Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Important
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
58
De la 07 Ianuarie 2003
92484295

În ce context a fost propus Şerbănoiu ca prefect de Botoşani

  • Ioan Rorundu
  • 5 November 2019, 16:04
Zvonul lansat de Viorel Şerbănoiu, încă şef al Inspectoratului Judeţean Botoşani ,fără portofoliu, adică fără dreptul de a semna documente, cum că ar putea fi viitorul prefect de Botoşani în Guvernul Orban a stârnit vii controverse. Majoritatea poliţiştilor au luat declaraţia comisarului şef Viorel Şerbănoiu ca având acoperire în relaţia acestuia cu Cătălin Flutur, primarul liberal care l-a cununat şi care are influenţă în PNL Botoşani.
Aşa cum am şi comentat, Cătălin Flutur a negat orice implicare a sa într-o eventuală susţinere a lui Şerbănoiu la funcţia de prefect, în cursul zilei de astăzi reiterându-şi declaraţia ţi întărind-o cu faptul că, potrivit Codului administrativ, Şerbănoiu nu îndeplineşte condiţiile de a fi numit prefect.
Intrigat de modul în care a apărut acest zvon şi mai ales de declaraţia lui Şerbănoiu făcută prin sediul IJP Botoşani că el ar putea fi viitorul prefect, am continuat să aflu pe alte căi cum s-a năsut această propunere mult comentată de poliţişti şi de botoşănenii care au luat cunoştinţă.
Firile duc în afara oraşului Botoşani, mai exact la poligonul militar de tragere de la Copălău. În urmă cu vreo trei săptămâni în acest poligon a avut loc o tragere la ţintă cu pistolul la care au participat şefii PSD de la instituţiile descentralizate în frunte cu prefectul Dan Şlincu . N-am aflat rostul acestei şedinţe de tragere şi împotriva cui se pregăteau şefii PSD să tragă la nevoie dar ştiu că tragerea a fost urmată de o agapă cum numai social-democraţii se pricep să organizeze. Necăjiţi că ar urma să iasă de la guvernare, lucru care s-a şi întâmplat, şefii PSD şi-au înecat frustrările în paharele cu tărie şi vin.
Discuţiile au alunecat încet şi asupra celor care le va lua locul la şefie. Adică ce potenţiali liberali ar putea să le preia funcţia. Discuţia cea mai aprinsă s-a purtat asupra funcţiei de prefect. Cine ar putea fi susţinut şi de PSD ca să nu le facă necazuri şi mai ales să-l poată controla la nevoie. S-au rostit multe nume, dar numai Marian Ciornei, şeful Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Botoşani (foto sediul) a rostit numele comisarului şef Viorel Şerbănoiu, aflat de faţă la chiolhan.
Aşa a ajuns Şerbănoiu să se umfle în pene în faţa poliţiştilor că el va fi viitorul prefect, susţinut fiind şi de PSD. Nu va fi! Pensionar, da!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Corupţia din Poliţia Ştefăneşti ocrotită de la nivelul IJP Botoşani
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 4. - 10.11.2019
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Sfântul politicienilor
Studiu de fezabilitate pentru „Autostrada Nordului” Satu Mare - Suceava,
deși proiectul nu este inclus în Masterplanul de Transport
Nu, este doar teama de consecinţele faptelor comise
Ioan Rotundu
Primăria Mihai Eminescu – Comunicat de presă
Cum deputatul PSD Costel Lupaşcu se laudă cu realiozări pentru care nu are niciun merit
Posibile tentative de jefuire a bugetului Primăriei Botoşani
Solicitări de donaţii şi sponsorizări în scop cultural
Mesaj de condoleanţe
Alegeri prezidenţiale fără miză şi cu multe situaţii ridicole
Ce-i reproşez şi ce îmi doresc de la preşedintelui Klaus Iohannis
Ioan Rotundu
imele rezultate, Auckland, Noua Zeelandă
- Barna - 47,6%, Iohannis - 27,2% (191 votanți)
Stupizenie de răspândac PSD în ziua alegerilor
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă