va recomandam sa va abtineti de la speculatii, pentru ca riscati sa pierdeti mult. Nu va grabiti!

Taur
O persoana pe care o cunoasteti intamplator va dezvaluie cateva din secretele sale de afaceri si va stimuleaza sa porniti o mica afacere pe cont propriu. Puteti avea succes in orice domeniu daca abordati problemele cu seriozitate, dar va sfatuim sa aveti rabdare pana apar primele rezultate.

Gemeni
Este foarte posibil sa faceti un pas important in viata. Rudele si prietenii va sustin. Daca nu stati prea bine cu banii, nu va faceti griji! S-ar putea sa ajute o femeie mai in varsta.

Rac
Sunteti hotarat sa incepeti o viata noua si sa intrati afaceri. Nu este exclus ca dupa-amiaza sa gasiti formula optima pentru a incepe. Va sfatuim sa nu neglijati odihna. Altfel, riscati sa aveti probleme din cauza surmenajului.

Leu
Este un moment bun pentru a incepe o investitie pe termen lung. Desi riscurile sunt destul mari, sunteti optimist fiindca va bucurati de sprijinul partenerului de viata. Pastrati-va modestia si nu va lasati orbit de laudele celor din jur! Va recomandam sa evitati excesele alimentare, pentru ca sunteti predispus la probleme cu digestia.

Fecioară
Sunteti intr-o forma excelenta si puteti avea succes in afaceri, in calatorii si pe plan sentimental. Cu sanatatea si cu moralul stati foarte bine. Dupa-amiaza este posibil sa vi se propuna o colaborare.

Balanţă
Aveti ocazia sa rezolvati problemele financiare acumulate in ultima perioada. S-ar putea sa vi se propuna asociarea intr-o afacere. Puteti sa va consolidati relatiile si sa legati noi prietenii. Va recomandam sa evitati speculatiile si sa va ascultati intuitia.

Scorpion
Sunteti in forma si este momentul sa incepeti noi activitati in camin. Partenerul de viata va sprijina, iar o ruda mai in varsta este dispusa sa va ajute financiar. Va sfatuim sa fiti mai optimist si sa aveti mai multa incredere in viitor.

Săgetător
Sunteti decis sa va ocupati de probleme ale caminului. Un barbat mai in varsta din familie va ofera ajutorul, dar incearca sa va convinga ca nu faceti bine. Va recomandam sa evitati o cearta care ar putea tensiona atmosfera din familie pentru multa vreme. Seara s-ar putea sa primiti o veste buna de la un prieten, care va ajuta sa uitati de toate problemele.

Capricorn
S-ar putea sa fiti preocupat de un schimb de locuinta sau de cumpararea unei case ori de amenajarea locuintei actuale. Va sfatuim sa nu va grabiti si sa va consultati cu familia, pentru a evita orice reprosuri ulterioare. Ar fi bine sa tineti cont de posibilitatile financiare reale.

Vărsător
O afacere demarata de curand incepe sa va aduca beneficii serioase. Va recomandam sa evitati speculatiile si actiunile la limita legii, ca sa nu intrati in conflict cu autoritatile. Nu luati decizii pripite, mai ales dupa-amiaza!

Peşti
Sunteti creativ si ingenios, calitati pe care ar fi bine sa le folositi pentru a porni o afacere. In cazul in care nu va ajung banii, va sfatuim sa cereti un imprumut de la o ruda mai instarita. Chiar daca sunteti cuprins de febra afacerilor, nu neglijati relatiile sentimentale!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Ciorbă de viţel cu ardei iute
Bancul zilei: Alegere între toanta şi premianta clasei
Botoşani/Drăguşeni: Terorista Huncă de la IŞJ trimite controale în scop politic
Ioan Rotundu
Noi dovezi că prefectul Dan Nechifor este controlat politic
Ioan Rotundu
Traumatismele, cauza frecventă pentru care copiii ajung la spital
Barack Obama vrea o reforma fiscala internationala, dupa dezvaluirile Panama Papers:
Evaziunea fiscala, o problema uriasa la nivel mondial
Liviu Dragnea, urmarit penal de DNA in dosarul fostei sale sotii,
pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual
Sondaj Inscop: 58,8% din populatie considera ca lucrurile merg intr-o directie gresita in Romania
Care sunt principalele motive de ingrijorare pentru romani
Seful Centrului anticoruptie din Republica Moldova, blocat cateva ore pe aeroportul din Moscova
Cazul spionarii Laurei Codruta Kovesi:
Compania israeliana Black Cube sustine ca cei doi angajati ai sai au fost arestati in timp ce faceau descoperiri semnificative legate de coruptia din guvern si agentiile
Ambasada Israelului la Bucuresti, despre cazul spionarii sefei DNA:
Autoritatile israeliene nu sunt implicate. Ancheta ii vizeaza pe angajatii unei companii private
Franta renunta la tentativa de a numi un ambasador gay la Vatican
Fostul procuror Ioan Lascu, tatal Laurei Codruta Kovesi, este cel care i-a denuntat pe cetatenii israelieni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog