Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Politică
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
39152
De la 07 Ianuarie 2003
108575793

Impostorul Şoptică şi-a primit „arginţii” trădării

  • Ioan Rotundu
  • 18 September 2021, 15:20
Duminică, 26 septembrie a.c., după prima zi de Congres, liberalii s-au întrunit din nou în şedinţă, de această dată restrânsă, pentru a !alege conducerea centrală a partidului.
Dintre cei 80 de delegaţi ai Organizaţiei PNL Botoşani care s-au deplasat la Bucureşti, pentru a doua zi au rămas puţin peste 30, printre ei aflându-se la loc de cinste penalii Dan Oloeriu, Costel Romanescu, Lucian Borfotină şi Ionică Nechifor. Toţi aceştia au rămas să-l susţină pe Costel Şoptică la funcţia de membru în Biroul Executiv.
Pentru că susţinătorii echipei lui Ludovic Orban au renunţat la candidaturi, alegerile s-au simplificat prin faptul că noii aleşi au fost cei din echipa care l-a susţinut pe Florin Cîţu. Printre ei aflându-se şi trădătorul lui Orban, deputatul impostor Costel Şoptică care, iată, a ridicat statutul de infractor la nivel de conducere centrală a PNL, demonstrând încă odată,m deşi nu mai era nevoie, că şi Florin Cîţu s-a şters la fund cu sloganul ”Fără penali în funcţii publice”
. Planul găştii de penali din PNL Botoşani are acum pe agendă şi ordinea de zi, ca primă prioritate, schimbarea din funcţie a prefectului Dan Nechifor care s-a dovedit a nu-şi îndoi şira spinării în faţa impostorului Şoptică şi nu i-a executat ordinile pentru că ar fi încălcat legile statului.
Pregătit pentru funcţia de prefect ar fi Sorin Cornilă, devenit mâna dreaptă a lui Şoptică demonstrând slugărnicie şi chiar riscul de a-şi asuma fapte ce dau noroc bun cu legea penală. Există vehiculate printre liberali că în urma alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale din anul 2019 s-au semnat şi depus la Autoritatea Electorală Centrală documente nu tocmai cuşere prin care s-au încasat sume importante de bani de la bugetul de stat.
Există în curs o astfel de anchetă şi se pare că informaţiile vehiculate nu sunt lipsite de temei, Şoptică şi cu noua sa mână dreaptă urmând a explica celor în drept în ce constă cheltuiala electorală înregistrată pe 2 facturi emise de o societate de construcţii şi care au stat la baza decontărilor către AEP.
Imediat ce Şoptică l-a trădat pe Orban în favoarea lui Cîţu, printre liberali s-a aflat că preţul acestei trădări ar fi numirea lui Costel Şoptică ministru la Agricultură. Dacă tot Guvernul PNL a numit director la OGA Bistriţa un cititori de aparate de cafea şi o chelneriţă inginer la OGA Iaşi, de ce n-am avea ministrul Agriculturii un fizician?
Îl informez pe impostorul deputat, candidat la funcţia de membru în BEx. PNL Costel Şoptică că un anume procuror din DNA Bucureşti s-a arătat interesat de dosarul său pus la păstrare de către cineva din DNA Suceava. Să-i dea Dumnezeu procurorului putere de muncă şi inimă tare atunci când va primi şi restul inventarului de haiduceli asupra banului public practicate de evazionistul de înaltă clasă care este Şoptică.
În ce-i priveşte pe cârcotaşii care mă acuză că fac afirmaţii false despre penalii din PNL, le promit că în această săptămână le voi prezenta sinteza faptelor comise de către fiecare dintre cei pe care-i tot pomenesc. Nu mor caii când vor câinii penali! Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


În atenţia primarului comunei Băluşeni şi a directorului APM
Ioan Rotundu
Primăria Mihai Eminescu: Comunicat de presă
Congresul liberalilor socialişti şi troglodiţii
Ioan Rotundu
Strategia lui preşedintelui Iohannis şi pionul otrăvit Cioloş
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 27.09 – 3.10.2021
Bancul săptămânii: Ameninţare matrimonială
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Toate calculele politice înaintea moțiunii de cenzură.
Ce scenarii se vehiculează și cum schimbă PSD regulile jocului
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă