Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2530
De la 07 Ianuarie 2003
122888179

Horoscopul zilei de 8.03.2017

  • 7 March 2017, 23:00
Berbec
Este posibil sa demarati o afacere care va va aduce in scurt timp avantaje materiale consistente. Dupa-amiaza, o cunostinta v-ar putea propune o colaborare pe termen lung. Chiar daca propunerea suna tentant, va sfatuim sa o analizati cu mare atentie si sa nu va grabiti sa dati un raspuns.

Taur
4 In prima parte a zilei aveti ocazia sa va afirmati pe plan social, ca urmare a unei activitati caritabile pe care o promovati cu succes. Este o zi buna pentru a incepe un studiu, pentru comunicarea cu persoanele mai tinere si pentru calatorii in interesul familiei. Aveti grija sa va exprimati cat mai clar, pentru a nu fi gresit inteles de partenerul de viata!

Gemeni
Activitatea intelectuala v-ar putea fi perturbata de mici probleme in relatiile parteneriale. Daca reusiti sa va concentrati suficient si sa nu va asumati riscuri excesive, puteti obtine castiguri financiare. Tineti cont de sfaturile celor apropiati!

Rac
Activitatea intelectuala v-ar putea fi perturbata de mici probleme in relatiile parteneriale. Daca reusiti sa va concentrati suficient si sa nu va asumati riscuri excesive, puteti obtine castiguri financiare. Tineti cont de sfaturile celor apropiati!

Leu
Aveti idei originale, pe care colegii si prietenii le sustin. Astazi aveti un randament foarte bun si puteti sa rezolvati tot ce v-ati propus. S-ar putea sa intampinati mici dificultati pe plan financiar. Va puteti baza pe sprijinul unei persoane mai in varsta.

Fecioară
Reusitele in afaceri din ultima perioada va determina sa va ganditi la o investitie pe termen lung. Partenerul de viata si un barbat mai in varsta din familie va sustin. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.

Balanţă
Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala excelenta si reusiti sa le dati sfaturi utile prietenilor. Aveti grija sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti putea respecta! Este posibil sa petreceti seara in vizita la rude.

Scorpion
Intuitia va ajuta sa rezolvati probleme foarte dificile. Ar fi bine sa va ocupati mai mult de problemele casei, pe care le-ati cam neglijat. Daca va implicati intr-o afacere care presupune riscuri financiare, va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata.

Săgetător
In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa va ocupati de o problema financiara de care nu ati avut timp pana acum. Dupa-amiaza, o ruda v-ar putea propune sa va asociati intr-o afacere rentabila. Va sfatuim sa nu va grabiti sa refuzati propunerea, pentru ca sunt sanse mari sa obtineti beneficii importante.
Capricorn
Va adaptati cu usurinta la situatii noi si reusiti sa rezolvati unele probleme ale casei. Inspiratia si claritatea in gandire va ajuta sa le dati sugestii excelente celor care va solicita sfaturi. Astazi este favorizata comunicarea cu prietenii si cu membrii familiei.

Vărsător
Parcurgeti o perioada favorabila din toate punctele de vedere. Aveti ocazia sa obtineti castiguri financiare nesperate si sa va afirmati in societate. Relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte bune, ceea ce va intareste moralul. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Peşti
Astazi puteti avea realizari deosebite pe plan profesional si social. In partea a doua a zilei, s-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie neplanificata. Desi initial este o deplasare in interes personal, ar putea marca inceputul unei ascensiuni in activitatea profesionala.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Romania Libera: Mugur Isarescu ar fi semnat note informative la Securitate sub numele de cod "Manole"
Cum a sărbătorit 8 Martie, senatorul Papalete de Vlăsâneşti
Ioan Rotundu
Augustin Lazar: E de evitat sa avem acte de clementa pentru fapte de coruptie
Kovesi: Gratierea nu ar trebui sa se aplice celor care au comis fapte de coruptie
Iohannis, despre referendumul sau:
Am lasat-o mai incet, societatea s-a exprimat prin protestele care au avut loc
Parlamentarii PSD au votat "in bloc" ca seful serviciului secret al Politiei sa nu mai fie numit de premier,
ci de ministrul de interne loial lui Dragnea
Cine beneficiaza de amendamentele propuse de Serban Nicolae la proiectul de gratiere
Liviu Dragnea: Categoric nu sustin o lege a gratierii pentru fapte de coruptie
Liviu Dragnea explica ce a facut cu milionul de euro incasat de la Costel Comana:
O parte a fost folosita pentru constructia casei din Alexandria iar o alta parte in alte scopuri
Guvernul nu sustine amendamentele depuse de Serban Nicolae
Intra in dezbatere publica proiectul Legii preventiei
Ministerul Finantelor Publice suspenda temporar ocuparea posturilor vacante si promovarile
Guvernul anunta anularea penalitatilor de intarziere pentru rau-platnicii la Fisc care fac esalonare
Controale la magazinele on-line
Felicitare 8 Martie - Cabinet parlamentar Cristian Achiţei
: Bancul zilei: Leac original
Comunicat de presă APIA Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog