Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19572
De la 07 Ianuarie 2003
122879639

Horoscopul zilei de 8.12.2015

  • 7 December 2015, 23:00
Berbec
S-ar putea sa suferiti pierderi financiare ca urmare a esecului unei afaceri in care v-ati pus mari sperante. Relatiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate si din cauza dificultatilor de comunicare. Inarmati-va cu rabdare si evitati speculatiile financiare!

Taur
Deveniti irascibil din cauza problemelor financiare. Daca nu va temperati nervozitatea, riscati sa jigniti un prieten. Nu este o zi buna pentru a sustine examene sau proiecte si nici pentru calatorii. Puteti, insa, sa petreceti momente placute in compania persoanei iubite si a celor tineri din familie.

Gemeni
Intampinati mai multe obstacole si aveti impresia ca va irositi energia, ceea ce va creeaza o stare de nervozitate. Cei din jur va inteleg si incearca sa va ajute. Relatiile cu persoana iubita au o evolutie favorabila. Spre seara, reusiti sa rezolvati impreuna o problema casnica.

Rac
Aveti tendinta de a reactiona impulsiv si riscati sa va indepartati partenerii de afaceri si prietenii. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa diplomatie. Va sfatuim sa va menajati sanatatea si sa sa va odihniti mai mult. Acordati mai multa atentie problemelor personale ale membrilor familiei!

Leu
Un prieten nu isi respecta promisiunea facuta cu putin timp in urma, ceea ce va irita peste masura. Nu are rost sa va enervati, mai ales ca intarzierea s-ar putea sa aiba cauze obiective. Daca veti da dovada de intelegere, veti evita o cearta sau chiar ruperea legaturilor de prietenie.

Fecioară
Astazi nu este indicat sa va ocupati de probleme care necesita mult tact. Sunteti irascibil si nu reusiti sa fiti convingator. In schimb, relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune, iar cu sanatatea nu aveti probleme.

Balanţă
Aveti de gand sa va asumati prea multe responsabilitati si s-ar putea sa nu le faceti fata singur. Nu este o zi buna pentru afaceri. Riscati sa inregistrati pierderi financiare. Daca plecati la drum, va recomandam sa fiti precaut si sa va verificati cu atentie masina si bagajele.

Scorpion
In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de comunicare, ce va pot afecta relatiile sociale si sentimentale. Nu este momentul sa incepeti noi activitati sau afaceri, oricat ar fi de tentante.

Săgetător
Va dedicati unor activitati intelectuale, cu riscul de a va indeparta de prieteni, dar satisfactia morala este deosebita. Reusiti sa rezolvati toate problemele familiei. Daca se iveste ocazia sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa renuntati. Sunteti predispus la accidente.

Capricorn
Resimtiti o stare de inhibitie care va impiedica sa va exprimati clar. Din cauza dificultatilor de comunicare, este indicat sa amanati intalnirile programate pentru azi. De asemenea, nu este momentul sa faceti investitii sau sa cumparati obiecte de valoare. Este posibil sa nu faceti cea mai buna alegere.

Vărsător
Dimineata s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor mici probleme de sanatate si sa deveniti mai putin sociabil. Va sfatuim sa nu refuzati comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata. Seara sunteti vizitat de o ruda care reuseste sa va redea buna dispozitie si sa destinda atmosfera din caminul dumneavoastra.

Peşti
Nu este o zi favorabila calatoriilor in interes de afaceri. Sansele de a obtine castiguri financiare sunt mici. Relatiile sentimentale pot fi excelente, daca acordati mai multa atentie partenerului de viata.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Leac pentru nevestele guralive
Reţeta zilei: Papricaş de porc cu păstăi
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani
SUA lanseaza goana dupa aurul spatial,
dupa promulgarea legii care stabileste ca orice material gasit de un american pe un asteroid ii apartine
Beijingul decreteaza, pentru prima oara, Cod Rosu de poluare
Remus Cernea propune o lege prin care niciun cult nu va fi exceptat de la plata impozitelor pe veniturile obtinute din activitati economice
Un pericol: eroizarea suspectului de terorism din Targu Secuiesc
Ultima saptamana inainte de anticipata decizie istorica a Fed.
Pietele sunt tot dependente de bani ieftini. Care sunt cele mai vulnerabile tari
Botoşani/Darabani: Dan Tărniceru, cel mai amendat politic om de afaceri
De la Cioloş nimic, de la Dumnezeu mai mult!
Ioan Rotundu
Dragnea, avertisment pentru Guvern:
E profund gresit sa nu mai dea bani pentru infrastructura religioasa
Gabriel Oprea nu mai coordoneaza doctorate la Academia Nationala de Informatii
Cotatia petrolului se prabuseste la cel mai redus nivel din februarie 2009 pe bursa din New York
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog