Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4619
De la 07 Ianuarie 2003
114834251
În cazul juristei de la IŞJ Botoşani,

Urmează dezvăluiri care, dacă se vor adeveri, sunt şocante

  • Ioan Rotundu
  • 26 February 2023, 21:02
După publicarea denunţului primit la redacţie de la un grup de cadre didactice referitor la activitatea juristei Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, Carmen Truşcanu, informaţii cuprinse în articolul intitulat „Un alt capitol negru in activitatea ISJ Botoşani - Când pui lupul paznic la oi” postat pe site-ul Jurnalului în 23 februarie 2023, am aşteptat să primesc de la juristă un punct de vedere pentru a-l face public.
Nu am primit acest punct de vedere, în schimb am primit un telefon prin care mi s-a adus la cunoştinţă că jurista îşi va publica un punct de vedere într-o altă publicaţie locală cu care se are bine.
Carmen Truşcanu a aflat de la oamenii săi de încredere şi de anturaj că eu nu pot fi cumpărat şi nici minţit pentru că am o bogată experienţă şi cunosc foarte bine fiecare unitate administrativă din judeţ, probabil acesta fiind şi motivul său de a publica propriul punct de vedere în afara Jurnalului. I-şam spus celui care mi-a telefonat că îmi este indiferent unde-ţi publică precizările la articolul apărut în Jurnalul, cu condiţia să fie sinceră şi completă în a da informaţiile de interes public pentru că ea este funcţionar public al statului plătită din banii publici şi este dreptul nostru să ştim pe cine şi pentru ce-l plătim.
Dacă Jurista Carmen Truşcanu va oferi public informaţii despre parcursul său profesional, adică de la vânzător de pâine la jurist, rolul jucat la fosta societate Co0maliment şi colaborarea sa cu omul de afaceri Constantin Cuciureanu, ce relaţie a avut cu Dumitru Morhan fost preşedinte al Uniunii Ucrainenilor din România şi cum au gestionat împreună fonduri europene de 500 mii euro, despre relaţia sa cu notara Reta Aniţei, despre relaţia sa cu Dan Chiorăscu, fost ofiţer la „Doi şi un sfert” în IPJ Botoşani şi în ce condiţii de legalitate practică avocatura simultan cu funcţia de jurist etc., atunci voi fi convins că punctul său de vedere este unul corect, cinstit , este un izvor al sincerităţii şi demnităţii profesionale.
Documentele pe care le-am primit la redacţie şi care zugrăvesc anumite aspecte din viaţa sa profesională sunt documente care în orice instituţie sunt deţinute numai de persoane autorizate. Faptul că ele au ajuns la mine este dovada că denunţul primit a fost întocmit de cadre u munci de răspundere din IŞJ Botoşani care nu mai vor să fie părtaşe la suita de ilegalităţi care se înmulţeşte de la o zi la alta.
Sunt în curs de verificare a mai multor acuzaţii aduse juristei Carmen Truşcanu de către diferite persoane care se consideră înşelate şi escrocate, acuzaţii care sper să nu se adeverească pentru că ar fi prea şocante.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ce se întâmplă când şoferul se ridică peste volan ca să fie ministru
Ioan Rotundu
De ce n-au avut apă la robinet cei din satul Ichimeni
Ioan Rotundu
Mă rog Marelui Arhitect să i se împlinească dorinţa!
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 20 – 26.02.2023
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Inspiraţie preventivă
Român din diaspora, campion la concursurile de drift,
poartă mereu steagul României pe mașina sa
Ce susţin ştiutorii, ce spune directorul Melniciuc
Ioan Rotundu
Scurtă continuare pentru
Botoșanii de ieri și de azi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă