Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Pamflet
Remember
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22274
De la 07 Ianuarie 2003
93516324

Ignorat de electorat, Codreanu continuă să-şi dea cu părerea

  • 21 December 2008, 23:00
Peremiştii botoşăneni nu dau o viaţă prea lungă proaspătului Guvern. Din punctul lor de vedere dacă va „trăi” şase luni. „PRM consideră că Guvernul nu va rezista decât până în vară fiindcă nu au un program de guvernare coerent, nu au o forţă financiară pentru susţinerea acestui program. Oricâte biruri şi dări ai pune pe spinarea poporului român, în condiţiile în care la ora actuală în România sunt în şomaj atâţia oameni şi perspectiva de şomaj va fi în continuare”, apreciază liderul PRM Botoşani, Dumitru Codreanu, specificând că sursa de venit pe care se merge la ora actuală în România nu este producţia, ci jecmăneala dintr-o parte în alta.
„Dacă se aduc fonduri europene, dacă Ministerul Agriculturii va accepta şi de acolo trebuie să curgă ceva, dacă nu picură. Dacă Ministerul Mediului va accepta fondurile europene care nu sunt puţine în această direcţie şi de acolo trebuie să curgă ceva spre bunăstarea unor baroni din PSD. Vom vedea ce va fi şi la Botoşani. Dacă se va merge pe principiul feudei, aşa cum s-a instalat la ministere…Vor fi mari mişcări de trupe, de o parte şi de cealaltă şi nici nu se vor termina şi Guvernul se va duce de râpă fiindcă nu se suportă între ei”, atrage atenţia peremistul.
Printre altele, Codreanu subliniază că un Guvern în care tata socrul şi cu ginerele merg mână de mână la guvernare lasă semne clare de întrebare asupra corectitudinii. „Ilie Sârbu şi cu Victor Ponta sunt neamuri. Că se manifestă ca neamuri proaste, e altceva. Cineva spunea că este un cabinet bine structurat, că li s-a dat o sarcină precisă, atât din partea PSD, cât şi a PD-L: Fraţilor, voi sunteţi membri noştri în Guvernul României, treceţi la furat şi la adunat bani pentru îndestularea clientelei politice!”, a concluzionat preşedintele PRM Botoşani. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Românul şi burta plină
Personalităţile botoşănene ale anului 2008
Săniuţa lui Băsescu
Actorii s-au burzuluit împotriva directorului Bordeianu
40 de ani de activitate culturală continuă
Teatrul „Mihai Eminescu” va participa la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu
40 de familii sinistrate se vor muta de Crăciun în case noi
„Să-l ajutăm pe Moş Crăciun!”
Ajun de Crăciun în flăcări
Drepturi băneşti nesolicitate din necunoaşterea legii
Probleme financiare la Psihiatrie
Constată pe pielea lor ce înseamnă birocraţia
Studenţii sunt ademeniţi la muncă în străinătate
Liber la înjurături
Ioan Rotundu
Sibianul selenar
Horoscop
V-ar plăcea să lucraţi în Sussex?
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă