Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Editorial
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2765
De la 07 Ianuarie 2003
123165298
pnl
Imoral şi impostor în viaţa de familie

Socialistul Trufin şi-a făcut în anul 2021 o intrare triumfală

  • Ioan Rotundu
  • 3 January 2021, 18:27
Despre senatorul PSD de Botoşani Lucian Trufin aş putea spune că şi-a încheiat mandatul 2016 – 2020 într-un stil triumfal, triumfător păşind şi în anul 2021. Multe sunt realizările sale din primul mandat de senator şi mi-ar trebui multe pagini să le inventariez pe toate. Dar sunt câteva realizări care-l fac diferit de ceilalţi colegi ai săi de Parlament din PSD Botoşani.
Trufin a reuşit să-l poarte pe fostul ministru al Agriculturii Petrea Daea prin tot judeţul Botoşani pe unde a avut interes. Impostor, cum ăi este feleşagul, l-a purtat pe Daea prin satul Sârbi unde ministrul a cuvântat cu vorbe fără noimă de-a adormit întreaga audienţă, ce-i drept fiind şi oră târzie din noapte. Apoi l-a dus la Săveni, unde i-a adunat pe procesatorii de lapte din zonă, i-a prezentat ministrului care i-a lăudat pentru realizări, fără a se cunoaşte care ar fi fost acestea. Iar Trufin a plusat în faţa ministrului promiţând procesatorilor că marca de „caşcaval de Săveni” va deveni marcă europeană. N-a precizat în ce an iar Daea nu mai este ministru, aşa că… adio marcă europeană.
L-a mai dus pe Dea să vadă o pompă de apă la primarul fermier de Manoleasa, Cristian Aroşculesei. Pompa a stropit cât s-a învârtit ministrul prin zonă, după care a secat brusc. Nu şi buzunarul primarului fermier care a profitat pe seama ei de ceva bănuţi publici pentru realizarea de instalaţii de irigare.
Împreună cu impostorul demolator al Staţiunii Popăuţi, plagiatorul care şi-a obţinut titlul de inginer doctor furând din arhivă lucrările omului de ştiinţă biolog dr. Gheorghe Hrincă, oierul Ionică Nechifor, senatorul Trufin l-au purtat, precum pe cel cu veriga-n bot, pe ministrul Daea prin Staţiunea devenită stâna lui Nechifor, după care, la vreme de noapte şi ploaie l-au băgat pe ministru în casa lui Nechifor situată peste drum de Staţiune ca să-i fie mai uşor cu transferul patrimoniului., După o discuţie de taină la miez de noapte şi cu şoaptele acoperite de ploaia mocănească de afară, ministrul a plecat extrem de bucuros şi mai bogat decât venise. Cum ministrul era însoţit şi de nevasta cocoţată direct de Resurse Umane la APIA Bucureşti, şi cucoana s-a rostuit cu ceva brumării. După această vizită nocturnă, se spune că Nechifor şi cu Trufin erau cei care făceau jocurile în AĂPIA Botoşani.
A mai bifat domnul senator Trufin şi un magazin, chipurile al Producătorului, unde, susţine demnitarul, s-ar vine produsele producătorilor botoşăneni. De fapt se vând lactatele produse la făbricuţa sa din Vlăsâneşti.
Dar cea mai mare realizare din mandatul proaspăt expirat şi totodată reînnoit a senatorului Trufin rămâne învăţătura sa dobândită după acţiunea PSD-ului intitulată „Coaliţia pentru familie”. Susţinător al familiei tradiţionale şi trainice, educativă şi creştin ortodoxă, Trufin a făcut campanie pentru referendumul din 6 şi 7 octombrie 2018 ca românii să voteze o familie formată din bărbat şi femeie.
Referendumul s-a terminat în coadă de peşte dar nu şi pentru senatorul Trufin care a descoperit că familia tradiţională poate fi formată şi din nevastă şi amantă.
Când l-am descoperit că are amantă şi chiar în perspectivă un copil cu ea, Trufin m-a ameninţat public că mă va chema în judecată că i-am făcut familia şi statutul său social de râs iar ca martor va fi chiar soţia sa. N-a durat mult şi dubla sa viaţă de familie a primit confirmare publică, adică soţul imoral şi impostor şi-a adus amanta la părinţii din Vlăsâneşti cu tot cu copilul pe care i-l concepuse în cuibuşorul lor de nebunii care pare să se fi înjghebat chiar în campania pentru referendumul „Coaliţia pentru o familie”. Asta da, coaliţie!
Păşind în anul n2021 cu un nou mandat de senator în buzunar, Trufin a simţit nevoia să se laude şi cu viaţa de familie extraconjugală, aşa că a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu proaspăta fiică, amantă şi băiatul din prima căsătorie, adăugând mesajul „Mulţumesc lui DUMNEZEU, sunt un om împlinit şi recunoscător pentru băiatul şi fata mea!” Fotografia i-a adus câteva sute de aprecieri şi peste o sută de distribuiri.
Am stat şi m-am gândit: oare pentru ce l-au felicitat? Pentru viaţa imorală? Pentru că şi-a înşelat soţia cu amanta? Pentru că se simte împlinit că şi-a destrămat familia? Lucian Trufin este un politician produs al chipului şi asemănării unora dintre noi. „Proşti, da mulţi!” era vorba domnitorului Alexandru Lăpuşneanu.
Cert este că Trufin a păşit în anul 2021 în aplauzele a sute de susţinători. Triumfală intrare în noul an şi în deplină armonie cu feleşagul său!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Misterul proaspetei soţii
Horoscopul săptămânii 28.12.2020 – 3.01.2021
Liberalii pregătesc o ticăloşie de zile mari
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Mesaj de mulţumire
Gaşca care a pus la cale ca peştele lui Nistor să fie bun de consum
Ioan Rotundu
A fost trimis acasă şi ultimul stâlp al culturii botoşănene
Ioan Rotundu
Târguieli mediocre pentru funcţia de subprefect
Ioan Rotundu
„Regina Minciunii” s-a dat iar de gol că ne-a minţit
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog