Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10699
De la 07 Ianuarie 2003
111081284
În numirea prefectului,

Ticăloşii din PNL Botoşani mai ticăloşi decât cei din PSD

  • Ioan Rotundu
  • 4 December 2019, 12:25
La nivel de PNL Bucureeşti, prin preşedintele partidului Ludovic Orban ajuns premier, a luat decizia ca funcţia de prefect a judeţului Botoşani să revină celor de la ALDE. Când a fost desemnat premier de către preşedintele Klaus Iohannis, Orban n-a explicat românilor, votanţilor PNL, că el va guverna alături de PMP şi ALDE, că aceste două partide vor primi în guvernul său funcţii de secretari de stat.
Ca orice ticălos din actuala clasă politică românească şi Orban a ascuns românilor adevăratele sale jocuri politice menite să-l aducă la putere. În campania alegerilor prezidenţiale n-a suflat o vorbă că PNL va guverna alături de PMP şi ALDE. Dacă ar fi făcut-o, mai ales cu ALDE, altfel ar fi votat o mare parte dintre români iar cei de dreapta ar fi stat acasă. Altfel ar fi votat şi cei din diaspora în turul I al alegerilor prezidenţiale iar Dan Barna ar fi fost în turul II şi nu socialista analfabetă funcţională Viorica Dăncilă.
Liderul PNL a ascuns românilor toate aceste înţelegeri politice de culise iar acum le pune în practică. Victimă a acestor jocuri politice mizerabile care demonstrează că Orban nu este altfel decât cei din PSD, judeţul Botoşani este cel mai umilit din ţară.
Revoltaţi de modul în care românii au votat în turul I al alegerilor prezidenţiale, primarii PNL s-au mobilizat şi au reuşit ca în turul Ii să schimbe culoarea judeţului Botoşani din cea roşie în albastră. În loc ca eforul lot să fie apreciat de către cei din conducerea PNL Bucureşti, de către premierul Orban, ca răsplată, una extrem de umilitoare, funcţia de prefect a fost făcută cadou celor din ALDE.
Decizia celor din conducerea PNL Bucureşti, a premierului Orban, este una de o ticăloşie, de o monstruozitate politică care depăşeşte cu mult ticăloşiile celor din PSD – ALDE. Mai ales că filiala ALDFE Botoşani este o adunătură de imorali şi infractori care de trei ani de zile au creat greutăţi cursului normal al bieţii economice şi sociale a judeţului, urmărind interesele lor de grup.
Liliana Mincă, o ticăloasă care a trecut pe la toate partidele existente în România, oploşită acum pe la Pro România, a transformat ALDE Botoşani într-o adunătură de personaje controversate şi cu manifestări care n-aveau cum să aducă cinste judeţului. Reamintesc aici pe Dumitru Zmău, aflat în conducerea partidului, care s-a deplasat la Parlamentul României şi a arătat curul gol în faţa Senatului. Amintesc de faptul că în ALDE Botoşani au pătruns soţii Ţurcanu, Roxana şi Florin, doi politicieni lipsiţi de morală, de respect pentru comunitatea botoşăneană, ea o parvenită, el un condamnat şi cu şanse de a deveni recidivist.
Ce viitor prefect pute oferi botoşănenilor acest partid? Un personaj după chipul şi asemănarea lor, iar personajul se numeşte Mihaela Aroşoaie, actual şef Serviciu Juridic în Prefectura Botoşani. Cu familia destrămată, imorală şi în plan profesional, slugă devotată celor din PSD, Aroşoaie este desemnată de către cei de teapa sa ca viitor prefect. Între actualul subprefect Mihaela Lozneanu şi viitorul prefect Mihaela Aroşoaie, moral şi profesional, nu-i nicio diferenţă, ambele având o mapă profesională cât se poate de controversată şi umilitoare pentru botoşăneni ca să accepte să fie reprezentaţi în funcţii oficiale de astfel de personaje.
Trebuie ca botoşănenii să ştie şi cine sunt liberalii care ne umilesc prin na promova în funcţii de reprezentare a judeţului persoane compromise. Primul ticălos rămâne premierul Ludovic Orban, cel care a acceptat o alianţă politică cu cel mai ticălos om politic după Liviu Dragnea, adică Călin Popescu Tăriceanu. ALDE condus de Tăriceanu a susţinut toate demersurile antidemocratice ale PSD-ului, iar Tăriceanu a atacat cu cerbicie justiţia, pe preşedintele ţării, pe cei din conducerea UE, numai ca să se salveze pe el, un ticălos care , premierul României fiind, a luat mită 800 mii dolari ca să le permită oamenilor de afaceri austrieci să spolieze ţara.
Să-l numim aici pe senatorul preşedinte al PNL Botoşani, Costel Şoptică, care a acceptat decizia lui Orban fără a lua atitudine fermă, fără a anunţa că demisionează din toate funcţiile din partid, fără a explica premierului cine este de fapt cea propusă de ALDE Botoşani pentru funcţia de prefect şi cât rău a făcut acest partid botoşănenilor. Lui Şoptică trebuie să-i alăturăm numele primarului Cătălin Flutur care, în speranţa că va avea în următorul mandat o majoritate în CLM Botoşani, se face frate cu dracu ALDE ca să treacă puntea.
Îi amintesc lui Flutur că în anul 2012 a pierdut funcţia de primar datorită viceprimarului Florin Ghiorghiţă, ajuns extrem de urât de către botoşăneni şi a lui Ioan Diaconu, un arogant ce conducea Modern Calor. Există mari şanse ca la anul Flutur să piardă alegerile din nou, asocierea cu Roxana şi Florin Ţurcanu, doi impostori pătrunşi în conducerea ALDE Botoşani, fiind una total neagreată de botoşăneni.
Dacă Aroşoaie va ajunge prefect de Botoşani, botoşănenii cu orientare de dreapta, în alegerile de la anul vor sta acasă iar PSD va prelua Primăria Botoşani şi va continua să conducă Consiliul judeţean. Dacă asta vrea Orban şi clica lui de la Botoşani, asta vor avea! Păcat pentru efortul liberalilor de bună credinţă şi dornici să scoată judeţul de sub dominaţia nefastă a PSD-ului, un efort rămas fără aprecierea şi răsplata cuvenite. Închei cu întrebarea retorică ce-o fi oferit ticălosul de Orban celor din UDMR pentru a beneficia de voturile lor? Ungurii ştiu să-şi vândă voturile doar în interesul lor şi în dauna românilor pe care-i dispreţuiesc.
Decizia cu Aroşoaie nu este legiferată. Se mai poate reveni asupra ei, măcar în al 12-lea ceas. Părerea mea!.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Ardeleanul şi antichităţile
hHoroscopul săptămânii 2 – 8.12.2019
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 29 noiembrie 2019
Liberalii se cotonogesc unul pe altul şi împreună partidul
Ioan Rotundu
Ziua Naţională sărbătorită la Darabani
Aflaţi cine sunt cei care au confiscat demnitatea săvinenilor
Ioan Rotundu
Începând de astăzi se pot depune cererile pentru acordarea tichetelor sociale
Epigrama săptămânii
Ioan Mamaische
Ionică Nechifor lăsat de executorul judecătoresc fără maşină la scară
Ioan Rotundu
Sfaturile preşedintelui Iohannis şi surzenia liberalilor
Ioan Rotundu
Drama familiei Dumitraş, victimă a abuzurilor mafiei imobiliare
Ioan Rotundu
O nouă ticăloşie marca PSD – ALDE: mită pentru jurnalişti
Ioan Rotundu
Magia Sărbătorilor cuprinde Botoșanii
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 6.12.2019
Primăria comunei Mihai Eminescu: N ATENTIA CETATENILOR
Lumea lu' Rotundu: Eroi sau şarlatani?
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă