Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
30909
De la 07 Ianuarie 2003
80587481

„În prag de sărbători suntem alături de o familie nevoiaşă”

  • 22 December 2010, 23:00
La sfârşitul săptămânii trecute Organizaţiei Femeilor Social Democrate Botoşani a concretizat acţiunea „În prag de sărbători suntem alături de o familie nevoiaşă”
În satul Corjăuţi din comuna Hilişeu Horia, , îşi duce existenţa de pe o zi pe alta familia Ţinculei . „O familie din zecile sau chiar sutele de familii extraordinar de sărace din judeţul Botoşani. Pentru a ajunge la această familie trebuie să urci pe jos aproximativ 2 km. de la drumul principal, deoarece drumul, dacă se poate numi aşa, sau mai bine zis cărăruia este total impracticabilă pe o asemenea vreme. Această familie compusă din 5 persoane, nu au curent electric, iar condiţiile în care trăiesc sunt total improprii.
Toţi copii merg la şcoală şi chiar au rezultate bune. O familie simplă, care trăieşte din alocaţia copiilor şi ce mai reuşesc părinţii să adune din munca cu ziua pe la diferite persoane. Nu se plâng şi nu cer nimănui nimic. Am încercat să oferim toate cele necesare acestei familii pentru ca măcar o dată să întâmpine sărbătoarea naşterii Domnului asa cum se cuvine cu masa plină. Am văzut bucuria în ochii acestor copii dar şi mulţumire pe faţa părinţilor”
a declarat preşedinta organizaţiei de femei din PSD, Doina Feodorovici.
Pentru că aceşti copii nu au avut nici o dată un brad de Crăciun în casă, femeile din PSD le –au oferit unul împodobit, alături pachete consistente cu alimente, - ulei zahăr, făină, orez, preparate din carne etc., dulciuri, fructe, haine, produse de igienă, dar şi rechizite şcolare şi jucării. La această acţiune au fost prezente şi Mioara Jurgiu şi Angelica Gherase, dar şi preşedinta Organizaţiei comunale de femei PSD Hilişeu Horia, Istrati Alina. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Urători trataţi cu spatele de anumiţi consilieri judeţeni
Canceu de secol XIX din Transilvania
Anunţ Tv SOMAX
Spitalele vor oferi meniuri adaptate
DSP Botoşani are din nou conducere interimară
Un nou consilier judeţean a depus ieri jurământul
Sfârşitul anului îl prinde pe Gheorghe Dănilă în fruntea Camerei Agricole
Proiect pentru dezvoltarea capacităţii administrative la Primăria Flămânzi
Horoscop
Bancul zilei: Obsesie sexuală
Raport de control cu „cântec”
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă