Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4471
De la 07 Ianuarie 2003
104751338

Impostura, boala cu care s-a infestat şi Doina Federovici

  • Ioan Rotundu
  • 4 August 2022, 14:19
Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani dar şi al PSD, cuprinsă de febra festivităţii tăierii panglicii la reabilitarea spaţiului UPU din cadrul Spitalului Judeţean „Mavromati” a declarat că va construi încă 3 spitale, două la Botoşani şi unul la Săveni.
Impostura este o boală a politicienilor care, incompetenţi şi cu un orizont al culturii generale redus, dar pricepuţi în a manipula publicul prin minciuni şi alte ipocrizii menite să le aducă câştiguri electorale, pare s-o fi infestat ş pe Doina Federovici.
Încă n-au ieşit din memoria comunităţii botoşănene promisiunile socialistului primar şi impostor Ovidiu Portariuc care timp de patru ani, în mandatul 2012 – 2016, susţinea sus şi tare că va construi în Botoşani 3 spitale. Se pare că această cifră 3 a devenit un simbol al imposturii liderilor PSD, de vreme ce mai toţi o folosesc ca dimensiune a mărimii minciunilor pe care le debitează în public. De pe urma promisiunilor lui Portariuc ne-am ales cu un spital de boli infecţioase care nu poate fi dat în folosinţă pentru că s-a construit fără am fi racordat la utilităţi.
Nu-i o minune acest fapt pentru că tot Portariuc a construit şi apartamente ANL în zona Lebăda, şi tot fără a fi racordate la utilităţi, apartamente care stau nefolosite de ani de zile pentru că nu s-a găsit o soluţie de rezolvare a problemei.
Tot de la primarul Portariuc botoşănenii moştenesc şi ruinarea Teatrului „Mihai Eminescu” care, dintr-un puternic simbol al culturii noastre a devenit un şi mai puternic simbol al competenţei şi imposturii celor din PSD.
Iată că iar ne lovim de cifra 3: spitalul de boli contagioase, apartamentele ANL şi teatrul. Cum va construi Federovici cele 3 spitale nu ne-a spus. Nu ne-a spus nici când va începe proiectarea lor, când şi cum se va obţine finanţarea, când se va organiza licitaţia şi va începe construcţia lor.
Poate că botoşănenii n-au uitat că mentorul investiţional al primarului Portariuc a fost celebrul socialist clown Radu Mazăre, acum şi mai celebru puşcăriaş. Mazăre a venit la Botoşani de-a turnat prima lopată cu mortar la blocurile ANL şi spital. Cum Mazăre mai are a sta câţiva ani după gratii, Federovici nu se va putea bucura de sfaturile lui „înţelepte”.
Mai rămâne să-l aducă pe post de Mazăre pe Liviu Dragnea pe care l-a slujit cu credinţă (foto) şi chiar în vara anului 2019, împreună cu premierul de atunci Viorica Dăncilă, i-a cerut să candideze la Preşedinţia României. N-a mai apucat să candideze, dar a ajuns preşedinte de cameră la Penitenciarul Rahova.
Federovici, dacă v rea să-şi ducă impostura până la capăt, să se grăbească să-l aducă pe Dragnea la Botoşani pentru a marca locurile viitoarelor spitale. Nu de alta, dar procurorii de la DNA vor să-l vadă din nou intrând pe poarta Penitenciarului Rahova. De această dată pentru ceva mai mulţi ani!
Doinei Federovici i-ar sta mai bine să-l determine pe socialistul primar Cosmin Andrei, cu statut de Guliţă al PSD, să spele ruşina aşezată pe imaginea PSD prin a rezolva problema spitalului de boli infecţioase, a apartamentelor ANL şi ale teatrului, probleme create tot de el.
Odată rezolvate aceste probleme, se va putea relua promisiunea cu cele 3 spitale pentru că ar deveni ceva mai credibilă şi nu ne-ar mai trimite cu gândul la impostura politică de care dă dovadă în momentul de faţă.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 8 – 14 august 2022
Bancul săptămânii: Umor fin cu Dalai Lama
Câtă vreme vom mai răbda să fim umiliţi în propria casă?
Ioan Rotundu
Conac monument istoric şi parc dendrologic abandonate ruinei
Ioan Rotundu
Cum a reuşit Asztalos discriminarea discriminării
Ioan Rotundu
incident filmari piata Dorohoi
Csaba Asztalos îl va cita pe premierul Viktor Orban la CNCD
Ioan Rotundu
Ticăloşie jurnalistică pe seama concursului de vameş şef la Stânca
Ioan Rotundu
„Pui de pe casă” care au adus celebritate localităţi Ciocăneşti
Ioan Rotundu
Lumea lu’ Rotundu: Tezaurul de la Ciocăneşti
Ce salarii au șefii de instituții publice controlate de Parlament / Cât câștigă șefii de la Curtea de Conturi, Avocatul Poporului, Consiliul Legislativ, AEP, ASF și Serviciile Secrete
Luminita Pirvu • HotNews.ro
Primăria Mihai Eminescu - Comunicat de presă
Protestul anemic al bătuţilor şi umiliţilor
Ioan Rotundu
Seceta a muşcat adânc din veniturile fermierilor botoşăneni
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă