Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7791 lei
1 USD = 4.2931 lei


Număr accesări
Astăzi:
13516
De la 07 Ianuarie 2003
72549097

Hotoscop

  • 22 March 2011, 23:00
Berbec – Neînţelegerile care apar în anturaj sunt provocate de o persoană care minte. Până va fi descoperit vinovatul, este de preferat să nu faceţi pe detectivul.

Taur – Trebuie să faceţi în aşa fel, încât şi ceilalţi să aibă ceva de făcut. De ce să munciţi numai dvs., iar ei să stea şi să vă contorizeze greşelile.

Gemeni – Nu vorbele sunt importante, ci faptele. Nu vă grăbiţi să vă supăraţi dacă cineva din familie e indispus şi caută nod în papură. Gândiţi-vă mai bine câte lucruri bune a făcut el pentru familie.

Rac – V-aţi plictisit de vechiul serviciu? Ar fi momentul să vă căutaţi unul nou. Mai ales că, spre seară, e posibil să primiţi o ofertă. Spiritul conservator e mult mai bine venit.

Leu – Aveţi o energie debordantă. Puteţi rezolva azi multe probleme la serviciu. Trebuie doar să nu vă lăsaţi atras în tot felul de discuţii sterile care v-ar putea răpi un timp destul de preţios.

Fecioară – Nu vă bazaţi prea mult pe propriile păreri în cazul cumpărării unor obiecte de valoare. Ar fi mai bine să-l rugaţi pe partener să vă însoţească la cumpărături.

Balanţă – Staţi cam mult timp la taifas cu un nou amic, tocmai când aveţi mai multă treabă. Îi dezamăgiţi pe cei care au avut încredere în dvs. şi v-au dat misiuni importante.

Scorpion – Ar fi bine să nu exageraţi criticându-vă partenerul. El va lua în consideraţie vorbele dvs. doar dacă nu veţi atenta la hobby-ul sau la obiceiurile sale. Cât mai mult tact!

Săgetător – O zi a bunei dispoziţii. Petreceţi-o în familie şi veţi constata că multe dintre problemele care vă preocupau se rezolvă de la sine.

Capricorn – Este o zi prosperă. Primiţi şi venituri suplimentare şi, de această dată, nu veţi cheltui banii cu multă uşurinţă. Orientaţi-vă asupra persoanelor de încredere pentru confidenţe.

Vărsător – Vă pregătiţi de evenimente de familie. Veştile primite vă ajută să ocoliţi deciziile riscante. Iată că influenţele anturajului vă susţin în alcătuirea unor planuri bune şi generoase.

Peşti – Veţi fi sufocaţi de priorităţi. Dar există şi reversul medaliei. Cele mai plăcute surprize le primiţi de la cine vă aşteptaţi mai puţin. Şeful ierarhic pregăteşte schimbări de proporţii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Începe redistribuirea personalului din spitalele desfiinţate
Zeci de cadre didactice vor rămâne fără posturi anul viitor
Senatorul Gheorghe Marcu l-a interpelat pe ministrul Funeriu
Fosta şefă a Vămii Halmeu, trimisă în judecată pentru cumpărare de influenţă
Scârba dracului!
Ioan Rotundu
Anca Boagiu vrea să scoată liderii sindicali din afacerile cu companiile de cale ferată
S-au stabilit disciplinele pentru gradaţiile de merit
Protestul dascălilor printre pavele sparte şi condiţii de şantier
O soluţie pentru medicina de familie: înlocuirea medicilor generalişti de către medicii internişti
S-au reglementat perioadele de probă la angajările în Sănătate
Directori de nota 10
Libia, o luptă pentru democraţie sau un război civil?
O româncă a compus o melodie pentru Japonia
Disensiuni reale sau joc tactic intre Medvedev si Putin?
Bancul zilei: Preotul şi poliţiştii
Gaddafi al nostru s-a numit Voronin
Caricatura zilei
Vicele Aroşoaie îăi face lui Mimor zile negre
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă