Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16212
De la 07 Ianuarie 2003
120811485

În ALDE Botoşani, stânga nu ştie ce face dreapta

  • Ioan Rotundu
  • 19 June 2017, 23:00
Viorel Luca este membru ALDE Botoşani şi face parte din conducerea partidului. În această calitate a primit în responsabilitate coordonarea mai multor organizaţii locale din zona de nord-vest a Dorohoiului, el locuind în satul Smârdan, comuna Suharău.
Ieri, am primit pe pagina personală de Facebook următorul mesaj: „Buna ziua, poate va intereseaza, nu cred ca este important, poate va prinde bine informatia. Un consilier Alde de la Cristinesti exclus pentru 3 absente nemotivate. Este vorba de cumnatul meu Darie Ovidiu , raspund de aceasta zona in calitate de sef de zona Alde, am fost informat de secretaru comunei si presedimtele de organizatie Alde Cristinesti ,la rindu meu am informat pe secretaru Alde Botosani domnu Fedor,, consilierul Darie a fost inlocuit cu urmatoru candidat de pe lista de consilieri respectiv locu 6 domnisoara Popinciuc, o zi buna sa aveti.”
Textul este confuz şi n-am înţeles dacă am primit o reclamaţie referitoare la un abuz a primarului comune Cristineşti sau pur şi simplu autorul textului vrea să-şi vadă numele în Jurnalul.
L-am sunat pe primarul comunei Cristineşti Marinel Stredie, care mia- explicat situaţia. Darie Ovidiu a fost ales şi validat consilier local după alegerile din iunie anul trecut dar n-a mai dat pe la şedinţele de Consiliu Local pentru că a plecat la muncă în Spania.
„Nu puteam să-l acopăr ca prezent, el fiind prin Spania unde i s-ar fi putut întâmpla orice. Dealtfel am avut o discuţie cu el şi mi-a spus că rămâne la muncă în Spania. În aşa situaţie, i-am informat pe consilierii locali care au decis excluderea lui. De la ALDE Botoşani a adus adeverinţă că este înlocuitorul lui Darie Ovidiu, domnişoara Popinciuc” – mi-a explicat primarul.
Aşadar, Viorel Luca, deşi are în responsabilitate organizaţia ALDE a comunei Cristineşti, n-a fost informat de la sediul din Botoşani ce decizii s-au luat pentru înlocuirea consilierului exclus pentru absenţe repetate.
Firesc ar fi fost ca Luca să fi aflat direct din gura cumnatului că el a ales să rămână în Spania şi că nu-l mai intere4sează funcţia de consilier local. Dar cum prin ALDE Botoşani păstorit ca preşedinte de către Liliana Mincă stânga nu ştie ce face dreapta, nu avem a ne mira.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Tariceanu: Conducerile PSD si ALDE au avut luni discutii "exploratorii" cu UDMR
Liviu Dragnea: Voi propune mai multe variante de premier;
si acum simt usturimea de la o singura varianta
Nu vindem Transilvania, nu vindem nici o bucata din tara
Parchetul General deschide dosar penal cu privire la inregistrarile audio din sedinta DNA
O lege care ar aduce mai multi producatori agricoli in marile magazine
se dovedeste nefunctionala. Cauze si efecte
Merkel: O slabire a progreselor Romaniei in statul de drept si lupta anticoruptie nu ar fi un lucru bun
Iohannis: Am cazut de acord ca relatia transatlantica e vitala, UE e importanta pentru SUA si invers
Horoscopul zilei de 17..66.2017
Bancul zilei: Dialog la Oficiul pentru Plasarea Forţei de muncă
Salvatorii democratiei si pucistii
Semnificatia votului din PNL: respingerea lui Iohannis
„Sinaxa monahală”, o palmă de obrazul BOR
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă